0

Η ψηφοφορία συνεχίζεται για την ανάδειξη των προσώπων ξεχώρισαν την χρονιά που μόλις έφυγε.Τα «Πρόσωπα της Χρονιάς 2020»!Στην τελική ευθεία βρίσκετε η ψηφοφορία για τα «Πρόσωπα της Χρονιάς 2020» από την οποία θα προκύψουν οι φετινοί πρωταγωνιστές.Η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 12 Ιανουαρίου 2021.

Ψήφισες;

Γνώρισε στο www.prosopaxronias.gr τους συνολικά 42 προτεινόμενους που είναι υποψήφιοι στις κατηγορίες Κοινωνία,Εκπαίδευση-Έρευνα-Καινοτομία,Πολιτισμός και Τέχνες,Διοίκηση,Αθλητισμός και ψήφισε για να αναδείξουμε μαζί,όπως κάθε χρόνο,τους συμπολίτες μας που μέσα από τη δράση τους φωτίζουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον.

Αρκεί ένας λογαριασμός e-mail για την καταχώρηση της ψήφου.Ο καθένας έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει Πρόσωπο,Πρόσωπα ή Ομάδες της επιλογής του πατώντας στο tab κάθε υποψηφιότητας.Η τελική καταχώριση της ψήφου γίνεται πατώντας το link στο επιβεβαιωτικό e-mail που αποστέλλεται αυτόματα από την πλατφόρμα ψηφοφορίας.

Η βραδιά βράβευσης.

Τους πρωταγωνιστές θα τους γνωρίσουμε στην λαμπερή βραδιά που διοργανώνεται και θα μεταδοθεί διαδικτυακά την Κυριακή,17 Ιανουαρίου 2021 στις 21:00 μέσω του www.prosopaxronias.gr και του ΙΟΝΙΑΝ tv.

Ψήφισε το δικό σου Πρόσωπο της Χρονιάς!

Χρυσός Χορηγός: Coffee Island

Ασημένιοι Χορηγοί: WIND,ΜΠΑΚΑΛΑΡΟΣ

Υποστηρικτές: Οργανισμός Λιμένος Πατρών Α.Ε.,MED FRIGO,Stegno

Official Broadcaster: IONIAN tv

Χορηγοί Επικοινωνίας: Αθηναϊκό–Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων,westcity.gr,ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ NEWS

You may also like

Comments

Leave a reply