0

Σε ένα εμβληματικό αρχιτεκτόνημα της Αθήνας, στο βιοκλιματικό μπλε κτήριο των 4.400 τετραγωνικών του Αλέξανδρου Τομπάζη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, που το BCA έχει μετατρέψει σε ένα από τα πιο σύγχρονα City Campuses της Ευρώπης, δημιουργήθηκε ένας εξαιρετικά επιτυχημένος συνδυασμός υψηλής αισθητικής, τεχνολογιών αιχμής και σύγχρονης αντίληψης για το εκπαιδευτικό λειτούργημα. Διαθέτει τα τμήματα και τις υπηρεσίες ενός πραγματικού ξενοδοχείου, ώστε οι φοιτητές να σπουδάζουν στο “πεδίο της μάχης” και να είναι έτοιμοι να στελεχώσουν θέσεις ευθύνης αμέσως μετά την αποφοίτησή τους.

“Καλωσορίσατε στο μέλλον. Το αύριο, σήμερα! Αυτή, νομίζω, είναι η σκέψη που μας έρχεται όταν μπαίνουμε σ΄ αυτόν τον πραγματικά πρότυπο και καινοτόμο χώρο” είπε ο Κώστας Μπακογιάννης στον χαιρετισμό του. Και ο υφυπουργός Τουρισμού, Μάνος Κόνσολας προσέθεσε: “Είπε ο Δήμαρχος προηγουμένως ότι σήμερα είμαστε στο μέλλον και είναι αλήθεια. Γιατί το μέλλον είναι οι ανθρώπινοι πόροι, είναι η επένδυση στη στροφή στην ποιότητα, είναι η επένδυση στα νέα προγράμματα σπουδών, είναι η επένδυση στην καινοτομία”.

Όσοι βρέθηκαν στα εγκαίνια της πρώτης προσομοίωσης boutique hotel στην Ελλάδα, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την εξάσκηση φοιτητών ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών, είχαν την ευκαιρία να το διαπιστώσουν.  AdTech AdΤο BCA έχει συνάψει συνεργασίες προς όφελος των φοιτητών του με εταιρείες οι οποίες προσφέρουν τεχνογνωσία και εκπαίδευση στο σύνολο των τομέων που μπορεί να κληθεί να διοικήσει ένα στέλεχος του ξενοδοχειακού management, από τα εξελιγμένα προγράμματα που χρησιμοποιούνται στο Front Office & Reservations μέχρι την τελετουργία του καφέ και τα μυστικά της δουλειάς ενός Barista Specialist.

πηγή: parapolitika

Ο όμιλος COCO-MAT μέγας χορηγός στην 1η προσομοίωση 5στερου ξενοδοχείου για το κολλέγιο BCA

 Με όραμα να συμβάλει σε ένα ευοίωνο μέλλον για τον ελληνικό τουρισμό, η COCO-MAT και η θυγατρική της, Zealots of Nature, υποστηρίζουν το σημαντικό εγχείρημα των σπουδαστών του BCA. Σε ένα εμβληματικό αρχιτεκτόνημα της Αθήνας, στο βιοκλιματικό μπλε κτίριο των 4.400 τετραγωνικών του Αλέξανδρου Τομπάζη στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, ο όμιλος COCO-MAT καθώς και η θυγατρική εταιρεία παραγωγής ξενοδοχειακών καλλυντικών Zealots of Nature, συμμετείχαν ως μεγάλοι χορηγοί στην αποπεράτωση ενός σπουδαίου έργου προσομοίωσης, του 5άστερου ξενοδοχείου για το κολλέγιο BCA.

Πιο συγκεκριμένα, οι χώροι αναμονής, το εστιατόριο αλλά και το ξενοδοχειακό δωμάτιο, εξοπλίστηκαν με έπιπλα, λευκά είδη & προϊόντα ύπνου από την COCO-MAT, ενώ τα ξενοδοχειακά καλλυντικά έφεραν την υπογραφή της Zealots of Nature. Όραμα της δράσης είναι «Να καλωσορίσουμε το μέλλον», όπως ανέφερε και στην ομιλία του ο Κώστας Μπακογιάννης κατά την διάρκεια των εγκαινίων του κολλεγίου BCA College.

You may also like

Comments

Leave a reply

More in ΕΛΛΑΔΑ