0

Κάθε άνδρας είναι μοναδικός,αλλά όλοι θέλουν να είναι πάντα κομψοί και γοητευτικοί.Θα σου δείξω ποια είναι τα σημαντικότερα tips για να γνωρίζεις ποια χρώματα ρούχων σου ταιριάζουν περισσότερο.Από τον τόνο του δέρματος,μέχρι του τι στυλ ρούχων σου αρέσει να φοράς αλλά και τη ηλικιακή σου ομάδα,όλα είναι εδώ για να σε βοηθήσουν να ντύνεσαι πάντα άψογα και με μοντέρνο τρόπο.

6 Tips για να μάθεις ποια χρώματα ρούχων είναι τα ιδανικά για εσένα!

Τόνος του δέρματος

Ανάλογα τον τόνο του δέρματος σου,πρέπει να φοράς και τα ανάλογα χρώματα στα ρούχα,τα οποία θα σε κολακεύουν.Για το λευκό δέρμα,τα πιο έντονα χρώματα όπως το κόκκινο,το μπλε ρουά,το πράσινο και γενικά οι έντονες αποχρώσεις των χρωμάτων κάνουν αντίθεση και σου πάνε άψογα.Για σταρένιο δέρμα,επίλεξε τους πιο ζεστούς τόνους,το μπορντό,του πράσινου σκούρου,του μπλε και του γκρι.Για μελαψούς και σκουρόχρωμους άνδρες,το μπεζ,το γκρι ανοιχτό και γενικά οι πιο παλ αποχρώσεις ταιριάζουν τέλεια.

Ηλικία

Ανάλογα την ηλικιακή σου κατανομή επίλεξε και τα ανάλογα ρούχα.Για πιο νεαρούς τα έντονα χρώματα και σχέδια στα ρούχα,είναι πάντα ιδανική επιλογή για κάθε έξοδο.

Για τους ώριμους άνδρες τα πιο “ήσυχα” και κλασικά ρούχα θα σε κάνουν να είσαι πάντα κομψός και καλοντυμένος όπου και αν πηγαίνεις.

Στυλ ντυσίματος

Ανάλογα το στυλ σου επίλεξε αυτά τα κομμάτια ρούχων που θα μπορείς εύκολα να συνδυάζεις και με άλλα για να δημιουργήσεις το δικό σου προσωπικό στυλ.

Βασικά χρώματα

Τα βασικά χρώματα όπως το λευκό και το μαύρο ταιριάζουν σε όλους τους άνδρες και είναι μια ασφαλής επιλογή για κάθε σου έξοδο.Ακόμα το μπλε και το γαλάζιο είναι επίσης χρώματα τα οποία όλοι οι άνδρες μπορούν να φορέσουν εξίσου μοναδικά.

Συνδυασμός χρωμάτων

Κάτι που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου είναι ο συνδυασμός των χρωμάτων.Δες εικόνες στο ίντερνετ και γενικά ρώτα στα καταστήματα και στους γνωστούς σου που ξέρουν από μόδα αν κάποιες αποχρώσεις δένουν μεταξύ τους για να μάθεις να συνδυάζεις τα ρούχα σου σωστά.

Αξεσουάρ

Συνδύασε τα αξεσουάρ όπως τη γραβάτα,το ρολόι και τη ζώνη σου σωστά,λαβαίνοντας υπόψιν τα ρούχα που φοράς,το στυλ και το χρωματισμό τους.Μην περιπλέκεις πολλές αποχρώσεις μαζί,για να έχεις ένα αρμονικό και κομψό ντύσιμο κάθε ώρα της ημέρας.

Αυτές είναι οι σημαντικότερες συμβουλές για να μπορείς να επιλέγεις τα ιδανικά χρώματα ρούχων για εσένα και το προσωπικό σου στυλ. Ακολούθησε τες και σίγουρα θα είσαι καλοντυμένος και κομψός σε κάθε σου έξοδο,απολαμβάνοντας τον θαυμασμό των άλλων!

πηγή: the-man

You may also like

Comments

Leave a reply