Της εβδομάδας τα άστρα λένε….

Share:

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 1 ως 7 Μαρτίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου αλλάζει την ατμόσφαιρα καθώς στις 4/3 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο των Διδύμων. Από τη νέα του θέση αφενός θα είναι περισσότερο βοηθητικός ως προς εσένα καθώς οι Δίδυμοι ανήκουν στα φιλικά σου ζώδια αφετέρου θα σε βοηθήσει να περιορίσεις και τα έξοδα τα οποία ίσως είχαν πάρει την ανιούσα το προηγούμενο διάστημα. Στις 5/3 η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως το Σαββατοκύριακο προμηνύεται ιδιαίτερα επικοινωνιακό και μέσα από συζητήσεις μπορείς να κερδίσεις πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα πραγματοποιήσει ένα εξάγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο κάτι που δείχνει πως θα εμφανιστούν παλιοί έρωτες! Για εσένα φαίνεται πως τα ζητήματα του παρελθόντος δεν έχουν τελειώσει ακόμα και αυτή την εβδομάδα ο αισθηματικός τομέας και οι «άλυτες» του υποθέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις ζητήματα του παρελθόντος να επηρεάσουν το παρόν αλλά και το μέλλον σου με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές μπορεί να κάνουν αισθητή την παρουσία τους και αυτή την εβδομάδα όμως εσύ φαίνεται πως θα τις αντιμετωπίσεις με πολύ καλή διάθεση και αυτή είναι τελικά που θα σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις μαζί τους πολύ νωρίς. Τώρα είναι πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να διαπραγματευτείς καλύτερα μία επαγγελματική πρόταση ή το οικονομικό σκέλος μιας δουλειάς που σου έχει δημιουργήσει πίεση το προηγούμενο διάστημα.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η νέα θέση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 δείχνει πως από αυτή την εβδομάδα η διάθεσή σου αλλάζει! Φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο για εσένα να διαχειριστείς κάποιες καταστάσεις οι οποίες σου δημιουργούσαν εκνευρισμό ή θυμό και η καλή διάθεση που θα έχεις απέναντι σε αυτές, θα είναι πολύ βοηθητική όχι μόνο για εσένα αλλά και για τη διευθέτηση τους. Βέβαια θα πρέπει να δώσεις προσοχή στα έξοδα τα οποία φαίνεται πως κατά διαστήματα μπορεί να αυξηθούν. Στις 5/3 ο Ερμής θα συναντηθεί με το Δία στο ζώδιο του Υδροχόου και θα φέρει ευχάριστα νέα μέσω της επικοινωνίας. Χρησιμοποίησε τα επικοινωνιακά σου ταλέντα και για να διευθετήσεις ένα αρκετά απαιτητικό επαγγελματικό ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα προκύψουν διάφορες ευκαιρίες στον αισθηματικό τομέα, καθώς και κάποιες εκπλήξεις είτε από το σύντροφό σου είτε από ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό στο ζώδιό σου, δείχνει μία πολύ καλή ατμόσφαιρα στις αισθηματικές σου υποθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Μάλιστα αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα έχεις μία ευχάριστη συζήτηση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται γύρω σου, μέσα από την οποία θα υπάρξει φλερτ!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να θυμάσαι πως η επικοινωνία είναι αυτή που θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο σε όλες τις επαγγελματικές σου υποθέσεις, για αυτό θα πρέπει να επενδύσεις σε αυτή. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες να διευθετήσεις ένα αρκετά δύσκολο επαγγελματικό ζήτημα ή να έρθεις σε συμφωνία με πρόσωπα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον που μέχρι πρότινος ένιωθες πως κινούνταν σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος από εσένα.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 4/3 και από τη νέα του θέση ενισχύει την ενέργειά σου η οποία φαίνεται πως θα εκφραστεί δυναμικά. Αυτή η ενέργεια κατά διαστήματα μπορεί να μετατραπεί και σε εκνευρισμό, ιδιαίτερα αν «πέσεις» πάνω σε ανθρώπους οι οποίοι δεν συμμερίζονται τις ιδέες, τις απόψεις και τους στόχους σου ή με κάποιο τρόπο σου δημιουργούν εμπόδια. Στις 5/3 ο Ερμής θα συναντήσει το Δία στο ζώδιο του Υδροχόου και δείχνει πως το Σαββατοκύριακο θα έχεις επικοινωνία με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά σου και ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες συζητήσεις για θέματα σπουδών.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη που συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο των Ιχθύων αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει μία θετική όψη εξαγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, η οποία δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Παρόλο που μέχρι τώρα ενδεχομένως να θεωρούσες πως όλοι οι δρόμοι είναι κλειστοί κάποια κίνηση που θα υπάρξει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας θα σου αλλάξει γνώμη και θα αναπτερώσει το ηθικό σου! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, μία έκπληξη στο σύντροφό σου θα ήταν ότι πρέπει για να αναθερμάνεις τα συναισθήματά σας!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να βελτιώσεις ένα επαγγελματικό ζήτημα, να ξεμπερδεύεις με ένα μεγάλο όγκο επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά και για να κάνεις δημόσιες σχέσεις στη δουλειά! Το εξάγωνο Αφροδίτης/Ουρανού πέρα από τις αισθηματικές εξελίξεις δείχνει και θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα. Τώρα ξεκινά μία περίοδος που δεν θα έχει το παρασκήνιο του προηγούμενου διαστήματος και θα είναι πιο εύκολο για εσένα να εκφραστείς.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η μετακίνηση του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 είναι το πλέον σημαντικό αστρολογικό γεγονός για αυτή την εβδομάδα καθώς θα αλλάξει εντελώς το κλίμα. Η νέα θέση του Άρη μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία σκέψεων οι οποίες αφενός δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφετέρου μπορεί να σε οδηγήσουν σε σενάρια, τα οποία θα έχουν ως μόνο σκοπό να σου δημιουργήσουν άγχος. Για αυτό λοιπόν θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τις σκέψεις στις οποίες επιλέγεις να δώσεις την ενέργειά σου. Στις 5/3 η συνάντηση Ερμή/Δία στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ρυθμίσεις κάποια οικονομικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί μία ευνοϊκή όψη μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία μπορεί να σε φέρει αρκετά κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται είτε στο φιλικό είτε στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Φαίνεται πως θα γίνεις δέκτης θετικών σχολίων και φιλοφρονήσεων, κάτι το οποίο δεν θα σου περάσει απαρατήρητο! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επικοινωνία με τους φίλους σας και τους ανθρώπους που αγαπάτε θα βοηθήσει πολύ και το κλίμα που θα υπάρξει μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να υπάρχει ένα περίεργο κλίμα σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να νιώσεις πως κάποιοι άνθρωποι που σχετίζονται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον, σου περνούν διπλά μηνύματα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να δώσεις προσοχή σχετικά με το ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι και κοινοποιείς σχέδια και στόχους που αφορούν τη δουλειά. Ίσως υπάρξουν κάποια νέα δεδομένα σε ένα επαγγελματικό ζήτημα. τα οποία θα δημιουργήσουν ένα βαθμό δυσκολίας.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως οι υποθέσεις που σε απασχολούσαν το προηγούμενο διάστημα -κυρίως αυτές που παρέμειναν στάσιμες το προηγούμενο διάστημα- θα αλλάξουν εντελώς ταχύτητα! Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 φαίνεται πως όλα θα αρχίσουν να τρέχουν ιδιαίτερα οι υποθέσεις που αφορούν φιλικά και αγαπημένα σου πρόσωπα. Εσύ όπως όλα δείχνουν θα έχεις ενεργό ρόλο σε αυτές και θα αναλάβεις δράση προκειμένου να συνδράμεις σε ζητήματα φίλων! Η σύνοδος του Ερμή με το Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/3 φέρνει ένα πολύ θετικό Σαββατοκύριακο σε επικοινωνιακό επίπεδο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Από αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο θα είσαι ιδιαίτερα επικοινωνιακός, όμως καλό θα ήταν να κρατήσεις τις υποθέσεις που αφορούν εσένα και το ταίρι σου μόνο για εσάς τους δύο! Η οποιαδήποτε ανάμειξη άλλων προσώπων σε ζητήματα της σχέσης σου ενδεχομένως να δημιουργήσει θέματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, δείχνει πως μπορεί να δημιουργηθεί μία νέα αισθηματική ιστορία από το πουθενά! Πολύ πιθανόν να ξεκινήσει στη δουλειά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον αλλάζει άρδην καθώς από αυτή την εβδομάδα τα πράγματα στη δουλειά ηρεμούν και φαίνεται πως δεν θα υπάρχει πλέον η ένταση του προηγούμενου διαστήματος. Παρόλα αυτά θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε κάποια πρόσωπα τα οποία φαίνεται πως έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις από εσένα, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να δημιουργήσει εκνευρισμό. Κάποιες συζητήσεις που θα γίνουν προς το τέλος της εβδομάδας και αφορούν μία επαγγελματική σχέση ή μία συνεργασία, θα αποδειχθούν πολύ βοηθητικές για την εξέλιξή τους.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου η εβδομάδα ξεκινά σε αστρολογικό επίπεδο με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3. Από τη νέα του θέση ο Άρης στρέφει το ενδιαφέρον σου σε επαγγελματικά ζητήματα και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσει τις επαγγελματικές σου υποθέσεις. Ίσως να υπάρξουν και κάποιες αντιπαραθέσεις μεταξύ συνεργατών, όμως αν χρησιμοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να τις αφήσεις πίσω σου. Στις 5/3 θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου και δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για την εξέλιξη εργασιακών ζητημάτων και γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στο κλίμα που θα υπάρχει μεταξύ σας, για αυτό μην την αμελήσεις και μην βάλεις τη σχέση σου στον αυτόματο πιλότο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, είναι πολύ βοηθητικό για να υπάρξει ένα καλό κλίμα στη σχέση σας με ελάχιστη προσπάθεια. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν τέτοιες συγκυρίες που θα σε φέρουν κοντά σε επικοινωνιακό επίπεδο με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο επαγγελματικός τομέας θα βρίσκεται στο προσκήνιο για όλο το επόμενο διάστημα και η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 δείχνει πως θα είναι αρκετά απαιτητικός. Βέβαια και εσύ φαίνεται πως δεν θα το βάλεις εύκολα κάτω και η ενέργεια σου θα σε βοηθήσει να ξεμπερδεύεις εύκολα με επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ίσως υπάρξουν κάποιες συζητήσεις που θα δημιουργήσουν ένταση ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και η αυτοσυγκράτηση είναι η λέξη – κλειδί για αυτές!

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 ενισχύει τον ενθουσιασμό σου και σου χαρίζει αστείρευτη ενέργεια ιδιαίτερα απέναντι σε υποθέσεις που αφορούν τον αισθηματικό τομέα! Η έμπνευση θα είναι καθοριστική το επόμενο διάστημα για αυτό επικεντρώσου σε ανθρώπους και δραστηριότητες που σε εμπνέουν. Στις 5/3 θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος μεταξύ του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου, η οποία μπορεί να φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε αισθηματικά ζητήματα αλλά και αρκετά νέα από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Πρόσεξε τον ενθουσιασμό καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε λεκτικές υπερβολές και υποσχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως είναι αφιερωμένη στα αισθηματικά σου ζητήματα καθώς και η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα ασχοληθείς αρκετά με αυτά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση εκμεταλλεύσου την καλή διάθεσή σου, καθώς αυτή μπορεί να ωφελήσει αισθητά τη σχέση με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος με τη σύνοδο Ερμή/Δία φαίνεται πως το Σαββατοκύριακο μπορεί να έχει θετικές εξελίξεις σε αισθηματικές υποθέσεις και δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει να σου φέρει ευχάριστα νέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις φαίνεται πως δεν θα ανήκουν στις προτεραιότητές σου αυτή την εβδομάδα αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να δώσεις βάση και σε αυτές και να μην τις αφήσεις στον αυτόματο πιλότο, καθώς όσο περισσότερο τις αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τις διευθετήσεις μετά. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, φέρνει εύνοια σε εργασιακά και οικονομικά ζητήματα, για αυτό αν έχεις ανοιχτές υποθέσεις σε αυτούς τους τομείς καλό θα ήταν να ασχοληθείς μαζί τους.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή και στις υποχρεώσεις που έχεις σε γενικότερο πλαίσιο αλλά κυρίως τις υποχρεώσεις που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 εγκαινιάζει ένα νέο διάστημα κατά το οποίο θα υπάρχει ροπή στην αύξηση των εξόδων σου. Εκμεταλλεύσου αυτή τη νέα περίοδο καθώς θα είναι ευνοϊκή για να ρυθμίσεις οφειλές του παρελθόντος. Στις 5/3 η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου δείχνει πως η επαφή που θα έχεις με αγαπημένα σου πρόσωπα μέσα στο Σαββατοκύριακο θα σε χαλαρώσει και θα σου δημιουργήσει θετικά συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο εξάρει τη δημιουργική σου διάθεση και τη φαντασία σου και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει να κάνεις μία έκπληξη στο σύντροφό σου. Οι αισθηματικές εκπλήξεις ευνοούνται αυτή την εβδομάδα και είναι εκείνες που μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την εξέλιξη μιας γνωριμίας ή ακόμα και μίας σχέσης. Αν είσαι ελεύθερος μην αφήσεις καταστάσεις που σου δημιουργούν άγχος να επηρεάσουν την επικοινωνία με αυτόν που σε ενδιαφέρει, καθώς κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει ακόμα και χωρίς να το καταλάβεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις θα κάνουν ισχυρή την παρουσία τους και αυτή την εβδομάδα όμως η διαφορά τώρα είναι πως το κλίμα σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, φαίνεται πως θα αρχίσει να βελτιώνεται αισθητά. Κάτι τέτοιο θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τη δική σου θέση απέναντι σε επαγγελματικά ζητήματα χωρίς να ανησυχείς για τις αντιδράσεις. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας πιθανόν οι επαγγελματικές απαιτήσεις να αρχίσουν να αυξάνονται, για αυτό μην τις αφήσεις για τελευταία στιγμή αλλά διευθέτησε τες έγκαιρα.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες απαιτητικές υποθέσεις οι οποίες θα σε αναγκάσουν να ανεβάσεις ταχύτητα. Πιθανό αυτές να σχετίζονται είτε με προσωπικές είτε με επαγγελματικές σχέσεις μιας και φαίνεται πως οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο για το επόμενο διάστημα. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός μιας και η παρουσία του Άρη απέναντί σου μπορεί να εγείρει αντιπαραθέσεις, που θα δημιουργήσουν ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιο του Υδροχόου στις 5/3 δείχνει πως το Σαββατοκύριακο θα είναι άκρως επικοινωνιακό!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Άρη στους Διδύμους μπορεί να δημιουργήσει «πρόσφορο» έδαφος για να προκύψουν έριδες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή και στον τρόπο έκφρασης αλλά και στη συμπεριφορά απέναντι στο ταίρι σου, ακόμα κι αν νιώθεις πως πολλές φορές σε πνίγει το δίκιο. Αν είσαι ελεύθερος το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις 3/3, μπορεί να δημιουργήσει μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα σε ένα εργασιακό περιβάλλον, κάτι που θα σε φέρει κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα έχει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις όμως η διάθεσή σου απέναντι σε αυτές θα είναι τέτοια που δεν θα τις αφήσει να σε επηρεάσουν αρνητικά. Το κλίμα στη δουλειά φαίνεται πως θα είναι πολύ καλό σε γενικές γραμμές με εξαίρεση κάποιες στιγμές που οι τόνοι μπορεί να ανέβουν, όμως είναι στο χέρι σου να τους κρατήσεις χαμηλά και να μην πέσεις στην παγίδα αντιπαραθέσεων χωρίς λόγο.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις περισσότερη προσοχή στην καθημερινότητά σου και στις δουλειές που τη συνοδεύουν, καθώς η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 δείχνει αυξημένες υποχρεώσεις! Είναι πάρα πολύ πιθανόν να χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε αυτά που έχει το πρόγραμμά σου, κάτι το οποίο μοιραία θα μειώσει το χρόνο για την προσωπική σου ζωή. Στις 5/3 με τη σύνοδο Ερμή/Δία στο ζώδιο του Υδροχόου μπορεί να υπάρξει ένα καλό νέο ή μία ευκαιρία προκειμένου να διαπραγματευτείς ένα οικονομικό ζήτημα και να βγεις κερδισμένος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η βδομάδα μπορεί να φέρει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις όμως παρόλα αυτά θα υπάρξουν και κάποιες ευκαιρίες σε αισθηματικό επίπεδο. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο, φέρνουν εκπλήξεις σε αισθηματικές υποθέσεις ιδιαίτερα αν ανήκεις στους ελεύθερους του ζωδίου σου. Δεν αποκλείεται να έχεις ακόμα και μία τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο έκπληξη! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι κοινές δραστηριότητες με το σύντροφό σου θα αποτελέσουν τις μικρές τονωτικές ενέσεις στην καθημερινότητά σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις ή κάποιες αγγαρείες που αφορούν τη δουλειά, οι οποίες δεν θα σου είναι ευχάριστες καθώς θα νιώθεις πως σου τρώνε το χρόνο. Παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να τις αφήσεις να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, ο οποίος μπορεί να επηρεάσει σημαντικά και τη διάθεσή σου στη δουλειά αλλά και το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Αν οργανώσεις σωστά δουλειές και υποχρεώσεις ώστε να μην μείνουν για την τελευταία στιγμή, είναι σίγουρο πως θα ανταπεξέλθεις με επιτυχία σε αυτή την απαιτητική εβδομάδα.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις και να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, κάτι το οποίο θα σε οδηγήσει στην αναζήτηση χόμπι και δραστηριοτήτων, οι οποίες θα αποτελέσουν το διάλειμμα από την καθημερινότητα. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων στις 4/3 υποδηλώνει πως τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε μπορεί να σου προσφέρει θετικά συναισθήματα. Η αρχή ενός νέου χόμπι, μία αθλητική δραστηριότητα αλλά και η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα είναι μερικά από αυτά που μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση αυτές τις μέρες. Στις 5/3 η σύνοδος του Ερμή με τον Δία στο ζώδιό σου δείχνει πως θα έχεις τον τρόπο να φέρεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν στα δικά σου μέτρα. Η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση αυτών.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθεις πως κάτι σου λείπει ή πως κάτι δεν είχε γίνει με τον τρόπο που θα ήθελες σε μία αισθηματική σου υπόθεση και αυτό ενδεχομένως να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 δείχνει πως θα πρέπει να βρεις δημιουργικές ενασχολήσεις για εσένα και το ταίρι σου διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει άπλετος χρόνος για εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος μέσα στο Σαββατοκύριακο φαίνεται πως θα υπάρξει ευκαιρία για να κερδίσεις με την επικοινωνία ένα πρόσωπο το οποίο σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η υπομονή δεν θα αποτελεί δικό σου γνώρισμα αυτή την εβδομάδα με αποτέλεσμα να είναι πολύ εύκολο να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις στο επαγγελματικό σου περιβάλλον λόγω της βιασύνης σου. Προσπάθησε να κρατήσεις τις ισορροπίες καθώς το κλίμα θα είναι πολύ καλό σε επικοινωνιακό επίπεδο και κατά συνέπεια πολύ βοηθητικό ως προς εσένα. Προς το τέλος της εβδομάδας ενδεχομένως να υπάρξει μία συζήτηση με ένα πρόσωπο-κλειδί για μία επαγγελματική υπόθεση και τελικά να βρεθεί λύση σε αυτή.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο των Διδύμων από τις 4/3 φαίνεται πως είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες υποχρεώσεις που μέχρι πρότινος δεν υπήρχαν στο πρόγραμμά σου. Αυτές ίσως σχετίζονται με υποθέσεις του σπιτιού ή με συγκεκριμένα οικογενειακά ζητήματα. Μην αμελήσεις τη διευθέτηση αυτών καθώς όσο περισσότερο τις αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τις φέρεις εις πέρας. Στις 5/3 με τη σύνοδο του Ερμή και του Δία στο ζώδιο του Υδροχόου φαίνεται πως η λύση σε ένα απαιτητικό ζήτημα, το οποίο σε ταλαιπωρεί αρκετά και σε έχει ταλαιπωρήσει και κατά το παρελθόν, θα έρθει σαν «Μάννα εξ ουρανού».

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο ζώδιό σου θα πραγματοποιήσει μία θετική όψη με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ένα κεραυνοβόλο έρωτα. Μία συζήτηση ή μία τυχαία συνάντηση θα αποτελέσει την αιτία αυτού έτσι λοιπόν αν είσαι ελεύθερος αυτές οι ημέρες είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές για αισθηματικές υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι στιγμές που θα περάσεις με το ταίρι σου θα είναι πολύ ευχάριστες και θα σε βοηθήσουν να έρθετε ακόμα πιο κοντά

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα και ενδεχομένως κάποιες από αυτές να σου δημιουργήσουν και άγχος, όμως δεν θα πρέπει να αφήσεις το άγχος να σε καταβάλει. Να θυμάσαι πως αν καταφέρεις να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά θα είναι πιο εύκολο να το διευθετήσεις, το «πρόβλημα» αυτών των ημερών είναι η έλλειψη διάθεσης για δουλειά!

πηγή: myastro

Share:

Leave a reply