0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 31 ως 6 Ιουνίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες καθυστερήσεις ή κάποιες αναβολές σε υποχρεώσεις που υπήρχαν στο πρόγραμμά σου, όμως να θυμάσαι πως όσο πιο ευέλικτος είσαι με τέτοιου είδους θέματα τόσο πιο εύκολο θα είναι να τα διευθετήσεις εκ νέου. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως οι ημέρες -πέρα από κάποια θέματα που μπορεί να υπάρξουν στην επικοινωνία- είναι υποστηρικτικές για φιλικές και προσωπικές σχέσεις σε γενικότερο πλαίσιο. Στο τέλος της εβδομάδας δώσε περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία καθώς το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο σε αυτή.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στον Καρκίνο στις 2/6 μιλά για θαλπωρή και συναισθηματική ασφάλεια και αυτά τα δύο είναι που θα αποτελέσουν «στόχο» για εσένα το επόμενο διάστημα. Φαίνεται πως θα αναζητήσεις εκείνον που μαζί του θα νιώθεις πως υπάρχει μία σταθερότητα χωρίς εξάρσεις και «παιχνίδια». Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως από κάποιες συζητήσεις βγουν διαφορετικά συμπεράσματα και αυτό είναι πιθανό να γίνει πιο έντονο προς το τέλος της εβδομάδας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο ανάδρομος Ερμής ίσως να κάνει αισθητή την παρουσία του μέσα στην εβδομάδα για αυτό θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βαρύτητα ακόμα και σε συζητήσεις στη δουλειά, οι οποίες αποτελούν ρουτίνα για εσένα. Η αντίθεση μεταξύ του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω στο τέλος της εβδομάδας μπορεί να ρίξει «λάδι στη φωτιά» σε κάποιες διαφωνίες και τελικά να τις μετατρέψει σε εντάσεις, ιδιαίτερα αν υπάρξουν παρορμητικές κουβέντες.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν εξίσου τόσο ο επαγγελματικός όσο και ο οικονομικός τομέας, καθώς ενδέχεται να υπάρξει παραπάνω κινητικότητα και στους δύο. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο στον Υδροχόο στα μέσα της εβδομάδας, μπορεί να σταθεροποιήσει μία επαγγελματική σχέση ή μία οικονομική συμφωνία, κάτι που θα έχει θετικό αντίκτυπο και στη ψυχολογία σου αλλά και στο ταμείο σου. Βέβαια όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε περίπτωση που υπάρξουν κάποιες οικονομικές συζητήσεις, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή από το ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δώσει λάθος εντυπώσεις από αυτές.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να εξελιχθεί μία γνωριμία αλλά και καλή διάθεση όχι μόνο σε εσένα αλλά και στους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανόν να σου δοθεί η ευκαιρία να συζητήσεις και να λύσεις κάποια θέματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και μπορεί να έχουν δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Η καλή διάθεση και η ειλικρίνεια θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των συζητήσεων αυτής της εβδομάδας, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες συζητήσεις από θα γίνουν αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να φέρουν αλλαγές σε θέματα που αφορούν τη δουλειά. Το τρίγωνο του Ήλιου με τον Κρόνο δείχνει πως αυτές οι αλλαγές μπορούν να σταθεροποιήσουν μία επαγγελματική σχέση ή ένα θέμα το οποίο σου είχε δημιουργήσει αντικρουόμενα συναισθήματα το προηγούμενο διάστημα. Προς το τέλος της εβδομάδας αν χρειαστεί να πάρεις αποφάσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα, με το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή και του Ποσειδώνα θα πρέπει να θυμάσαι πως «ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός».

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η εβδομάδα θα έχει αρκετές ευκαιρίες για θέματα τα οποία σχετίζονται με την εκπαίδευση ή με ένα ταξίδι που έχεις κατά νου να κάνεις είτε για επαγγελματικούς είτε για προσωπικούς λόγους. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο δείχνει πως η συγκέντρωση και η προσήλωση σου σε συγκεκριμένα ζητήματα -ιδιαίτερα αν σχετίζονται με τα παραπάνω- θα φέρει και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη βάση σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει παρασκήνιο σε αυτά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη αφήνει το ζώδιό σου στις 2/6 και περνά στο ζώδιο του Καρκίνου, κάτι που δείχνει πως το επόμενο διάστημα η ενέργεια και η διάθεση με την οποία θα προσεγγίσεις τις προσωπικές σου υποθέσεις θα αλλάξει εντελώς. Αν βρίσκεσαι μέσα σε μία σχέση η οποία σου αφήνει ερωτηματικά, τα θέματα που αφορούν την συναισθηματική ασφάλεια θα αρχίζουν να βρίσκονται ολοένα και πιο συχνά στο προσκήνιο. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να χρειαστεί να δεις «πίσω από τις λέξεις» ώστε να καταλάβεις το κλίμα που υπάρχει σε μία γνωριμία αλλά και αυτά που θέλει να σου πει αυτός που έχεις απέναντί σου, καθώς το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα θολό τοπίο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα της δουλειάς σου φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά -ιδιαίτερα όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας- μιας και είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες νέες πληροφορίες σχετικά με αυτά. Καλό θα ήταν να μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ή να βγάλεις συμπεράσματα ιδιαίτερα αν διακινούνται διάφορες φήμες στη δουλειά. Το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να σε οδηγήσει σε «θολά» συμπεράσματα και κατά συνέπεια ακατάλληλες κινήσεις στον επαγγελματικό τομέα.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου (2/6) και από τη νέα της θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα την εξομάλυνση προσωπικών, επαγγελματικών ακόμα και κοινωνικών σχέσεων. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως αυτές οι ημέρες θα σε βοηθήσουν να βρεις μία λύση σε θέματα τα οποία έχουν «χρονίσει» και μπορεί μέχρι τώρα να αποτελούν τη βασική αιτία ανησυχίας. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο περισσότερο θα αυξάνεται η ένταση καθώς η αντίθεση του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω, μπορεί να ρίξει λάδι στη φωτιά και να σε παρασύρει σε ξεσπάσματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 2/6 θα γλυκάνει μία προσωπική σχέση ή μία γνωριμία που έχει κάνει πρόσφατα ντεμπούτο. Αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου είναι πάρα πολύ πιθανό να προκύψει κάτι νέο το οποίο θα σε ανανεώσει! Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις λίγο περισσότερη προσοχή στις αντιδράσεις σου, καθώς η αντίθεση του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ή να μεγεθύνει εντάσεις, οι οποίες δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά φαίνεται πως δεν θα σε απασχολήσουν τόσο αυτή την εβδομάδα καθώς η προσοχή σου είναι στραμμένη στις επαγγελματικές σου σχέσεις και στις συνεργασίες σου. Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν να επενδύσεις περισσότερο χρόνο στο να δεις αν και κατά πόσο αυτές λειτουργούν ή αν χρειάζονται κάποιες αλλαγές. Προς το τέλος της εβδομάδας ίσως να μην υπάρξει ομοφωνία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα και αυτό θα χρειαστεί υπομονή και ψυχραιμία!

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές συζητήσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν ένα πολύ καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποια πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και αυτό το κλίμα θα συμβάλλει στη σταθερότητα προσωπικών και φιλικών σχέσεων. Μπορεί ο Ερμής να βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία και να δημιουργεί κάποια προβλήματα στην επικοινωνία, όμως το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο, θα σε βοηθήσει να κάνεις κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα διευθετήσουν ζητήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Προτίμησε το πρώτο μισό της εβδομάδας για σημαντικές συζητήσεις καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα στο τέλος εβδομάδας είναι «απαγορευτικό» για συζητήσεις, πόσο μάλλον για συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 και το τρίγωνο που σχηματίζει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων ενδεχομένως να φέρει θετικές εξελίξεις σε ένα κρυφό ειδύλλιο. Τα κρυφά ειδύλλια θα έχουν την τιμητική τους το επόμενο διάστημα και φαίνεται πως θα προκύψει ένα το οποίο θα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εσένα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να θυμάσαι πως η ειλικρίνεια και ο διάλογος θα έχουν καθοριστική σημασία στη διευθέτηση οποιουδήποτε ζητήματος και αν υπάρχει ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα ενδεχομένως να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να διευθετηθούν κάποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος ανάμεσα σε εσένα και πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες είχαν ξεκινήσει από ένα ζήτημα της δουλειάς. Κράτησε μικρό καλάθι σε περίπτωση που υπάρξουν και συζητήσεις για μία μελλοντική συμφωνία, καθώς θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι μέχρι τότε ίσως αλλάξουν αρκετά από τα δεδομένα τα οποία θα παρουσιαστούν τώρα.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα τα εργασιακά ζητήματα αλλά και τα θέματα που βρίσκονται στην καθημερινότητά σου θα έχουν την τιμητική τους. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο σου λέει πως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τακτοποιήσεις κάποια θέματα τα οποία έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα αλλά και κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε αυτά που υπόσχεσαι αλλά και σε αυτά που ακούς, καθώς το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει ασάφειες και παρανοήσεις σε επαγγελματικά αλλά και σε προσωπικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 και αυτή η αλλαγή θα σου δημιουργήσει μία ευχάριστη διάθεση και θα σου υπενθυμίσει πως τα συναισθήματα παίζουν τελικά τον πιο καθοριστικό ρόλο σε μία σχέση. Με τη νέα θέση της Αφροδίτης είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα αυτό δεν ήταν εφικτό λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων ευνοεί πολύ εσένα που ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου καθώς δεν αποκλείεται να φέρει μία νέα γνωριμία -πιθανόν μέσω των προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον- η οποία θα έχει τα φόντα να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις διάφορες συζητήσεις οι οποίες θα έχουν ως κύριο στόχο να σε πείσουν για ένα επαγγελματικό ζήτημα. Λόγω του ανάδρομου Ερμή αλλά και του τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον Ποσειδώνα προς το τέλος της εβδομάδας προσπάθησε να επικεντρωθείς στις πράξεις και όχι στα λόγια, καθώς αυτά φαίνεται πως μπορεί να μην είναι ξεκάθαρα και να σε οδηγήσουν σε λάθος αποφάσεις.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου με την ανάδρομη πορεία του Ερμή αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να ξαναβρεθείς ή να επικοινωνήσεις με πρόσωπα με τα οποία είχες χαθεί. Το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες όχι απλώς για να επιστρέψει μία σχέση του παρελθόντος αλλά και για να σταθεροποιηθεί. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στην καθημερινότητά σου και σε όλες τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν, καθώς η δυσαρμονική όψη του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε κάνει να μην δώσεις την πρέπουσα προσοχή σε κάποιες σημαντικές δουλειές.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη αλλάζει ζώδιο αυτή την εβδομάδα και καθώς στις 2/6 θα περάσει στον Καρκίνο και από τη νέα της θέσης θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στην εικόνα της προσωπικής σου ζωής. Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως αυτές τις ημέρες θα επενδύσεις περισσότερο χρόνο σε αυτή, προκειμένου να βελτιώσεις την εικόνα της. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται ήδη στην καθημερινότητά σου ή στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές, οι υποχρεώσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτές θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα και θα υπάρξουν ευκαιρίες για να τις διευθετήσεις και να τις φέρεις εις πέρας χωρίς ιδιαίτερο κόπο παρά μόνο με τον κατάλληλο τρόπο. Προς το τέλος της εβδομάδας είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες αντιπαραθέσεις ή διαφωνίες με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, όμως αν κρατήσεις τη ψυχραιμία σου είναι σίγουρο πως αυτές θα είναι προσωρινές.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η προσοχή σου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα στραφεί σε ζητήματα τα οποία «έρχονται από παλιά» καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο των Διδύμων σε γυρνά σε υποθέσεις του παρελθόντος. Το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου που βρίσκεται και εκείνος τους Διδύμους και του Κρόνου στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να αντιληφθείς ακόμα και διαισθητικά τις περιπτώσεις που αξίζει να προσέξεις και να δώσεις προτεραιότητα ώστε να μπορέσεις να τις διευθετήσεις. Προς το τέλος της εβδομάδας η επικοινωνία σου με συγκεκριμένα πρόσωπα πιθανόν να σου δώσει λάθος μηνύματα και σε αυτό θα συμβάλει το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή με τον Ποσειδώνα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 2/6 η Αφροδίτη θα περάσει το ζώδιο του Καρκίνου και από τη νέα της θέση θα ευνοήσει πολύ τις προσωπικές σου υποθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει αμέσως με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων φέρνει φλερτ και πολλές νέες γνωριμίες. Αν έχεις ήδη βρει το ταίρι σου αφιέρωσε χρόνο για να κάνετε πράγματα μαζί και μέσα από καινούργιες δραστηριότητες είναι πολύ πιθανό να βρείτε και ένα νέο χόμπι. Η δημιουργική σου διάθεση και η έμπνευση που θα έχεις αυτές τις ημέρες θα αποτελέσει πόλο έλξης για το σύντροφό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές δεν σταματούν ποτέ ε και αυτό είναι κάτι το οποίο θα γίνει εμφανές κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Βέβαια να θυμάσαι πως η πρόθεση σου να ασχοληθείς με επαγγελματικά ζητήματα και υποθέσεις μόνο καλό μπορεί να φέρει, καθώς θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις κάποια θέματα ακόμα και αν αυτά σου φαίνονται δύσκολα. Αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανόν να έρθει ξανά στο προσκήνιο ένα ζήτημα του παρελθόντος όμως μαζί με αυτό θα υπάρξουν και οι κατάλληλες συγκυρίες για να μπορέσεις να το τακτοποιήσεις οριστικά.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να είχαν προκαλέσει αναστάτωση σε μία προσωπική ή επαγγελματική σχέση. Ο Ερμής μπορεί να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο των Διδύμων και να προκαλεί επικοινωνιακά μπερδέματα, όμως αν επικεντρωθείς σε κάποιες συζητήσεις αυτές τις ημέρες θα είναι πιο εύκολο να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις. Σε αυτό θα συμβάλει το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο το οποίο σε προτρέπει να διαχωρίσεις τους συνεργάτες από τους φίλους, τους φίλους από τους γνωστούς κ.ο.κ ώστε να διαχωρίσεις τους «ρόλους».

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 και θα κάνει κύριο μέλημά σου τη συναισθηματική ασφάλεια. Έτσι λοιπόν φαίνεται πως θα επενδύσεις χρόνο σε έναν άνθρωπο που μπορεί να σου καλύψει συναισθηματικές ανησυχίες και ξέρεις πως μπορείς να στηριχθείς επάνω του. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο της Αφροδίτης με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δεν αποκλείεται να σε φέρει αισθηματικά κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να βρισκόταν μέχρι στιγμής δίπλα σου, όμως δεν είχαν προκύψει οι προϋποθέσεις ενός αισθηματικού ειδυλλίου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με αφορμή επαγγελματικές υποθέσεις είναι πιθανόν να σου δημιουργήσουν μπερδεμένα ή αντιφατικά συναισθήματα. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο έντονο θα γίνεται αυτό το μπέρδεμα καθώς στις 4/6 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια το τετράγωνο του ανάδρομου Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Για αυτό το λόγο καλό θα ήταν να κρατήσεις «μικρό καλάθι» για πράγματα τα οποία θα ειπωθούν αυτές τις ημέρες και να αποφύγεις συζητήσεις για πράγματα που θα γίνουν σε μελλοντικό χρόνο.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα τα οποία μέχρι στιγμής είχαν μείνει σε εκκρεμότητα και αφορούν τη δουλειά. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως μπορεί να έχεις μία πιεστική εργασιακή καθημερινότητα, όμως είναι σίγουρο πως θα έχεις και την ανταμοιβή αυτό. Οι προσπάθειες και οι κόποι σου φαίνεται πως θα αναγνωριστούν κάτι το οποίο θα αποτελέσει κίνητρο για να συνεχίσεις την προσπάθειά. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις παραπάνω προσοχή στις λεπτομέρειες εργασιακών ζητημάτων και σε θέματα της καθημερινότητας, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές δεν θα σου αφήσουν αρκετό ελεύθερο χρόνο αυτή την εβδομάδα όμως η είσοδος της Αφροδίτης στο πολικό ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 δείχνει πως με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα σε απασχολήσουν οι αισθηματικές σου υποθέσεις. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα βοηθήσει στην εξομάλυνση μιας σχέσης που ήταν αρκετά τεταμένη το προηγούμενο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανόν να ξεκινήσεις να έρχεσαι όλο και πιο κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον και αυτό δεν αποκλείεται να σημάνει την αρχή μιας νέας αισθηματικής σχέσης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οτιδήποτε αφορά επαγγελματικά ζητήματα θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα καθώς το τρίγωνο μεταξύ του Ήλιου και του Κρόνου φέρνει αρκετή δουλειά αλλά και τις κατάλληλες ευκαιρίες για αναγνώριση και επιβράβευση του κόπου σου. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις παραπάνω προσοχή στην επικοινωνία που θα έχεις με συνεργάτες σου και με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, μιας και είναι πιθανόν να προκύψουν εντάσεις στις οποίες αν «απαντήσεις» θα μπορούσαν να χαλάσουν το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι σταθεροποιητική για κάποιες σχέσεις οι οποίες έχουν ξεκινήσει πρόσφατα είτε προσωπικές και επαγγελματικές, είτε για κάποιες σχέσεις στις οποίες υπήρχαν ζητήματα το προηγούμενο διάστημα. Σε αυτό θα συμβάλλει το τρίγωνο ανάμεσα στον Ήλιο που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου, καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις με υπευθυνότητα τις διαπροσωπικές σχέσεις που σε ενδιαφέρουν. Η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα δημιουργική κάτι που θα σε βοηθήσει να βρεις λύση σε οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 και από τη νέα της θέση είναι πιθανόν να σε οδηγήσει να περνάς περισσότερο χρόνο στη δουλειά. Αυτό δεν αποκλείεται να αποτελέσει την αιτία για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση να θυμάσαι πως όσο απαιτητική και αν είναι η καθημερινότητα θα έχεις τον τρόπο -αφιερώνοντας ακόμα και λίγο χρόνο στη σχέση σου- να δημιουργήσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να προκύψουν αρκετά εργασιακά ζητήματα όμως είναι σίγουρο πως αν τους δώσεις την απαραίτητη προσοχή θα μπορέσει να τα διευθετήσεις. Μέσα από κάποιες συζητήσεις και κάποιες διευθετήσεις δεν αποκλείεται να βγεις κερδισμένος και σε οικονομικό επίπεδο. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις προσοχή και να μην εξαντλείς τον οργανισμό σου, καθώς η κόπωση θα αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο εμφανής.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου με αυτή την εβδομάδα (2/6) σηματοδοτεί ένα νέο πολύ ευχάριστο και δημιουργικό διάστημα για εσένα. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις ένα νέο χόμπι ή μία δεξιότητα που έχεις, κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει πολύ καλή διάθεση. Στα μέσα της εβδομάδας προσπάθησε να επικεντρωθείς σε ζητήματα που σε απασχολούν, καθώς είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να βρεις λύση. Προς το τέλος της εβδομάδας λόγω της δυσαρμονικής όψης ανάμεσα στον ανάδρομο Ερμή πού βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι σε υποσχέσεις αλλά και εσύ να μην υποσχεθείς κάτι το οποίο δεν θα είναι εύκολο να πραγματοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 2/6 και το τρίγωνο που θα σχηματίσει κατευθείαν με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως αυτή είναι μία πολύ ευνοϊκή εβδομάδα για τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως όχι απλά μπορεί να προκύψει ένα νέο ειδύλλιο αλλά ακόμα και ένας νέος έρωτας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η δημιουργικότητά σου θα είναι αυτή που θα σε βάλει στη διαδικασία να κάνεις πράγματα μαζί με το ταίρι σου, να μοιραστείτε στιγμές και γιατί όχι να ξεκινήσετε και μία νέα δραστηριότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο επαγγελματικός τομέας και τα θέματα που αφορούν τη δουλειά δεν φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν τόσο αυτή την εβδομάδα καθώς το μυαλό σου είναι στραμμένο στην προσωπική σου ζωή. Παρόλα αυτά θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ιδιαίτερα στην επικοινωνία που θα έχεις με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, καθώς ο ανάδρομος Ερμής καραδοκεί και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε αυτή. Μην αμελήσεις κάποιες υποχρεώσεις που δεν παίρνουν αναβολή καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σε εκθέσει σε ορισμένες καταστάσεις.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE