0

Στο σύμπαν της μόδας οι τάσεις όσο αναφορά στις αποχρώσεις που αγαπάμε έρχονται και φεύγουν πιο γρήγορα κι από τις εποχές.Τη μία στιγμή οι μεγαλύτερες πασαρέλες όλου του κόσμου πλημμυρίζουν από ένα συγκεκριμένο χρώμα και την άλλη θεωρείται παρελθόν,δίνοντας τη θέση του σε έναν φρέσκο χρωματισμό.Έπειτα υπάρχουν και οι διαχρονικές αξίες,οι οποίες ό,τι κι αν συμβεί θα παραμένουν πάντα επίκαιρες,σχετικές και πάρα πολύ στιλάτες.

Μία από αυτές είναι και ένας λατρεμένος χρωματικός συνδυασμός,ο οποίος μπορεί να φέρνει σε μία πρώτη ανάγνωση στο μυαλό το μεγάλο,φωτεινό καλοκαίρι,ωστόσο,έχει υπάρξει ιδιαίτερα δημοφιλής τους χειμερινούς μήνες τόσο που δικαιώς θεωρείται πια η επιτομή της κομψότητας και του στυλ για όλες εκείνες τις γυναίκες που μπερδεύονται στις δαιδαλώδεις,σύνθετες εξισώσεις της μόδας και αγαπούν τα πια απλά και βατά πράγματα που όμως δεν απαγοητεύουν ποτέ.

Μιλάμε για το total white λουκ του χειμώνα,το οποίο εξακολουθεί να κρύβει τα μυστικά του αν θέλεις να το αναβαθμίσεις και να το φορέσεις όσο πιο σωστά γίνεται.

Αρχικά,πρέπει πάντα να έχουμε κατά νου πως όταν λέμε λευκό και οι τόνοι του μπεζ συμπεριλαμβάνονται,δίνοντας,μάλιστα,ένα ακόμα πιο σικάτο,πολυτελές αποτέλεσμα.Στα παπούτσια και τα αξεσουάρ η προσθήκη του μαύρου ή του καφέ σε μπότες,ζώνες και τσάντες κάνει όλη τη διαφορά καθιστώντας το total white λουκ απλώς τέλειο.

Συνεπώς: Παίρνεις σα βάση το λευκό,προσθέτεις λίγο μπεζ,ολοκληρώνεις με λίγο μαύρο και καφέ.Πιο απλό και από την απλή μέθοδο των τριών στα μαθηματικά.Δε μπορεί να κάνεις ποτέ λάθος.

Έξτρα tip: Ίσως έχεις στο μυαλό σου ότι επειδή μιλάμε για ένα «πολυτελές» outfit πρέπει να επιλέξεις τις πιο ακριβές δερμάτινες μπότες που υπάρχουν στην ντουλάπα σου για να το συνδυάσεις.Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει.Το total white οutift του χειμώνα δείχνει εξίσου κομψό και σικάτο και ένα ζευγάρι μπεζ sneakers που κάνουν το βάδισμα και τη ζωή σου πιο εύκολα.

H&M Calf-Length Coat

Reiss Leigh Tuxedo Trousers

Monki Pullover Knit Vest

Jigsaw Cross-Weave Shirt

ΙΣΙΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΜΠΟΤΑ

Max Mara Ivory Serio Cotton-Blend Corduroy Wide-Leg Trousers

COS Cashmere Roll-Neck Jumper

Free People Laurel Canyon Ecru Flared Jeans

πηγή: womantoc

You may also like

Comments

Leave a reply