0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 13 ως 19 Σεπτεμβρίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου από αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να παρατηρήσεις πως η διάθεσή σου αλλά και οι «αντοχές» που χρειάζονται για να ασχοληθείς με συγκεκριμένα ζητήματα θα αρχίσουν να φθίνουν. Στις 15/9 ο κυβερνήτης σου Άρης θα περάσει στο πολικό σου ζώδιο το Ζυγό, κάτι που δείχνει πως αφενός δεν θα έχεις την ίδια ενέργεια που είχες το προηγούμενο διάστημα αφετέρου ενδεχομένως η ένταση που υπήρχε στην καθημερινότητά σου το προηγούμενο διάστημα να αλλάξει πεδίο δράσης και να μεταφερθεί στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Διαφύλαξε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις που αξίζουν, από καυγάδες και αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή ακόμα και στην πιο απλή συζήτηση που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού ενδεχομένως να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα «στο πι και φι». Σε αυτό θα συμβάλλει και το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Κρόνο, που δείχνει πως μπορεί να δημιουργηθεί συναισθηματική απόσταση σε μία αισθηματική σου υπόθεση. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα ίσως να μην δώσει αυτά που ζητάς σε μια αισθηματική σου υπόθεση, για αυτό θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα αλλά πλέον δεν θα υπάρχει το άγχος που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα. Μία συζήτηση με έναν συνέταιρο ή κάποιο συνεργάτη σου μπορεί να «ανάψει τα αίματα», για αυτό καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην προσέγγιση επαγγελματικών καταστάσεων και στις επαγγελματικές επαφές που θα έχεις.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή η εβδομάδα θα ξεκινήσει ιδιαίτερα δυναμικά για εσένα και θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο την καθημερινότητά σου και τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 15/9 δείχνει πως αυτή θα είναι μία έντονη εβδομάδα γεμάτη με δουλειές, για αυτό όσο νωρίτερα ασχοληθείς με κάποιες από αυτές και τις διευθετήσεις, τόσο καλύτερα θα σου βγει το πρόγραμμα. Ίσως να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με αγαπημένα σου πρόσωπα στις οποίες θα πρέπει να δώσεις προσοχή, ώστε να μη διοχετεύσεις εκεί την ένταση της καθημερινότητας και οι διαφωνίες τελικά γίνουν ανυπέρβλητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και πριμοδοτεί αισθηματικές προσεγγίσεις και θέματα τα οποία αφορούν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων σε γενικότερο πλαίσιο. Βέβαια για αυτή την εβδομάδα λόγω της δυσαρμονικής όψης που θα σχηματίσει με τον Κρόνο στον Υδροχόο, θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιοι «εξωτερικοί παράγοντες» όπως η δουλειά, η οποία θα επηρεάσει και τη συμπεριφορά σου αλλά και τη διάθεσή σου απέναντι σε μία αισθηματική σου υπόθεση, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ανησυχία αυτές τις ημέρες, για αυτό θα χρειαστεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να τις διευθετήσεις. Καλό θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν καθώς αυτά θα είναι περισσότερο απαιτητικά. Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να υπάρξει μία συζήτηση η οποία θα διευκολύνει ένα επαγγελματικό ή ένα οικονομικό ζήτημα, κάτι το οποίο θα δώσει ανακούφιση.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτές τις ημέρες θα παρατηρήσεις πως η ενέργεια σου θα κινείται σε αρκετά υψηλά επίπεδα για αυτό προσπάθησε να ασχοληθείς με δραστηριότητες στις οποίες μπορείς να τη διοχετεύσεις και να είναι προς όφελός σου! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 15/9 θα τερματίσει μία περίοδο κατά την οποία υπήρχαν αρκετά ζητήματα σε επαγγελματικό επίπεδο και πιθανό να υπήρξαν και αρκετές διενέξεις με αφορμή τη δουλειά. Από αυτή την εβδομάδα θα είσαι περισσότερο χαλαρός και έτοιμος να ασχοληθείς με δικά σου θέματα και με οτιδήποτε σε γεμίζει ενέργεια! Λόγω του ότι ο Άρης από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει βιασύνη, θα χρειαστεί να είσαι αρκετά προσεκτικός στις μετακινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχεις κάποιες ιδέες οι οποίες περιλαμβάνουν και ένα ταξίδι ή μία εκδρομή σε κοντινό προορισμό, όμως είσαι εσύ αυτός που θα χρειαστεί να πείσει το σύντροφό σου να ακολουθήσει τα σχέδιά σου! Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο δεν υπόσχεται «αγάπες και λουλούδια», καθώς μπορεί να δημιουργήσει μία παγωμένη ατμόσφαιρα σε μία αισθηματική σου υπόθεση. Αν είσαι ελεύθερος θα χρειαστεί να προσπαθήσεις περισσότερο από ότι έχεις κατά νου προκειμένου να σπάσεις τον πάγο σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με την αντίθεση μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και του Ποσειδώνα, κάτι που δείχνει πως ίσως προκύψουν κάποια επαγγελματικά ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν κούραση και μόνο με τη σκέψη τους. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να τα διευθετήσεις και να μην τα αφήσεις στο αυτόματο πιλότο, μιας και όσο περισσότερο τα αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τακτοποιηθούν αργότερα.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή η εβδομάδα θα στρέψει το βλέμμα σου σε υποθέσεις που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι, μία μετακόμιση που ίσως υπάρχει στο πρόγραμμα αλλά και στα έξοδα που μπορεί να συνοδεύουν τα παραπάνω. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 15/9 δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα σε απασχολήσουν αρκετά οι οικογενειακές υποθέσεις, καθώς και κάποια ζητήματα ή κάποιες αλλαγές που μπορεί να έχεις κατά νου να κάνεις στο σπίτι. Προσπάθησε να συγκρατήσεις την παρορμητική διάθεση που θα έχεις για κάποια από αυτά, με τα οποία φαίνεται πως βιάζεσαι να ξεμπερδεύεις, καθώς θα χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή προκειμένου να φέρεις εις πέρας αυτά που θέλεις με το σωστό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα ζώδιο που ταιριάζει με τη δική σου ιδιοσυγκρασία -το Σκορπιό- όμως αυτές τις ημέρες και συγκεκριμένα στις 17/9 θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο. Η δυσαρμονική συνύπαρξη Αφροδίτης-Κρόνου ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις ή κάποιες διαφωνίες με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση πρόσεξε τις διαφωνίες που μπορεί να ξεκινήσουν από το γεγονός πως εσύ και ο σύντροφός σου έχετε βάλει διαφορετικές προτεραιότητες μέσα σε αυτές τις ημέρες. Αν είσαι ελεύθερος ίσως να υπάρξουν κάποια εμπόδια στην επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, όμως αυτό θα είναι παροδικό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να σκέφτεσαι ζητήματα τα οποία δεν αφορούν τη δουλειά, κάτι τέτοιο μοιραία θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου μακριά από επαγγελματικές υποθέσεις. Ίσως να νιώθεις πως ένα θέμα που σχετίζεται με τη δουλειά σε έχει κουράσει αρκετά σε ψυχολογικό επίπεδο και αυτό είναι κάτι που θα επηρεάσει και το πρακτικό κομμάτι. Προσπάθησε να διευθετήσεις υποχρεώσεις που δεν γίνεται να πάρουν αναβολή και ύστερα επιβράβευσε τον εαυτό σου με ένα μικρό δώρο.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 15/9 θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει ανάγκη από επικοινωνία με αγαπημένους σου ανθρώπους, φίλους και συγγενείς! Η νέα θέση του Άρη δημιουργεί εξωστρέφεια, ενισχύει την επικοινωνιακή διάθεση σου και σε οδηγεί να πάρεις τους δρόμους κυριολεκτικά, προκειμένου να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα! Θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις μετακινήσεις σου μιας και θα υπάρχει η τάση για βιασύνη. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως έρθουν στο προσκήνιο κάποια θέματα τα οποία αφορούν μία αισθηματική σου υπόθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο Σκορπιό και το τετράγωνο που θα σχηματίσει αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 17/9 με τον Κρόνο από τον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει μία περίεργη ατμόσφαιρα είτε σε μία σχέση είτε σε μία γνωριμία που θέλεις να εξελιχθεί. Η δυσαρμονική συνάντηση Αφροδίτης-Κρόνου «παγώνει» τα συναισθήματα και δημιουργεί αποστάσεις, για αυτό και αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να κρατήσεις μικρό καλάθι όσον αφορά θέματα του αισθηματικού τομέα. Βέβαια να θυμάσαι πως αυτό θα είναι κάτι παροδικό καθώς πολύ γρήγορα η συναισθηματική θαλπωρή θα επιστρέψει!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα σε αυτές τις ημέρες και φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά. Είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως δεν υπάρχει σημείο επαφής με συγκεκριμένα πρόσωπα μέσα στη δουλειά, όμως προσπάθησε να μην επικεντρωθείς σε αυτά μιας και θα επηρεαστεί αρκετά η διάθεσή σου και η προσοχή σου δεν θα βρίσκεται εκεί που πρέπει, δηλαδή στη δουλειά.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα και να οργανώσεις τα έξοδά σου. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 15/9 δείχνει πως το επόμενο διάστημα τα θέματα που αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις και το ταμείο σε γενικότερο πλαίσιο θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Λόγω του ότι ο Άρης από τη νέα του θέση μπορεί να δημιουργήσει ή να αυξήσει τα έξοδα που υπάρχουν, καλό θα είναι να δώσεις προσοχή σε αυτό και να αποφύγεις όσο γίνεται παρορμητικές αγορές οι οποίες θα μπορούσαν να επιβαρύνουν το ταμείο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως να νιώσεις πως ο σύντροφός σου δεν μπορεί να σε καταλάβει όμως είναι εξίσου πιθανό να πιστεύει το ίδιο και ο σύντροφός σου για εσένα. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Κρόνο στον Υδροχόο δημιουργεί συναισθηματική αποστασιοποίηση, η οποία επηρεάζει ιδιαίτερα αισθηματικές υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος αποφύγει να βγάλεις συμπεράσματα μέσα σε αυτή την εβδομάδα σχετικά με μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει, μιας και η εικόνα που θα σου δώσει αυτές τις ημέρες δεν φαίνεται πως ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις που θα έχεις με αφορμή επαγγελματικές υποθέσεις θα σε φέρουν κοντά με συγκεκριμένα πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Από την άλλη φαίνεται πως θα σε απομακρύνει και από κάποιους με τους οποίους υπήρχαν διενέξεις το προηγούμενο διάστημα και οι πλανητικές συγκυρίες που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα θα δώσουν τη «χαριστική βολή». Ζύγισε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά των επαγγελματικών σχέσεων και των συνεργασιών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, ώστε να μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή η εβδομάδα σηματοδοτεί ένα νέο εντελώς διαφορετικό διάστημα για εσένα καθώς η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου στις 15/9 ενισχύει την ενέργειά σου, σε ωθεί να βάλεις νέους στόχους, να επικεντρωθείς στις επιθυμίες σου, ενδεχομένως να αλλάξεις και τις προτεραιότητές σου! Αυτό είναι κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τα πρόσωπα που θα συναντήσεις σε κάποιους φαίνεται πως θα αρέσει σε κάποιους άλλους πάλι όχι. Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων θα βρίσκεται συχνά πυκνά στο προσκήνιο -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- και κάποιες σχέσεις είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές φαίνεται πως θα περάσουν από crash test.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες θα είσαι πολυάσχολος κάτι το οποίο μπορεί να σε κρατήσει μακριά από την προσωπική σου ζωή και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δεν αποκλείεται να υπάρξουν παράπονα από το ταίρι σου! Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο ενδεχομένως να επηρεάσει αρνητικά την ατμόσφαιρα σε μία σχέση προς το τέλος της εβδομάδας, για αυτό αν δεν θέλεις να συμβεί κάτι τέτοιο θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες διορθωτικές κινήσεις και μία έκπληξη στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε ένα πρόσωπο που θα σε προσεγγίσει αυτές τις ημέρες, καθώς φαίνεται πως κρατά κλειστά τα χαρτιά του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα θα έχει συζητήσεις, συναντήσεις και επαφές που αφορούν τη δουλειά, κάτι το οποίο θα αποτελέσει κίνητρο για εσένα προκειμένου να προσπαθήσεις να εκπληρώσεις κάποιους από τους στόχους που έχεις θέσει σε επαγγελματικό επίπεδο ή ακόμα και να βρεις νέους. Κάποιες στιγμές είναι πιθανό να είσαι ανυπόμονος και παρορμητικός, προσπάθησαν να το περιορίσεις ώστε να μη δημιουργηθούν εμπόδια.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε κάποια θέματα τα οποία νιώθεις πως κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο, είτε αυτά αφορούν ένα επαγγελματικό ζήτημα είτε ένα προσωπικό. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 15/9 σε προτρέπει να κρατάς κλειστά τα χαρτιά σου και να μην κοινοποιείς απόφασης που αφορούν ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε μία αισθηματική σου υπόθεση, μιας και αν την αφήσεις στον αυτόματο πιλότο φαίνεται πως δεν θα έχει την εξέλιξη που εσύ θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιό σου όμως αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 17/9 συναντά μέσω μιας δυσαρμονικής όψης τετραγώνου τον Κρόνο στον Υδροχόο. Αυτή η όψη δείχνει πως ίσως μία αισθηματική υπόθεση δεν εξελιχθεί με τον τρόπο που έχεις κατά νου, κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Η συναισθηματική απόσταση είναι η λέξη-κλειδί αυτής της όψης, για αυτό αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην την αφήσεις τον αυτόματο πιλότο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα θα βρεθούν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα, όμως φαίνεται πως θα υπάρχει και ένα κομμάτι τους στο παρασκήνιο. Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός με οτιδήποτε και αν πεις αλλά και με τους ανθρώπους που θα επιλέξεις να το πεις, ώστε να αποφύγεις να βρεθείς εκτεθειμένος απέναντι σε συγκεκριμένα πρόσωπα και συγκεκριμένες καταστάσεις.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού (15/9) θα πιάσεις τον εαυτό σου να βαριέται αρκετά εύκολα και να αναζητά αλλαγή παραστάσεων αλλά και την επαφή με φίλους προκειμένου να βγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η νέα θέση του Άρη δείχνει πως το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα δώσεις προτεραιότητα σε συλλογικές δραστηριότητες, σε εθελοντικές δράσεις και σε οτιδήποτε μπορεί να σε κάνει να αλλάξεις τα ενδιαφέροντα που έχεις μέχρι στιγμής! Ίσως υπάρξει επαφή και με πρόσωπα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, όμως είναι στο χέρι σου αν θα επιλέξεις να δώσεις συνέχεια σε μία αντιπαράθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία καλή ιδέα για αυτή την εβδομάδα είναι να πάρεις το σύντροφό σου και να πάρετε μέρος σε δραστηριότητες μαζί με φίλους σας ή να κάνετε πράγματα τα οποία μπορούν να σας κρατήσουν ευχάριστα απασχολημένους. Θα πρέπει να θυμάσαι πως η ενέργειά σου θα είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα, για αυτό θα χρειαστεί να διοχετευθεί κάπου αλλιώς θα είναι εύκολο να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 17/9 μπορεί να δημιουργήσει απόσταση από ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον, καθώς είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως δεν έχετε κοινά στοιχεία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες αφορούν μία συγκεκριμένη δουλειά, όμως φαίνεται πως η διάθεσή σου θα είναι αρκετά παρορμητική κάτι το οποίο μπορεί να σε οδηγήσει στο να προδικάσεις την εξέλιξή τους. Προσπάθησε να έχεις υπομονή όσον αφορά θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά και η υπομονή σου είναι σίγουρο πως θα ανταμειφθεί.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για θέματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 15/9 δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει στο επίκεντρο του τη δουλειά. Η επικοινωνία και η συναναστροφή σου με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον άλλοτε θα είναι ευχάριστη άλλοτε όχι και τόσο, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις αρνητικά συναισθήματα να επηρεάσουν και την απόδοσή σου στη δουλειά αλλά και την εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών ζητημάτων. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ευκαιρίες για να κάνεις ένα διάλειμμα από σκέψεις, υποχρεώσεις και άγχη.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη η οποία συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο το οποίο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 17/9, όμως θα δώσει τα δείγματα του από τις αρχές της εβδομάδας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις ζητήματα ρουτίνας και καθημερινότητας να επηρεάσουν τη διάθεσή σου και τα συναισθήματα απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος μία γνωριμία που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα μέσω των προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον ίσως να παρουσιάσει κάποια εμπόδια επικοινωνιακής φύσεως, τα οποία θα χρειαστούν προσπάθεια για να ξεπεραστούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο επαγγελματικός τομέας θα αρχίσει να κάνει ολοένα και πιο αισθητή την παρουσία του το επόμενο διάστημα καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν νέα δεδομένα σε μία δουλειά η οποία ήδη υπάρχει ή ακόμα και μία πρόταση για μία νέα συνεργασία. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 15/9 δείχνει πως θα υπάρχει αρκετό τρέξιμο αυτές τις ημέρες, όμως να θυμάσαι πως με τις σωστές κινήσεις είναι σίγουρο πως θα βγεις κερδισμένος.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα μπεις στη διαδικασία να κερδίσεις κάποιες ημέρες ξεκούρασης ή κάποιες ημέρες για να κάνεις μία εξόρμηση σε κοντινό προορισμό! Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 15/9 θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις παραστάσεις, να ξεφύγεις από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και να ασχοληθείς με πράγματα τα οποία σου τραβούν το ενδιαφέρον. Δεν αποκλείεται να προκύψει ένα ταξίδι ακόμα και την τελευταία στιγμή μιας και φαίνεται πως η «τελευταία στιγμή» θα έχει την τιμητική της αυτή την εβδομάδα. Λόγω του ότι θα είσαι αρκετά ανυπόμονος και βιαστικός θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού και αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Κρόνο που είναι στο ζώδιό σου. Αυτή η όψη δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα αισθηματικές υποθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση καθώς θα δημιουργήσει απομάκρυνση μεταξύ των εμπλεκομένων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μία καλή ιδέα είναι να πάρεις το σύντροφό σου και να κάνετε μία εξόρμηση σε έναν αγαπημένο σας προορισμό. Αν είσαι ελεύθερος κάποια εμπόδια που μπορεί να υπάρξουν αυτή την εβδομάδα σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει, θα αποτελέσουν για εσένα μία νέα πρόκληση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καλά θα κρατούν και αυτή την εβδομάδα όμως εσύ φαίνεται πως δεν θα βρίσκεσαι στην ίδια διάθεση, κάτι το οποίο μπορεί να σε κάνει αναβλητικό όσον αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτό το σενάριο μιας και είναι πολύ πιθανό να φέρει καθυστερήσεις στο πρόγραμμα που έχεις κατά νου. Κάποιες συζητήσεις για οικονομικά θέματα ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ανησυχία, όμως μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ιδιαίτερα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το παρελθόν και κάποιες από τις σκέψεις που κάνεις δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσουν αναστάτωση. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Ζυγού στις 15/9 σκαλίζει παρελθοντικά ζητήματα, αισθηματικές υποθέσεις και θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα. Μέσα σε αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στα έξοδά σου μιας και φαίνεται πως μπορεί να αυξηθούν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ευκαιρίες για να χαλαρώσεις και να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο θα γίνει με ακρίβεια στις 17/9 όμως η ενέργεια του θα κάνει αισθητή την παρουσία της καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις παρελθοντικά ζητήματα, φοβίες και ανησυχίες να υπονομεύσουν τη σχέση με το σύντροφό σου και να επηρεάσουν τα συναισθήματά σου απέναντί του. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν και να διαταράξει τις ισορροπίες…

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο της προσοχής σου για αυτή την εβδομάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν! Προσπάθησε να μην αναβάλλεις κάποιες σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις μιας και όσο τις αφήνεις σε εκκρεμότητα, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τις διευθετήσεις μετά. Κράτησε μικρό καλάθι σε συζητήσεις που θα γίνουν στις αρχές της εβδομάδας και θα αφορούν επαγγελματικά ζητήματα, καθώς μπορεί να σου δώσουν μία εντελώς διαφορετική εικόνα από την πραγματικότητα για αυτά.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE