0

  Με ξεχωριστό τρόπο τιμούμε την φετινή επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940. Η πανδημία που συνεχίζει να απειλεί την δημόσια υγεία δεν επιτρέπει την πραγματοποίηση παρελάσεων και εκδηλώσεων λαμπρών ως είθισται. Είναι όμως μια λαμπρή ευκαιρία να αποδείξουμε όλοι μας πως η ενότητα, η ομοθυμία και η συλλογική ευθύνη έναντι μιας απειλής κεκαλυμμένης είναι στοιχεία βαθιά ριζωμένα στις ψυχές των Ελλήνων. Καλούμαστε όλοι μας να γιορτάσουμε με υπευθυνότητα! Να τιμήσουμε με ευθύνη! Χωρίς διόλου να υποβαθμίζουμε τις πράξεις των προγόνων μας, τους αγώνες τους που σήμερα μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε Ελευθερία και Πατρίδα!

Τιμούμε βάζοντας την Ελληνική Σημαία στο μπαλκόνι μας, σε κάθε Δημόσιο και Δημοτικό κτίριο.

Δοξολογώντας στους Ιερούς Ναούς τους Αγωνιστές μας 

Καταθέτοντας στην Μνήμη τους  δάφνινο στεφάνι ως ελάχιστη αναγνώριση και τιμή στα όσα προσέφεραν!

Η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση δεν θα πραγματοποιηθούν με απόφαση του Πρωθυπουργού. Η δοξολογία και η κατάθεση στεφάνων θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα προβλεπόμενα πρωτόκολλα πανδημίας

Ο Δήμος Κορινθίων  θα υψώσει  την ελληνική σημαία  σε όλα τα δημοτικά κτίρια από το πρωί της Δευτέρας 26ης Οκτωβρίου. Καλεί όλους τους πολίτες να πράξουν αναλόγως! Ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος θα δώσει το παρόν την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020 στον Μητροπολιτικό Ναό του Αποστόλου Παύλου και στο Μνημείο Ηρώων Πεσόντων προκειμένου να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη των Αγωνιστών.

Η τήρηση των πρωτοκόλλων υγείας δεν αφαιρεί αξία από την ημέρα, αφαιρεί μόνο την φυσική μας παρουσία!

Χρόνια πολλά σε όλους!

 

You may also like

Comments

Leave a reply