0

Σήμερα είναι η δεύτερη μέρα του έτους και αυτή τη μέρα μας αρέσει να ρίχνουμε μια πρώτη ματιά στις νέες τάσεις του 2021.Ποια trends θα προτιμήσουμε στις τσάντες μας αυτή τη χρονιά;Δες παρακάτω μερικά από τα top trends για το νέο έτος!

#1. Οversized branded τσάντες

Περάσαμε κάποια στιγμή μια φάση που δεν θέλαμε να κρατάμε τσάντες με έντονα logos.Τα logos όμως έχουν επιστρέψει και πάλι στη μόδα και το 2021 θα τα προτιμήσουμε σε πολλές από τις τσάντες που θα κρατήσουμε.

#2. Πλεκτές τσάντες

Οι πλεκτές τσάντες έρχονται και πάλι στο προσκήνιο και ανυπομονούμε να τις κρατήσουμε στα καθημερινά μας outfits.Η Ελληνίδα σχεδιάστρια Miss Polyplexi έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με τα σχέδιά της που είναι όλα πλεκτά και πολύ ιδιαίτερα.

#3. Pouch bags

Tα pouch bags δεν τα κρατάμε μόνο σε βραδινές εμφανίσεις και με πιο επίσημα looks αλλά ακόμα και με τα πιο homewear-loungewear outfits.

#4. Βanana bag

Οι banana bags εξακολουθούν για μια ακόμα χρονιά να είναι τάση αλλά όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία τα σχέδιά τους αναβαθμίζονται τόσο πολύ που δεν θυμίζουν πολύ πλέον τις κλασικές παλιές banana bags των 90s.

#5. Tσάντες με αλυσίδα

Η χοντρή αλυσίδα στις τσάντες είναι μια λεπτομέρεια που προσέχουμε και θέλουμε να υπάρχει στις νέες τσάντες που θα αγοράσουμε αυτή τη χρονιά.

#6. Τέλος,τα mini bags ήρθαν και παρέμειναν και θα συνεχίσουν να είναι στη λίστα με τα must have και αυτή τη χρονιά.

πηγή: faysbook

You may also like

Comments

Leave a reply