0

Το must-have υπόδημα της γκαρνταρόμπας σου φέτος μπορεί να φορεθεί με άπειρους τρόπους.

Η σημερινή ηλιόλουστη ημέρα με έβαλε για τα καλά σε #weekendmode αφού ανυπομονώ να φορέσω τα νέα μου ρούχα και να συναντήσω τις φίλες μου για brunch στην πόλη. Τα παπούτσια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι μιας ολοκληρωμένης γυναικείας εμφάνισης και πίστεψέ με, έχουν τη δύναμη να απογειώσουν ακόμη και το πιο αδιάφορο look.

Τα cowboy μποτάκια επιστρέφουν

Ένα από τα fashion trends που κυριάρχησαν την περασμένη χρονιά είναι τα cowboy boots ή αλλιώς western boots. Οι πρώτες καουμπόικες μπότες μας πάνε πίσω στο χρόνο, στους αγελαδοτρόφους της Βόρειας Αμερικής. Οι ομώνυμες ταινίες (aka Westerns) είναι άμεσα συνδεδεμένες μαζί τους και ο κύριος λόγος που οι cowboy boots έγιναν γνωστές λίγο αργότερα στο ευρύ κοινό. Τα καουμπόικα μποτάκια είναι άνετα, stylish και μπορούν να φορεθούν κυριολεκτικά από το πρωί ως το βράδυ.

Δεν είναι τυχαίο πως οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας (Fendi, Calvin Klein και Isabel Marant) καθώς και πολλά άλλα brands τις έχουν ενσωματώσει σε διάφορα show τους, αποδεικνύοντας πως πρόκειται για ένα ισχυρό show trend. Φέτος, οι cowboy boots παραμένουν must-have αφού πολλές αγαπημένες celebrities και fashion influencers τις επιλέγουν, χαρίζοντάς μας εικόνες που αποπνέουν φινέτσα και στυλ.

Πώς να τα φορέσεις

  1. Με jeans
  2. Με midi φορέματα
  3. Με ψηλόμεσα παντελόνια
  4. Με φούστες

Ας δούμε όμως τώρα μερικά από τα ωραιότερα καουμπόικα μποτάκια της αγοράς που ξεχώρισα για εσένα.

πηγή: queen

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE