0

Οι κάτοικοι της Μαδρίτης απόλαυσαν ένα σπάνιο θέαμα την Πέμπτη καθώς οι δρόμοι και τα πάρκα δέχτηκαν τις μεγαλύτερες χιονοπτώσεις μέσα σε μια δεκαετία!

Ενθουσιασμένες ομάδες ατόμων μπόρεσαν να δουν το κρύο τοπίο και να επισκεφθούν μερικούς από τους πιο εμβληματικούς χώρους της πόλης,συμπεριλαμβανομένων των Puerta de Alcala και Retiro Park,σε μια χειμερινή έκδοση “wonderland”και να απολαύσουν τις επιπτώσεις της χιονοθύελλας.

“Είναι ένα πανέμορφο θέαμα,υπάρχει ένας λευκός μανδύας σε όλη την πόλη,σε αυτήν την περίπτωση στο Retiro Park,είναι ένα καταπληκτικό θέαμα,είναι λυπηρό που δεν μπορούμε να το απολαύσουμε πιο συχνά”,δήλωσε ο Miguel, κάτοικος της Μαδρίτης.

Ο Ραφαέλ,κάτοικος Περουβιανής καταγωγής της Μαδρίτης,είπε ότι ήταν έκπληκτος από ένα κλιματικό φαινόμενο που δεν είχε ξαναδεί.“Ναι,είναι υπέροχο,είναι η πρώτη φορά που βλέπω μια καταιγίδα χιονιού,είμαι από το Περού,είμαι τόσο χαρούμενος γιατί δεν έχουμε χιόνι εκεί,οπότε χαίρομαι γιατί ήταν μια ευχάριστη έκπληξη”,είπε.

Σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού,αναμένεται ότι μέχρι την Παρασκευή περίπου 10 εκατοστά (3,9 ίντσες) χιονιού θα πέσουν στη Μαδρίτη.Ο κρατικός μετεωρολογικός οργανισμός (AEMET) ενεργοποίησε κίτρινη ειδοποίηση σε πέντε περιοχές της Κοινότητας της Μαδρίτης.

 

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΔΙΕΘΝΗ