0
 Ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας του Δήμου Σικυωνίων, στο προσωπικό του ιστολόγιο αποκαλύπτει απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών σχετικά με την επιχορήγηση Δήμων για την εξόφληση υποχρεώσεων από διαταγές πληρωμής και τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις. Με αφορμή αυτήν την απόφαση και το περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, με το οποίο επιχορηγείται ο Δήμος Σικυωνίων, κάνει αναφορά «για σανίδα σωτηρίας στην απόλυτη οικονομική μπαχαλοποίηση του Δήμου.» Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση του κ. Παπαγεωργίου που έχει προκαλέσει δεκάδες σκωπτικά, και όχι μόνο, σχόλια από χρήστες των κοινωνικών δικτύων.

Ο Δήμος μας ΕΠΑΙΤΗΣ…..
Ο μοναδικός (ευτυχώς για τους υπόλοιπους του Νομού μας) ΕΠΑΙΤΗΣ ΔΗΜΟΣ!!!!!
Ένας μικρός πληθυσμιακά Δήμος να ζητιανεύει για να πάρει αναπνοή 1.500.000 ευρώ περίπου για ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΕΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ!!!!!!!
Η πολυδιαφημισμένη φωτογραφία συνάντησης του Δημάρχου με τον ΤΕΩΣ Υπουργο Εσωτερικών δεν ήταν για αναπτυξιακά έργα λοιπόν……Ήταν για επαιτεία…..
Για σανίδα σωτηρίας στην απόλυτη οικονομική μπαχαλοποίηση του Δήμου.
Υσ. Έχουμε όλοι προβλήματα, δεν ήθελα αρχές του χρόνου να σας στεναχωρώ με την πραγματικότητα. Όποιοι εξάλλου δεν έχουν καταλάβει τι γίνεται ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ, δεν είναι ανόητοι. Είναι απευθείας συναλλασσόμενοι και παριστάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν το μαύρο χάλι…….
Αλλά είδα κάπου ότι ο Δήμος μας δήθεν δεν έχει δάνεια (που έχει και μάλιστα πολλά και με χρονική μετατόπιση των οφειλών) και δεν θα επιτρέψω την κοροϊδία αυτή…….
Για όσους ενδιαφέρονται η Απόφαση!!!!!!!

You may also like

Comments

Leave a reply