0

Διενέργεια προληπτικών τεστ ανίχνευσης του Covid-19 σε υπαλλήλους Δήμων, στο προσωπικό υπηρεσιών και επιχειρήσεων (προαιρετικά για όποιον το επιθυμεί), με εντατικούς ρυθμούς, πραγματοποιούνται καθημερινά στην Κορινθία από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ.

Στους Δήμους Σικυωνίων, Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Βέλου Βόχας αλλά και στην Ένωση Κιάτου, είδη η κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ έχει πραγματοποιήσει κατά δεκάδες προληπτικά τεστ ανίχνευσης του Covid-19, πάντα με απόλυτη ασφάλεια και με παρότρυνση (στο πλαίσιο ότι το τεστ είναι προαιρετικό) προς όλους, αφού ο κορωναϊός μας έθεσε μπροστά στην ατομική και συλλογική ευθύνη.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων κ. Νικόλαος Σκαρμούτσος, έθεσε ως προτεραιότητα του Δήμου την μέγιστη ασφάλεια των εργαζομένων και των δημοτών του, μίλησε για τον τρόπο λειτουργίας του Δήμου που στόχο είχε την ασφάλεια των πολιτών και διαβεβαίωσε ότι η πόλη του Κιάτου είναι έτοιμη και απολύτως ασφαλής, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου.

 

Ο Δήμαρχος  Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων Γεώργιος Αλκ. Γκιώνης δήλωσε πως: “Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων των εργαζομένων του Δήμου, που έρχονται σε επαφή με το κοινό. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το πρόγραμμα των Κινητών Ομάδων του ΕΟΔΥ, ενισχύουμε την κοινή προσπάθεια για την προστασία της δημόσιας υγείας και την πρόληψη της εξάπλωσης της πανδημίας. Μένουμε ασφαλείς και προασπίζουμε αποτελεσματικά τη δημόσια υγεία”.

 

Στον Δήμου Βέλου Βόχας στην Κοινότητα Ζευγολατιού οι δειγματοληψίες πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη ασφάλεια και την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας. Οι δειγματοληψίες θα ολοκληρωθούν την ερχόμενη εβδομάδα στην Κοινότητα Βέλου. Ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας κ. Αννίβας Παπακυριάκος ευχαρίστησε το προσωπικό του ΕΟΔΥ για την συνεργασία και τόνισε πως προτεραιότητα του Δήμου είναι η ασφάλεια όλων των εργαζομένων, αφού έρχονται καθημερινά σε επαφή με το κοινό.

 

 Προληπτικά τεστ ανίχνευσης του Covid -19 διενεργήθηκε και στο προσωπικό της Ένωσης Κιάτου, από την κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ. Ο Διευθυντής κ. Νίκος Παπαβασιλείου δήλωσε πως: «Προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια και η υγεία όλων των εργαζομένων της Ένωσης που έρχονται σε επαφή με το κοινό. Σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και το πρόγραμμα των Κινητών Ομάδων του ΕΟΔΥ, ενισχύουμε την κοινή προσπάθεια για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και την πρόληψη της εξάπλωσης της πανδημίας. Μένουμε ασφαλείς και προασπίζουμε αποτελεσματικά τη δημόσια υγεία.»

You may also like

Comments

Leave a reply