Κόρινθος: επιχείρηση «αστραπή» στην καθαριότητα, ξεκίνησε η νέα Δημοτική Αρχή του κ. Β. Νανόπουλου

Share:

Στον Δήμο Κορινθίων σίγουρα αρχίζει ένας νέος κύκλος, ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει, ένα νέο ξεκίνημα, με όρεξη, ζήλο, μεράκι με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του Δήμου. Οι συνεργάτες του νέου Δημάρχου κ. Βασίλη Νανόπουλου καλούνται να  δώσουν όλη την ικμάδα των δυνάμεων τους, για να πετύχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, προς όφελος όλων των Δημοτών. Ο Δήμαρχος κ. Β. Νανόπουλος, δείχνει πως είναι έτοιμος και προετοιμασμένος για το δύσκολο έργο που έχει μπροστά του, έτσι ώστε να μην διαψεύσει τις προσδοκίες των Κορινθίων που τον επιφόρτισαν με την τιμή και την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου.

Πολύ ευχάριστη έκπληξη θα λέγαμε, ήταν η παρουσία πρόσφατα ολόκληρου του μηχανισμού του Δήμου (Δήμαρχος, Αντιδήμαρχοι, Προϊστάμενοι) με πολυπληθές συνεργείο καθαρισμού παράπλευρα της αερογέφυρας του Λεχαίου, στην είσοδο της Ιστορικής αυτής περιοχής, το επίνειο της Αρχαίας Κορίνθου που δυστυχώς όμως δεν έχει αναδειχθεί όσο θα έπρεπε. Σε μια συμβολική μεν, αλλά με βεβαιότητα πολύ ουσιαστική παρέμβαση καθαριότητας, ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος, δείχνει τις προτεραιότητες που βάζει για την Δημοτική Αρχή, τον τρόπο λειτουργίας της, την δυναμική της και την αποφασιστηκότητα της. Τεχνοκρατικές αντιλήψεις, μεθοδολογία και ανθρωποκεντρική προσέγγιση είναι το στίγμα που έχει δώσει από τις πρώτες κιόλας μέρες  ο κ. Β. Νανόπουλος στον τρόπο διοίκησης του Δήμου.

Η έκπληξή μας συνεχίστηκε την ίδια μέρα στο κέντρο της Κορίνθου όπου συνεργεία του πρασίνου και της καθαριότητας έκαναν αισθητή την παρουσία τους, όχι μόνο καθαρίζοντας αλλά και κλαδεύοντας, κάνοντας έντονη την αλλαγή της αισθητικής του πεζόδρομου με τη δυνατότητα του πεζού να κινείται πιο ελεύθερα.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι δείχνουν πως είναι γνώστες των δυσκολιών, ξέρουν τα προβλήματα της πόλης αλλά και των χωριών. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι πρέπει άμεσα να δοθούν λύσεις, για αυτό θα πρέπει ν΄ αρχίσουν αμέσως τις εργασίες, έχοντας σύμμαχους την εμπειρία, τη γνώση, την όρεξη και την προσφορά προς το συνάνθρωπο.

video: korinthia.net.gr

 

Share:

Leave a reply