0
Ανίκανοι, ακατάλληλοι, επικίνδυνοι για τον Δήμο Κορινθίων!!!
Ανίκανοι να συνεχίσουν μεγάλα έργα που με κόπο προετοιμάσαμε έχοντας εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής την Τρίτη 29/12/2020 μετά από 16 μήνες απραξίας, θέλουν να σταματήσουν – ματαιώσουν την συμβασιοποίηση κατασκευής των δύο παιδικών σταθμών, στην Κόρινθο στην περιοχή Αγίου Γεωργίου και στα Αθίκια προϋπολογισμού πάνω από δύο εκατομμύρια Ευρώ. Εμείς ως πρώην Δημοτική Αρχή κάναμε τις μελέτες χωρίς να δαπανήσουμε ούτε ένα ευρώ, εξασφαλίσαμε όλες τις αδειοδοτήσεις που απαιτούνται, δημοπρατήσαμε τα δύο έργα ,ολοκληρώσαμε τις διαγωνιστικές διαδικασίες και προετοιμάσαμε και την δυνατότητα ένταξης των έργων στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοπόννησου. Δεκαέξι (16) μήνες δεν έκαναν τίποτα!!!
Σήμερα θέλουν να σταματήσουν την συμβασιοποίηση των έργων και την ένταξη στο ΕΣΠΑ και να ξεκινήσουν δημοπρασία από την αρχή! Ανίκανοι, ακατάλληλοι, επικίνδυνοι για τον Δήμο Κορινθίων!!! Οι πέντε παρατάξεις που διοικούν το Δήμο ,των κ.κ. Νανόπουλου, Καλλίρη, Σταυρέλη, Πιέτρη Τιμ. Και Γκερζελή υποθηκεύουν το μέλλον του Δήμου ,δεν έχουν όραμα για τον Δήμο, αλλά ούτε και στοιχειωδώς την δυνατότητα να τον διοικήσουν χωρίς να καταστρέψουν ό,τι παρέλαβαν!!!

 


Την τακτική της παραπληροφόρησης επιλέγει για πολλοστή φορά ο κ.Πνευματικός επιδιώκοντας να αποσπάσει την εύνοια των δημοτών οι οποίοι πολύ πρόσφατα τον καταδίκασαν αναθέτοντας του ρόλο μειοψηφίας και να πλήξει το κύρος της νέας δημοτικής αρχής. Συνειδητά, με απαράδεκτες εκφράσεις και ύφος, διαστρεβλώνει γεγονότα και μιλά για ματαίωση έργων στο δήμο Κορινθίων, έργων που αφορούν τον ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης αποσκοπώντας στην μήνη των πολιτών και τα μακροπρόθεσμα πολιτικά οφέλη. Τα δύο έργα στα οποία αναφέρεται, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί στον Άγιο Γεώργιο και τα Αθίκια, δεν έχουν απολύτως ΚΑΝΕΝΑ ΚΙΝΔΥΝΟ ματαίωσης από το ΕΣΠΑ! Τα δυο έργα επαναδημοπρατούνται και θα εκτελεστούν και το γνωρίζει καλά! Ο κ.Πνευματικός προτείνει να γίνουν συμβάσεις με τον εργολάβο της πλατείας τον οποίον μέχρι τώρα ζητούσε να κηρυχθεί έκπτωτος!!!! Τέτοια υποκρισία είναι απίστευτη!!! Η επαναδημοπράτηση θωρακίζει την πραγμάτωση των δυο έργων προστατεύοντας  το δήμο από μια νέα περιπέτεια και δεσμεύοντας την υλοποίηση τους χωρίς να χαθεί ούτε ένα ευρώ. Η ένταξη τους στο ΕΣΠΑ έχει διασφαλιστεί σε συνεννόηση με την Περιφέρεια. Αυτήν την αλήθεια ο κ.Πνευματικός την γνωρίζει! Και την αποκρύπτει! Αγνοώντας πως με ψέματα δεν κατόρθωσε ποτέ κανείς να ξεγελάσει για πολύ καιρό κανέναν! Τουναντίον, ο δρόμος του ψέματος είναι εκείνος που με μαθηματική ακρίβεια οδηγεί στο πολιτικό περιθώριο και την πολιτική απομόνωση.

Δεν θα σιωπήσουμε στα ψέματα του κ.Πνευματικού!

Τουναντίον θα ζητήσουμε απαντήσεις!

Απαντήσεις για την  Α΄ Βάθμια Σχολική Επιτροπή και το τεράστιο οικονομικό έλλειμμα που επί ημερών του κατεγράφη

Απαντήσεις για την ΔΑΕΚ και τις πληρωμές που πέρασαν μέσα από την Δημοτική Ανώνυμη Εταιρία, τον τρόπο, τους αποδέκτες και το έργο  που πληρώθηκε, αν έγινε έργο!

Απαντήσεις για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο όπου οι Ορκωτοί λογιστές προσπαθούν ένα χρόνο τώρα να κλείσουν τη χρήση του 2015 και να βάλουν τάξη στο χάος που επικρατούσε εκεί

Είναι πρόκληση να μιλά ο κ.Πνευματικός απαξιωτικά για τη νέα δημοτική αρχή! 16 μήνες μετά τις εκλογές δεν έχει σταθεί ικανός να κάνει την αυτοκριτική του! Δεν έχει κατορθώσει να αποδεχτεί την εκλογική ήττα και το νέο του ρόλο!  Μακριά και πέρα από τις ανάγκες και επιθυμίες της κορινθιακής κοινωνίας επιδίδεται σ ένα επικίνδυνο και ατελέσφορο κυνήγι μαγισσών κινδυνολογώντας, παραπληροφορώντας, παραποιώντας.

Το Πνεύμα των εορτών, της περισυλλογής και της ενδοσκόπησης μεταξύ άλλων δεν σας άγγιξε κ.Πνευματικέ και συνεχίζετε τον ολισθηρό σας δρόμο!

Εμείς συνεχίζουμε στο δρόμο της δουλειάς, της προσφοράς και της αλλαγής!

 

Καλή Πρωτοχρονιά κ.Πνευματικέ!

 

You may also like

Comments

Leave a reply