0
Με αφορμή την έναρξη των πανελλήνιων εξετάσεων, ο Βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ταγαράς απευθύνει το ακόλουθο μήνυμα:
«Αγαπητά μου παιδιά,
Τη φετινή σχολική χρονιά, λόγω της πανδημίας, βιώσατε πρωτόγνωρες συνθήκες και πρόσθετες δυσκολίες στην εκπαιδευτική διαδικασία. Μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς, δώσατε τον δικό σας αγώνα με ψυχραιμία, επιμονή και υπομονή.
Ξεκινούν αύριο οι Πανελλαδικές εξετάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση. Μια δύσκολη δοκιμασία για εσάς τους μαθητές, όσο και για τους γονείς σας, οι οποίοι ζουν την αγωνία των προσπαθειών σας. Είναι μια μάχη στον αδιάλειπτο αγώνα της ζωής, που για τον καθένα ξεχωριστά έχει την δική του σημασία. Κάθε στόχος όμως, προϋποθέτει ξεχωριστή προσπάθεια.
Με ψυχραιμία, θάρρος και αποφασιστικότητα μπορείτε να αποδώσετε τα μέγιστα. Άλλωστε, οι ευκαιρίες είναι πολλές και το μέλλον σας ανήκει. Στην προσπάθειά σας αυτή, η συμβολή των οικογενειών σας και η συμπαράσταση των καθηγητών σας είναι αμέριστη.
Ο κύκλος της μαθητικής σας ζωής κλείνει και ανοίγει ένας νέος, πλούσιος σε γνώσεις και εμπειρίες, μια νέα πορεία με προοπτικές και στόχο ένα καλύτερο μέλλον.
Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι το καλύτερο αποτέλεσμα για τον καθένα ξεχωριστά.
Καλή δύναμη και Καλή Επιτυχία σε όλους.»

You may also like

Comments

Leave a reply