Της εβδομάδας τα άστρα λένε….

Share:

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 26 ως 2 Μαϊου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου -Σκορπιού είναι πιθανό να φέρει εκπλήξεις σε οικονομικές συμφωνίες, έσοδα αλλά και έξοδα, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός! Είναι εξίσου πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν το ταμείο σου και όσο νωρίτερα τις διευθετήσεις τόσο το καλύτερο. Στις 30/4 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η σύνοδος Ηλίου/Ουρανού στον Ταύρο η οποία δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα είναι ανατρεπτική, σε θέματα που σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα ξεκινά με τη σύνοδο Αφροδίτης-Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, η οποία θα βοηθήσει πολύ να διευθετήσεις κάποια θέματα που μπορεί να είχαν προκύψει ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, όμως αυτό θα χρειαστεί προσπάθεια εκ μέρους σου. Οι αισθηματικές σου ανάγκες και η ασφάλεια που μπορεί να έχεις από την επικοινωνία και την επαφή σου με έναν άνθρωπο, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα είναι αυτές που θα σε οδηγήσουν σε αποφάσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να προκύψει ξαφνικά ένα νέο ενδιαφέρον!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν αρκετές συζητήσεις οι οποίες σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα αλλά και το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών συμφωνιών. Ο Ουρανός που βρίσκεται στον Ταύρο θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και στην Πανσέληνο αλλά και στις επικείμενες αστρολογικές όψεις, κάτι που δείχνει αλλαγές στα δεδομένα. Το εξάγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς στις 30/4 δείχνει πως θα ήταν καλύτερο να μην ανεβάσεις τους τόνους σε κάποια επαγγελματική διεκδίκηση.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα κρατάς πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα και αυτό είναι κάτι που θα γίνει ιδιαίτερα εμφανές με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 27/4. Αυτή η Πανσέληνος είναι πιθανόν να δείξει πως κάποια πρόσωπα στέκονται εμπόδιο στις επιδιώξεις σου, ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με τον επαγγελματικό τομέα. Βέβαια ακόμα και αν συμβεί κάτι τέτοιο προτίμησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην κάνεις κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να σε εκθέσουν. Να θυμάσαι πως όσο πιο χαμηλούς τόνους κρατήσεις απέναντι σε ανθρώπους που σου δημιουργούν εκνευρισμό, τόσο πιο εύκολο θα είναι να βγεις «αλώβητος» από την επικοινωνία μεταξύ σας!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα συναντήσει την Αφροδίτη στις αρχές της εβδομάδας και οι δυο μαζί θα σχηματίσουν τετράγωνο με τον Κρόνο, κάτι που δεν θα βοηθήσει τόσο την επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Να θυμάσαι πως μία συζήτηση μπορεί να κάνει θαύματα και να βελτιώσει το κλίμα σε μια αισθηματική υπόθεση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις θέματα τα οποία έρχονται από άλλους τομείς να επηρεάσουν τη διάθεσή σου απέναντι στο ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο επαγγελματικός τομέας θα σε απασχολήσει ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα όπως επίσης και κάποιες συνεργασίες, οι οποίες μπορεί να είχαν κάποιες δυσκολίες το τελευταίο διάστημα. Ο Ουρανός θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα αυτών των ημερών και είναι πολύ πιθανόν να εντείνει τον εκνευρισμό στη δουλειά. Προσπάθησε να αποφύγεις τους διαξιφισμούς και τις αντιπαραθέσεις καθώς αν ξεκινήσουν θα είναι δύσκολο να υπάρξει αυτοσυγκράτηση!

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις ή δουλειές της καθημερινότητας οι οποίες θα είναι δύσκολο να πάρουν αναβολή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνει πως θα βρίσκονται σε προτεραιότητα. Προσπάθησε να μην αφήσεις δουλειές για τελευταία στιγμή, καθώς αυτό θα είναι υπονομευτικό και για τη διευθέτηση τους αλλά και για τη διάθεσή σου. Στις 30/4 η συνοδός Ηλίου/Ουρανού μπορεί να φέρει κάποιες αποκαλύψεις, για αυτό καλό θα ήταν να μην κινηθείς παρασκηνιακά σε θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με τη σύνοδο της Αφροδίτης και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και το τετράγωνο τους με τον Κρόνο, το οποίο δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποια θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή τα οποία θα φανούν μπερδεμένα. Αν είσαι ελεύθερος καλό θα ήταν να μην «ανοίξεις τα χαρτιά σου» σε ένα πρόσωπο το οποίο δεν γνωρίζεις καιρό. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η ειλικρίνεια θα παίξει πολύ βοηθητικό ρόλο στην επικοινωνία μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου και θα βοηθήσει να ξεκαθαριστούν και κάποια ζητήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρξει κινητικότητα σε θέματα που αφορούν τη δουλειά η οποία φαίνεται πως θα γίνεται σε παρασκηνιακό επίπεδο, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με την επιλογή των ανθρώπων που θα εμπιστευτείς για να εκφράσεις τα σχέδιά σου, τους στόχους σου, ακόμα και τις ανησυχίες σου. Το εξάγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς (30/4) δείχνει πως το επικοινωνιακό σου χάρισμα θα επηρεάσει θετικά πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα όσον αφορά φιλικές σχέσεις αλλά και κάποιες αισθηματικές υποθέσεις, οι οποίες σου έχουν δημιουργήσει πίεση το τελευταίο διάστημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνει πως θα χρειαστεί να κρατήσεις την ισορροπία ανάμεσα σε προσωπικές και φιλικές υποθέσεις, κάτι που δεν θα είναι τόσο εύκολο. Είναι πιθανόν να υπάρξουν παράπονα από ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο, κάτι που μπορεί να βαρύνει την ατμόσφαιρα. Στις 30/4 η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό φέρνει ξαφνικά νέα που σχετίζονται με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψει μία συζήτηση με το σύντροφό σου η οποία μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος τα οποία με τη σειρά τους ενδεχομένως να δημιουργήσουν απόσταση μεταξύ σας. Εκμεταλλεύσου την καλή επικοινωνία που έχετε ώστε να διευθετήσεις τυχόν θέματα, τα οποία θα μπορούσαν να αποτελέσουν τη βάση αντιπαραθέσεων. Αν είσαι ελεύθερος με τη σύνοδο Ήλιου/Ουρανού στις 30/4 δεν αποκλείεται να έρθεις ξαφνικά πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μη δώσεις τη σημασία που ενδεχομένως χρειάζονται κάποια επαγγελματικά ζητήματα προκειμένου να διευθετηθούν και αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να δημιουργήσει και μικρά ή και μεγάλα προβλήματα στη δουλειά. Πόνταρε στην επικοινωνιακή σου διάθεση καθώς θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να αποφύγεις αντιπαραθέσεις και εντάσεις που προσπαθούν να δημιουργήσουν συγκεκριμένα πρόσωπα στη δουλειά.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο κάποιες επιθυμίες σου, οι οποίες φαίνεται πως θα συναντήσουν εμπόδια από κάποιες υποχρεώσεις σου! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνει πως θα βρεθείς ανάμεσα στα «πρέπει» και στα «θέλω» και θα χρειαστεί να κρατήσεις ισορροπία, κάτι που δεν θα είναι εύκολο όμως είναι απαραίτητο. Ενδεχομένως να υπάρξουν επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα γίνεται να πάρουν αναβολή και δείχνουν πως θα χρειαστεί να ιεραρχήσεις τις προτεραιότητές σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις ακόμα και άθελά σου μία επικριτική διάθεση απέναντι στο σύντροφό σου, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα στη σχέση σας και ενδεχομένως να ψυχράνει την ατμόσφαιρα μεταξύ σας. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο, ιδιαίτερα αν υπάρχουν ήδη ζητήματα τα οποία έχουν δημιουργήσει ήδη μια απόσταση ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο με κάποιο τρόπο είτε βρίσκεται είτε σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε αφορά τη δουλειά θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου για αυτή την εβδομάδα. Ενδεχομένως κάποια από αυτά να σου προκαλέσουν ανησυχία και να σε βάλουν σε μία διαδικασία να ασχοληθείς μαζί τους. Αν ξεκινήσεις να ιεραρχείς τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις τότε θα είναι πιο εύκολο να τις βάλεις σε μία τάξη και να μην έχεις κανένα θέμα!

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μπεις στη διαδικασία -με αφορμή κάποιες συζητήσεις- να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία σε αφορούν και κάποια πράγματα τα οποία έχουν ειπωθεί για εσένα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνει τους ανθρώπους του περιβάλλοντος σου στο προσκήνιο και ανοίγει συζητήσεις προκειμένου να ξεκαθαρίσουν κάποια θέματα. Απόφυγε τις σπασμωδικές κινήσεις και τις έντονες αντιδράσεις -που θα είναι πολύ πιθανές για αυτές τις ημέρες- αν θέλεις να υπάρξει ένα καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία με το σύντροφό σου μπορεί να περάσει από «σαράντα κύματα» αυτές τις ημέρες και είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία δεν σας αφορούν άμεσα, όμως με κάποιο τρόπο θα σας επηρεάσουν. Προσπάθησε να αποφύγεις να πεις λόγια που πληγώνουν, καθώς θα είναι αυτά που μπορούν να δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος ενδεχομένως αυτές οι ημέρες να μην είναι πρόσφορες για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, για αυτό θα χρειαστεί να κάνεις λίγο υπομονή μιας και αυτό ευτυχώς θα είναι προσωρινό!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις ακόμα και την τελευταία στιγμή. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να γίνουν αιτία εκνευρισμού και να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Το εξάγωνο του Ερμή από το ζώδιο του Ταύρου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς (30/4) θα βοηθήσει σημαντικά στο να επικρατήσει ηρεμία στις επαγγελματικές σου σχέσεις.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρχουν κάποια θέματα που ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν εσωτερική ανησυχία και φαίνεται πως αυτά σχετίζονται με κάποια ζητήματα του παρελθόντος. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 σε καλεί να αφουγκραστείς τα συναισθήματα σου, καθώς αυτό είναι μία καλή αρχή για να περιορίσεις την ανησυχία σου. Η σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ήλιου και του Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 30/4 σε προτρέπει να είσαι προσεκτικός με τα έξοδα σου, καθώς μπορεί να φέρει κάποιες ανατροπές.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να είσαι αυστηρός με τους άλλους ιδιαίτερα με το σύντροφό σου κάτι το οποίο θα επηρεάσει και την επικοινωνία σας αλλά και τη διάθεσή σας. Προσπάθησε να αποφύγεις την αυστηρή κριτική καθώς θα μπορούσε να γίνει η αιτία για αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει μία επικοινωνία με ένα πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν και αυτό θα δώσει το έναυσμα για να ξεκαθαρίσουν κάποιες «εκκρεμότητες».

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα είναι δύσκολο να παραμείνεις συγκεντρωμένος στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις καθώς στο μυαλό σου βρίσκονται πολλά πράγματα και οι σκέψεις σου είναι καταιγιστικές, κάτι που δεν θα σε αφήσει να επικεντρωθείς σε μία δουλειά. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο ιδιαίτερα κατά τη διευθέτηση απαιτητικών επαγγελματικών ζητημάτων, ώστε να μειώσεις και την πιθανότητα λαθών.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων έρχεται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 27/4 το δείχνει με κάθε τρόπο. Ίσως νιώσεις πως κάποια πρόσωπα δεν είναι τόσο φιλικά απέναντί σου ή δεν βλέπουν με καλό μάτι τις κινήσεις σου. Κράτησε αποστάσεις από ανθρώπους που θεωρείς πως είναι τοξικοί και επίλεξε με προσοχή αυτούς που θα έρθεις κοντά. Στις 30/4 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό στον Ταύρο, κάτι που μπορεί να επηρεάσει τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία προσωπική σχέση ή σε μία συνεργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να δημιουργηθεί συναισθηματική υπερχείλιση η οποία θα μπορούσε να επιδράσει σε μία προσωπική σου σχέση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η οποία «πνέει τα λοίσθια», θα χρειαστεί να είσαι διπλά προσεκτικός καθώς οι κινήσεις αυτών των ημερών θα καθορίσουν και την εξέλιξη της. Αν είσαι ελεύθερος καλό θα ήταν να περιμένεις μέχρι να βγάλεις συμπεράσματα για ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα, καθώς αυτές οι ημέρες δεν θα βοηθήσουν τα ασφαλή συμπεράσματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η προσοχή σου βρίσκεται στραμμένη σε μία επαγγελματική σχέση ή σε μία συνεργασία κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τον τρόπο που βλέπεις τη δουλειά αλλά και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις. Ίσως νιώσεις πως κάποια πρόσωπα δεν είναι τόσο θετικά απέναντί σου όμως μην χάσεις χρόνο προσπαθώντας να τους αποδείξεις πως δεν έχουν δίκιο. Άφησε τη δουλειά σου να τους δείξει πως κάνουν λάθος, καθώς οτιδήποτε άλλο θα είναι χάσιμο χρόνου.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου η καθημερινότητα και κάποιες δουλειές που τη συνοδεύουν δεν θα σε αφήσουν ούτε αυτή την εβδομάδα, μάλιστα φαίνεται πως ίσως χρειαστεί να αυξήσεις στην ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να τις διευθετήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δείχνει πως κάτι αλλάζει στην καθημερινότητά σου και ίσως να χρειαστούν κάποιες αναπροσαρμογές. Είναι πιθανόν να υπάρξουν περισσότερες εργασιακές ευθύνες ή περισσότερες υποχρεώσεις και εσύ θα κληθείς να αποδείξεις πως «ο καλός ο καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται»! Στις 30/4 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η σύνοδος Ήλιου/Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου που δείχνει πως όλη αυτή την εβδομάδα θα χρειαστείς «ευελιξία» προκειμένου να αποφύγεις τις εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να κάνεις ένα πολύ καλό πλάνο προκειμένου να μπορέσεις να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή, καθώς φαίνεται πως οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας έχουν προτεραιότητα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και το τετράγωνο που σχηματίζουν με τον Κρόνο στον Υδροχόο, είναι πιθανό να δημιουργήσει κάποιες διαφωνίες ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου ακόμα και για απλά καθημερινά ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μην μεταφέρεις την ένταση από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας στη συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες θέματα που αφορούν τη δουλειά ίσως δεν γίνεται να πάρουν αναβολή, για αυτό φαίνεται πως αυτές οι ημέρες θα έχουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Ίσως να νιώσεις πως θέλεις να κάνεις πράγματα τα οποία δεν προλαβαίνεις λόγω της δουλειάς και αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει τη διάθεσή σου και να σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Επιβράβευσε τον εαυτό σου με ένα μικρό δώρο αν φανείς συνεπής με το πρόγραμμά σου!

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα (27/4) στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φαίνεται πως ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου. Βέβαια την ίδια στιγμή φαίνεται πως ίσως υπάρχει μία ανησυχία, ακόμα και αν δεν υπάρχουν τα δεδομένα που θα μπορούσαν να την υποστηρίξουν ή να την ενισχύσουν. Προσπάθησε να μην αφήσεις το μυαλό σου να κάνει σενάρια για μία αισθηματική υπόθεση, μιας και αυτά τα σενάρια ίσως να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και θα σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα χωρίς λόγο. Στις 30/4 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια η συνοδός Ήλιου/Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου που μιλά για μία ευχάριστη (ανα)τροπή σε μία αισθηματική υπόθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις κάποιες σκέψεις οι οποίες θα σε καταβάλουν σε συναισθηματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να επηρεάσουν και τη διάθεσή σου απέναντι στο ταίρι σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και το τετράγωνο που σχηματίζουν με τον Κρόνο από τον Υδροχόο, δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία για αυτό απόφυγε να ανοίξεις θέματα τα οποία γνωρίζεις πως είναι δύσκολα διαχειρίσιμα. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η βδομάδα δείχνει πως θα υπάρξουν εκπλήξεις στον αισθηματικό τομέα και όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η προσοχή σου δεν θα βρίσκεται τόσο στον επαγγελματικό τομέα αυτή την εβδομάδα καθώς υπάρχουν θέματα σε προσωπικό επίπεδο τα οποία σου έχουν τραβήξει αρκετά το ενδιαφέρον. Η δημιουργική διάθεση θα είναι ιδιαίτερα εμφανής, για αυτό μία καλή ιδέα είναι να τη διοχετεύσεις στη δουλειά! Ίσως έχεις κάποιες ιδέες οι οποίες μπορεί να είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν εδώ και τώρα, όμως αξίζει να τις κρατήσεις καθώς σε μελλοντικό χρόνο είναι πολύ πιθανόν να βρεις τον τρόπο υλοποίησης τους.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα σου τραβήξουν την προσοχή ζητήματα τα οποία αφορούν είτε τον επαγγελματικό τομέα είτε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις και είναι αυτά που θα χρειαστεί να δώσεις προτεραιότητα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται είτε στο επαγγελματικό είτε στο οικογενειακό σου περιβάλλον, οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κλείσεις κάποιες παρεξηγήσεις του παρελθόντος. Αυτές οι συζητήσεις μπορεί να μην είναι ότι πιο εύκολο μέχρι να ξεκινήσουν, όμως θα βοηθήσουν σημαντικά στη διευθέτηση ζητημάτων τα οποία έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα έως τώρα. Στις 30/4 η σύνοδος του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει μία ανατρεπτική κατάσταση σε μία οικογενειακή υπόθεση!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να είσαι περισσότερο εσωστρεφής από ότι συνηθίζεις κάτι που δεν θα βοηθήσει την επικοινωνία με το σύντροφό σου ή με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου και το τετράγωνο που σχηματίζουν με τον Κρόνο στο ζώδιο σου, μπορεί να σε κάνει να σκεφτείς αρνητικά για τις προσωπικές σου υποθέσεις αλλά και για πρόσωπα τα οποία σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον. Η επικριτική διάθεση φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνισή της αυτή την εβδομάδα και αν δεν την περιορίσεις μπορεί να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσα σε εσένα και κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις ή κάποια ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και σχετίζονται με τη δουλειά φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτές τις ημέρες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 σε προτρέπει να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες κάτι που ίσως να μην είναι και τόσο εύκολο, όμως είναι αυτό που θα σε οδηγήσει στις σωστές αποφάσεις το επόμενο διάστημα.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 θα καθορίσει το κλίμα αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως θα επηρεάσει την επικοινωνία σου με τους άλλους. Είναι πιθανόν να δημιουργηθούν κάποιες παρεξηγήσεις ή να υπάρχουν ήδη κάποια ζητήματα τα οποία θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο. Η επικοινωνία και ο διάλογος θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση τέτοιου είδους ζητημάτων που καλό θα είναι να μην τα αφήνεις να διαιωνίζονται. Στις 30/4 θα πραγματοποιηθεί η σύνοδος Ηλίου/Ουρανού η οποία μπορεί να φέρει μία ξαφνική αλλαγή στη σχέση με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να διαφυλάξεις τη σχέση σου από την εμπλοκή άλλων σε θέματα που αφορούν μόνο εσένα και το σύντροφό σου, καθώς αυτή θα είναι η βάση για να επικρατήσει ηρεμία μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να έχεις μία ξαφνική, τυχαία συνάντηση με ένα πρόσωπο το οποίο σχετίζεται με ένα παλιό σου φλερτ. Εξίσου πιθανό είναι να λάβεις και ένα μήνυμα από κάποιον που δεν περιμένεις!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, ιδιαίτερα το επικοινωνιακό κομμάτι αυτών. Φαίνεται πως δεν θα είναι τόσο εύκολο να υπάρξει συνεννόηση μαζί με τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο και ίσως δημιουργηθούν και κάποια εμπόδια κατά τη διευθέτηση επαγγελματικών υποχρεώσεων. Να θυμάσαι πως οι συζητήσεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη δουλειά για αυτό θα πρέπει να τους δώσεις την πρέπουσα προσοχή.

πηγή: myastro

Share:

Leave a reply