0

Συνεχίζονται βάσει χρονοδιαγράμματος οι εργασίες στον νέο παράδεισο των γεύσεων – Αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του το δεύτερο τρίμηνο του 2022.

Mε το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, χωρίς ωστόσο να λησμονεί το ένδοξο παρελθόν, η Αγορά Μοδιάνο αναγεννάται, συγκεντρώνοντας το έντονο ενδιαφέρον επιχειρηματιών που επιθυμούν να τοποθετηθούν στο νέο γαστρονομικό προορισμό που δημιουργείται στη Θεσσαλονίκη.

Ήδη, όπως τονίζουν στη Voria.gr πηγές που γνωρίζουν καλά το project, το ενδιαφέρον που καταγράφεται από επιχειρηματίες, κυρίως της Βόρειας Ελλάδας, που θέλουν να αποκτήσουν το δικό τους χώρο στην Αγορά Μοδιάνο, είναι έντονο. Το κατασκευαστικό κομμάτι της Αγοράς Μοδιάνο, που εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς και βάσει χρονοδιαγράμματος, εκτιμάται πως θα ολοκληρωθεί τον Ιανουάριο του 2022, ενώ τις πύλες της αναμένεται να ανοίξει στο δεύτερο τρίμηνο του ίδιου έτους.

Ήδη έχει ξεκινήσει η υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος μέσω σχετικής φόρμας που υπάρχει στην ιστοσελίδα της αγοράς Μοδιάνο (https://agoramodiano.com). Το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνει η αξιολόγηση των αιτημάτων και η επικοινωνία με τους ενδιαφερόμενους. Όσοι επιθυμούν να μισθώσουν χώρο στην Αγορά Μοδιάνο συμπληρώνουν τη φόρμα με τα προσωπικά τους στοιχεία, καθώς και τη δραστηριότητα τους, το χώρο που επιθυμούν κλπ.

Στο ισόγειο της Στοάς θα λειτουργήσουν περίπου 70 food boutiques, που θα χωρίζονται ανά ομάδες, ανάλογα με το είδος τροφίμων που θα διαθέτουν ενώ στους δύο εξώστες, στο βόρειο και νότιο τμήμα, θα λειτουργήσουν καταστήματα. Μερικά από αυτά θα παρέχουν takeaway υπηρεσίες ενώ όλα θα διαθέτουν το δικό τους σαλόνι για απόλαυση του μενού on the house. Η Αγορά Μοδιάνο αναμένεται να μετατραπεί σε έναν  «παράδεισο» για τους λάτρεις του φαγητού, αφού υπόσχεται να προσφέρει υψηλής ποιότητας τρόφιμα, μέσα σε μία πολυπολιτισμική αγορά, που θα συγκεντρώνει γεύσεις και προϊόντα από όλο τον κόσμο: από είδη πρώτης ανάγκης, μέχρι πιστοποιημένα βιολογικά ελληνικά προϊόντα και παραδοσιακά προϊόντα από διάφορες χώρες του κόσμου.

Η αναβίωση της Στοάς αναμένεται να έχει θετικές επιπτώσεις για την ευρύτερη, γύρω από αυτήν, περιοχή και τις επιχειρηματικές δραστηριότητες που αναπτύσσονται και αφορούν τόσο το εμπόριο όσο και τον τουρισμό, καθώς στην καρδιά της πόλης υπάρχει σημαντικός αριθμός ξενοδοχείων αλλά και εν εξελίξει τουριστικές υποδομές.

πηγή: voria

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE