Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου: Λήψη έκτακτων μέτρων, αναφορικά με την ασφάλεια των καταστημάτων, ζήτησε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας.

Share:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου με επιστολή του, ζήτησε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κορινθίας, τη λήψη έκτακτων μέτρων, αναφορικά με την ασφάλεια των καταστημάτων, κατά την παρούσα περίοδο που έχει ανασταλεί  η λειτουργία τους.

Με την παρούσα επιστολή μας, θέλουμε να επισημάνουμε ότι η συγκεκριμένη περίοδος που διανύουμε, με το κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και την «ερήμωση» της αγοράς, βάσει των έκτακτων μέτρων ασφαλείας της κυβέρνησης, είναι εξαιρετικά επικίνδυνη ως προς την εμφάνιση κρουσμάτων κλοπών και φθοράς των καταστημάτων.

Για το λόγο αυτό, ζητάμε την αύξηση των περιπολιών, επί εικοσιτετραώρου βάσεως σε όλα τα σημεία όπου βρίσκονται κλειστά καταστήματα.

Ευελπιστούμε στα πλαίσια της μέχρι ώρας εξαιρετικής συνεργασίας μας, ότι θα ενεργήσετε κατάλληλα προκειμένου να διασφαλιστούν οι περιουσίες των εμπόρων.

Τέλος , ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία με τον αστυνομικό  Διευθυντή, μας διαβεβαίωσε ότι έχουν ληφθεί μέτρα  για την πλήρη φύλαξη της πόλης και των καταστημάτων.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

  Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  Β. ΓΕΩΡΓΑΡΗΣ                            Α. ΓΚΡΟΥΤΣΗΣ


Share:

Leave a reply