0
Τα Μουσεία μας άνοιξαν. Δεν τους ταιριάζει να είναι μοναχικά και σιωπηλά, αλλά όσο καιρό ήταν κλειστά, τα παρηγορήσαμε με φροντίδες για να γίνουν ακόμη ωραιότερα απ’ όσο ήδη είναι. Το δάπεδο του αιθρίου στο Μουσείο Αρχαίας Κορίνθου φτιάχτηκε σχεδόν από την αρχή, ανανεώθηκε το χρώμα στις βάσεις των αρχιτεκτονικών μελών και των γλυπτών και η πρόσβαση στην αρχιτεκτονική έκθεση, στον νότιο τοίχο του Μουσείου, βελτιώθηκε και εξομαλύνθηκε.
Στο Μουσείο της Νεμέας γέμισαν τα παρτέρια με λουλούδια, αποκαταστάθηκαν αστοχίες στις αρχαιολογικές διαδρομές προς τον Ναό του Διός και έγιναν απαραίτητες εσωτερικές μετατροπές στους χώρους υγιεινής, για την εξυπηρέτηση των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα.
Όλον αυτό το καιρό της μοναξιάς των Μουσείων μας και των Αρχαιολογικών μας Χώρων, οι άνθρωποι τους, οι εργαζόμενοι σε αυτά, τα φρόντισαν με προσοχή και σήμερα τα έχουν εξοπλίσει με όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζομένων και των επισκεπτών. Ας είμαστε αισιόδοξοι ότι όλα θα πάνε καλά αυτό το καλοκαίρι!

You may also like

Comments

Leave a reply