Της εβδομάδας τα άστρα λένε….

Share:

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 22 ως 28 Νοεμβρίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου μία φωτεινή εβδομάδα ξεκινά καθώς κατά τη διάρκεια της θα υπάρξουν δύο πλανητικές μετακινήσεις, οι οποίες θα αλλάξουν τη διάθεσή σου προς το καλύτερο και θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σου. Ο Ήλιος και ο Ερμής θα περάσουν στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα δημιουργώντας εξωστρέφεια, αισιοδοξία και διάθεση για φλερτ! Η νέα θέση αυτών των δύο ουράνιων σωμάτων συνηγορεί στο ότι ξεκινάει ένα διάστημα το οποίο θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την προσωπική σου ζωή, καθώς θα υπάρξουν αλλαγές σε αυτή μέσα από νέες γνωριμίες και επικοινωνία με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η μετακίνηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη θα βοηθήσει πολύ την επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου βγάζοντας σας από την εσωστρέφεια του προηγούμενου διαστήματος. Τώρα είναι μία καλή εβδομάδα για να κάνετε κάποια πράγματα για εσάς κι αν μπορείτε να επισκεφτείτε και ένα αγαπημένο σας μέρος ή να κάνετε μία εξόρμηση στη φύση. Αν είσαι ελεύθερος από τη μία η νέα θέση του Ήλιου και του Ερμή από την άλλη το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού καταδεικνύουν πως αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα έντονη, καθώς ενισχύει το πάθος και υπόσχεται έντονες ημέρες αλλά και νύχτες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται πως θα μείνουν στον πάγο για αυτή την εβδομάδα καθώς όσο και να θέλεις να συγκεντρωθείς στη δουλειά, το μυαλό σου θα βρίσκεται αλλού. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Άρη θα βοηθήσει πολύ τις συντονισμένες ενέργειες, για αυτό αν αποφασίσεις να αναλάβεις δράση για ένα ζήτημα που αφορά τον επαγγελματικό τομέα, προσπάθησε να κινηθείς «βάσει σχεδίου» καθώς με αυτό τον τρόπο θα αυξήσεις τις πιθανότητες επιτυχίας.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να νιώσεις πως έχεις ανάγκη από ξεκούραση και ηρεμία, καθώς το προηγούμενο διάστημα ήταν ιδιαίτερα έντονο κυρίως για τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, κάτι που μπορεί να σε κούρασε και πρακτικά και συναισθηματικά. Η μετακίνηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα δείχνει πως ξεκινά μία περίοδος η οποία θα έχει ευκαιρίες για να αφουγκραστείς περισσότερο τα συναισθήματά σου και τις ανάγκες σου. Αυτές οι ημέρες χρειάζονται περισυλλογή και ενδοσκόπηση, καθώς θα σε βοηθήσουν να βάλεις τις προτεραιότητές σου και να δεις τι είναι αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία για εσένα αυτό τον καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου με τον Άρη στο Σκορπιό δείχνει πως αυτή θα είναι μία ερωτική εβδομάδα η οποία θα εγείρει έντονα συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αξιοποίησε τις στιγμές που θα έχεις με το σύντροφό σου για να έρθετε κοντά και να αφιερώσετε χρόνο στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα υπάρξει έντονη χημεία με κάποιο πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον σου περιβάλλον, κάτι που θα δημιουργήσει μια γλυκιά αναστάτωση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα όμως μην τα αφήσεις να σου δημιουργήσουν άγχος, καθώς αν τα προσεγγίσεις με θέληση και υπομονή είναι σίγουρο πως θα μπορέσεις να τα διευθετήσεις. Άκουσε τη διαίσθησή σου που θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή αυτές τις ημέρες καθώς θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις πάνω σε επιλογές που αφορούν τη δουλειά. Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα δημιουργήσει καλές συγκυρίες για να διευθετηθούν και κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου από αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα δώσει έμφαση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς η μετακίνηση του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα δείχνει πως προσωπικές, επαγγελματικές σχέσεις καθώς και συνεργασίες θα σε απασχολήσουν αρκετά. Τώρα είναι πιθανό να προκύψουν ευκαιρίες για την εξέλιξη μιας σχέσης ή να προκύψουν συζητήσεις για μία νέα συνεργασία. Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο σε συμφωνίες, διευθετήσεις και οτιδήποτε άλλο αφορά στη συναναστροφή σου με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην εξέλιξη μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει ή -αν βρίσκεσαι σε μία σχέση- στην επαφή και την επικοινωνία που θα έχεις με το ταίρι σου. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου με τον Άρη στο Σκορπιό σε προτρέπει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος κάποιες συγκυρίες φαίνεται πως θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στην καθημερινότητά σου, πολύ πιθανό να είσαι και στον ίδιο εργασιακό χώρο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις μπορεί να σου δημιουργήσουν ανησυχία αυτή την εβδομάδα όμως μην προδικάζεις καταστάσεις, καθώς αν αποφασίσεις να ασχοληθείς μαζί τους είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να τις φέρεις εις πέρας. Η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως αυτή θα είναι μία εβδομάδα με αρκετές συζητήσεις σχετικά με μία συνεργασία ή με κάποια θέματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Επαγγελματικές συναντήσεις και ραντεβού θα έχουν την τιμητική τους, δείχνοντας πως ξεκινά μία περίοδος που οι επαγγελματικές σχέσεις και οι συνεργασίες θα βρίσκονται στο προσκήνιο.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα όπως δουλειές, αγγαρείες και υποχρεώσεις τα οποία δεν υπήρχαν στο πρόγραμμά σου και έτσι να χρειαστεί να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να τα εντάξεις μέσα στις ημέρες σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Τοξότη στις 22/11 αλλά και του Ερμή στο ίδιο ζώδιο στις 24/11 δείχνουν πως αυτή θα είναι μία πολύ επικοινωνιακή εβδομάδα, η οποία θα φέρει αρκετή κινητικότητα συναντήσεις, συζητήσεις και δουλειές μέσα στην καθημερινότητά σου. Όσο περισσότερο ακολουθείς το πλάνο σου και δεν αφήνεις δουλειές για αργότερα, τόσο πιο εύκολο θα είναι να το διαμορφώσεις ανάλογα, σε περίπτωση που προκύψουν κάποιες έκτακτες ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ο ελεύθερος χρόνος θα είναι περιορισμένος αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως η καθημερινότητα μαζί με τις υποχρεώσεις της θα σε ακολουθούν «κατά πόδας». Όμως η ευνοϊκή όψη εξαγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω και του Άρη πού βρίσκεται στο Σκορπιό έχει άλλη άποψη, καθώς δείχνει πως όσες δουλειές και υποχρεώσεις και αν έχεις θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σε απασχολήσουν και αφορούν τον τομέα των σχέσεων. Αν είσαι ελεύθερος ένα ραντεβού με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα ελαφρύνει το κλίμα των ημερών κι αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η ουσιαστική επικοινωνία με το σύντροφό σου θα βοηθήσει πάρα πολύ τη διάθεση και των δύο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις φαίνεται πως θα δώσουν δυναμικό παρόν μέσα σε αυτή την εβδομάδα, για αυτό θα χρειαστεί ένα πλάνο εργασιών προκειμένου να μην ξεχάσεις κάποια σημαντική υποχρέωση αλλά και να βάλεις τις κατάλληλες προτεραιότητες. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη καταδεικνύει πως πρόσωπα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και συνεργάτες θα σου προσφέρουν τη βοήθειά τους και θα υποστηρίξουν έμπρακτα μία καλή συνεργασία. Μη διστάσεις να απευθυνθείς σε ανθρώπους που ξέρεις πως σε καταλαβαίνουν αν νιώσεις πως χρειάζεσαι μία χείρα βοηθείας, για κάποια επαγγελματικά θέματα.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα φαίνεται πως θα πάρεις ανάσα από το εσωστρεφές διάστημα που διένυσες μέχρι τώρα, καθώς η ψυχολογία και η διάθεση σου θα βελτιωθεί αισθητά. Αιτία για αυτό μπορεί να είναι μία σχέση, ένας έρωτας όπως ακόμα και η ενασχόληση σου με μία δραστηριότητα, η οποία θα σε γεμίσει ευχάριστα συναισθήματα. Προσπάθησε να κάνεις ένα «δώρο» στον εαυτό σου αυτές τις ημέρες και να αφιερώσεις χρόνο σε ανθρώπους που αγαπάς, στο σύντροφό σου ή στην ενασχόληση σου με ένα αγαπημένο χόμπι.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη δείχνει πως τώρα ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετές ευκαιρίες για τις αισθηματικές σου υποθέσεις και θα φέρει κάποιες ευχάριστες εξελίξεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να αφιερώσεις χρόνο στη σχέση με το ταίρι σου και να θυμηθείτε ξανά τα πράγματα που σας ευχαριστούν και σας γεμίζουν ενέργεια. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει πολύ το ενδιαφέρον, είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ακόμα και ένας νέος έρωτας, αν αυτό είναι κάτι που το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια επαγγελματικά ζητήματα όπως επίσης και υποχρεώσεις οι οποίες σχετίζονται με τη δουλειά θα σε απασχολήσουν και αυτή την εβδομάδα, όμως φαίνεται πως ο τρόπος που θα τις προσεγγίσεις θα αλλάξει. Έτσι λοιπόν με τη θετική σου διάθεση θα επηρεάσεις θετικά όχι μόνο την εξέλιξη μίας επαγγελματικής υποχρέωσης αλλά και τους ανθρώπους με τους οποίους θα συναναστραφείς στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αξιοποίησε την έμπνευση και τη φαντασία σου, καθώς αυτή θα είναι μία πολύ δημιουργική εβδομάδα για εσένα.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου οι ενέργειες αλλάζουν αυτή την εβδομάδα καθώς ο Ήλιος αλλά και ο Ερμής θα περάσουν στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα. Για εσένα τώρα θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποχρεώσεις και σε ζητήματα τα οποία αφορούν το σπίτι. Οι συζητήσεις με οικεία σου πρόσωπα θα έχουν την τιμητική τους, αξιοποίησε τες για να έρθετε κοντά και όχι για να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις όσον αφορά συγκεκριμένα ζητήματα. Η επαφή με αγαπημένους σου ανθρώπους θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο για τη διάθεσή σου αυτή την εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη βρίσκεται σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα τον Αιγόκερω και αυτή την εβδομάδα θα σχηματίσει μία όψη εξαγώνου με τον Άρη που βρίσκεται επίσης σε ένα φιλικό ζώδιο για εσένα, το Σκορπιό. Η αρμονική συνάντηση Αφροδίτης/Άρη θα βοηθήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία, η οποία θα αποτελέσει τη βάση για να εξελιχθεί μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει και να έρθεις πιο κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Αυτή η εβδομάδα θα φέρει καλά νέα για τις προσωπικές σου υποθέσεις και τα αισθηματικά σου ζητήματα, θα σε βοηθήσει να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες και να ξεπεράσεις κάποιες δυσκολίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η φυσική σου παρουσία μπορεί να είναι στη δουλειά αυτή την εβδομάδα όμως η σκέψη σου φαίνεται πως βρίσκεται αλλού, πολύ πιθανό σε κάποιες δουλειές ή κάποιες ετοιμασίες που πρέπει να κάνεις στο σπίτι. Αυτό θα εμποδίσει τη συγκέντρωσή σου με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να φέρεις εις πέρας κάποιες από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ή να κάνεις περισσότερη ώρα από το συνηθισμένο προκειμένου να μπορέσεις να συγκεντρωθείς. Δώσε προσοχή στα λάθη τα οποία καραδοκούν.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η εσωστρέφεια που υπήρχε το προηγούμενο διάστημα θα δώσει τη θέση της σε μία νέα αισιόδοξη και εξωστρεφή περίοδο, η οποία θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για κοινωνικές, προσωπικές ακόμα και συγγενικές σχέσεις. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα εγκαινιάζει μία περίοδο που θα έχει αρκετή επικοινωνία και συναναστροφές με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό αλλά και στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Οι συζητήσεις, οι μετακινήσεις και οι συναντήσεις θα έχουν την τιμητική τους δίνοντας το ρυθμό για αυτή την εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία συζήτηση θα έχει πολύ ευεργετικά αποτελέσματα για την διευθέτηση ενός ζητήματος που έχει προκύψει ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα θα βοηθήσουν ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου με τον Άρη στο Σκορπιό θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου, η οποία θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο στην έκβαση μιας αισθηματικής υπόθεσης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το κλίμα στη δουλειά θα είναι πιο ευχάριστο αυτή την εβδομάδα, καθώς φαίνεται πως δεν θα υπάρχουν οι πιεστικές υποχρεώσεις του προηγούμενου διαστήματος, οι οποίες μπορεί να είχαν οδηγήσει σε ένα περίεργο κλίμα αλλά και σε αντιπαραθέσεις. Με την παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη θα παρατηρήσεις πως η επικοινωνία θα ενισχυθεί και θα βοηθήσει σημαντικά στη διεκπεραίωση των επαγγελματικών εκκρεμοτήτων.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως αλλάζεις προτεραιότητες και αφήνεις πίσω σου τα περισσότερα από αυτά που σε είχαν απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Η είσοδος του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα εγκαινιάζει ένα διάστημα το οποίο θα φέρει σε προτεραιότητα τα ζητήματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Τώρα θα πιάσεις τον εαυτό σου να ανησυχεί περισσότερο σχετικά με τα έξοδα ή να σκέφτεται πιο συχνά ιδέες που θα μπορούσαν να αυξήσουν τους πόρους σου. Μέσα σε αυτές τις ημέρες ίσως να προκύψει και μία συζήτηση με αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα, το οποίο χρειάζεται διευθέτηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ο Άρης συνεχίζει το ταξίδι του στο ζώδιό σου και αυτή την εβδομάδα θα τον συναντήσει η Αφροδίτη από το ζώδιο του Αιγόκερω, μέσω μιας ευνοϊκής όψης εξαγώνου. Άρης/Αφροδίτη ενώνουν τις δυνάμεις τους και φέρνουν σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο περιβάλλον σου, όμως μέχρι στιγμής δεν υπήρξαν οι συγκυρίες που θα μπορούσαν να σπάσουν τον πάγο μεταξύ σας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για κοινωνικές συναναστροφές και βόλτες με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η διάθεση για να ασχοληθείς με κάποια ζητήματα της δουλειάς θα επανέλθει αυτή την εβδομάδα, καθώς και το κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα είναι πολύ καλύτερο από το προηγούμενο διάστημα. Θέματα τα οποία σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα θα βρεθούν στο προσκήνιο και οι περισσότερες συζητήσεις θα στραφούν γύρω από έσοδα, έξοδα και οικονομικές υποχρεώσεις. Αν ασχολείσαι επαγγελματικά με το εμπόριο η έμπνευση και οι δημιουργικές σου ιδέες θα σε βοηθήσουν και στη δουλειά.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 22/11 ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου καθώς ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και εγκαινιάζει μία περίοδο ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα με πολύ αισιοδοξία και ευκαιρίες για εσένα! Δύο ημέρες μετά στις 24/11 θα τον ακολουθήσει και ο Ερμής, δείχνοντας πως εκτός των άλλων το επόμενο διάστημα θα είναι και ιδιαίτερα επικοινωνιακό. Οι συζητήσεις και οι πληροφορίες θα έχουν την τιμητική τους το επόμενο διάστημα, όμως θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός καθώς ο καταιγισμός πληροφοριών για ορισμένα ζητήματα είναι πιθανό να δημιουργήσει και το εφέ του «χαλασμένου τηλεφώνου».

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιό σου δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα έχει μία αισιόδοξη νότα για την προσωπική σου ζωή, δείχνοντας πως το προηγούμενο εσωστρεφές διάστημα έφτασε στο τέλος του. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση οι ημέρες αυτές θα είναι πάρα πολύ βοηθητικές για να κάνεις πράγματα με το σύντροφό σου και για να βγείτε λίγο από τη ρουτίνα που μπορεί να έκανε έντονα την εμφάνιση της λόγω συγκεκριμένων συγκυριών. Αν είσαι ελεύθερος το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου με τον Άρη στο Σκορπιό μπορεί να φέρει μία ευκαιρία σχετικά με ένα παλιό αισθηματικό ειδύλλιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνιακή σου διάθεση και η εξωστρέφεια που θα κάνει την εμφάνισή της αυτή την εβδομάδα θα βελτιώσει και το κλίμα στη δουλειά και τις σχέσεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον! Καλό θα είναι να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα τα οποία αφορούν το οικονομικό σκέλος μιας επαγγελματικής υπόθεσης, καθώς φαίνεται πως οι οικονομικές υποχρεώσεις και τα θέματα που σχετίζονται με τα έσοδα, τα έξοδα και το ταμείο σε γενικότερο πλαίσιο, θα σε απασχολήσουν πολύ και αυτή την εβδομάδα και το επόμενο διάστημα.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνισή της η κούραση του προηγούμενου διαστήματος με αποτέλεσμα να μην έχει διάθεση να ασχοληθείς με πολλά πράγματα παρά μόνο με τα βασικά, δηλαδή κάποιοι δουλειές της καθημερινότητας και κάποιες εργασιακές υποχρεώσεις. Ο Ήλιος και ο Ερμής θα περάσουν στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα και θα εγκαινιάσουν ένα διάστημα κατά το οποίο πολύ συχνά θα φέρνει στο νου αναμνήσεις του παρελθόντος. Προσπάθησε να μη σπαταλήσεις την ενέργειά σου σε σκέψεις οι οποίες δεν θα αλλάξουν ζητήματα που έχουν παρέλθει, καθώς αυτό θα ενισχύσει την κόπωση και θα επηρεάσει τη δημιουργικότητά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ενώ αυτές τις ημέρες μπορεί να μην έχεις διάθεση να ασχοληθείς με πολλά πράγματα ούτε να είσαι τόσο εξωστρεφής όσο τις προηγούμενες ημέρες, φαίνεται πως οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα έχουν ευχάριστες εκπλήξεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο με τον Άρη στο Σκορπιό θα σου δώσει το κίνητρο για να ασχοληθείς περισσότερο είτε με μία σχέση που έχεις είτε -αν είσαι ελεύθερος- με μία γνωριμία που έχει ξεκινήσει. Μία συνάντηση που θα έχεις αυτή την εβδομάδα θα αποδειχθεί ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες μπορεί να έχεις στο μυαλό σου πολλά πράγματα τα οποία θέλεις να κάνεις ή πρέπει να γίνουν, όμως από τη σκέψη θα είναι δύσκολο να περάσεις στην πράξη. Η νωχελική διάθεση αυτών των ημερών θα επηρεάσει και εσένα, κάτι που μπορεί να καθυστερήσει την έκβαση κάποιων ζητημάτων. Η αρμονική συνάντηση Αφροδίτης/Άρη δείχνει πως η έμπνευση, η φαντασία και η δημιουργικότητα δεν θα σε εγκαταλείψει.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα η διάθεσή σου αλλάζει προς το καλύτερο και σημαντικό ρόλο σε αυτή την αλλαγή θα παίξουν οι φίλοι σου, οι συνάδελφοί σου και τα πρόσωπα που θα συναναστραφείς μέσα σε αυτές τις ημέρες! Ο Ήλιος και ο Ερμής θα περάσουν στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 και θα τονίσουν τη σημασία που έχει η επαφή με φίλους και ομοϊδεάτες. Οι συλλογικές δραστηριότητες όπως επίσης και η επικοινωνία θα έχει την τιμητική της αυτή την εβδομάδα, που φαίνεται πως θα είναι ιδιαίτερα δραστήρια για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η συνάντηση με κάποιους φίλους και η συμμετοχή σου σε μία συλλογική δραστηριότητα μπορεί να φέρει και μία νέα γνωριμία και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερω με τον Άρη στο Σκορπιό, δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για να έρθεις πιο κοντά με ανθρώπους που σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα είναι πάρα πολύ βοηθητικές για να κάνεις κάποια πράγματα με το σύντροφό σου, να συναντήσετε φίλους σας, να ασχοληθείτε με κάποιο χόμπι σας και να κάνετε ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται πως θα «παγώσουν» για λίγο αυτή την εβδομάδα, μιας και θα δώσεις προτεραιότητα στις δικές σου επιθυμίες με αποτέλεσμα όλα τα υπόλοιπα να μείνουν λίγο πίσω. Μπορεί να υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετηθούν κάποια ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και μέχρι στιγμής παραμένουν σε εκκρεμότητα. Η καλή επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον θα παίξει το δικό της ρόλο στη διευθέτηση των υποχρεώσεων.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή η εβδομάδα θα αλλάξει τις προτεραιότητές σου και θα στρέφει το ενδιαφέρον του στον επαγγελματικό τομέα. Η είσοδος του Ήλιου αλλά και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στις 22 και 24/11 αντίστοιχα σηματοδοτεί μία νέα περίοδο, η οποία μπορεί να έχει περισσότερες επαγγελματικές ευθύνες και υποχρεώσεις, όμως θα φέρει και ευκαιρίες για την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά. Αξιοποίησε τες καθώς φαίνεται πως θα μπορέσεις να βρεις λύση σε θέματα τα οποία μέχρι στιγμής φάνταζαν δυσεπίλυτα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα ενδεχομένως να έχει αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες δεν θα σου αφήσουν και τόσο ελεύθερο χρόνο, όμως δεν έχει σημασία ο χρόνος να είναι ποσοτικός αλλά ποιοτικός. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Αιγόκερου με τον Άρη πού βρίσκεται στο Σκορπιό φέρνει ευκαιρίες για να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, κάνοντας απλά πράγματα όπως το να βγείτε μία βόλτα ή να συναντήσετε αγαπημένους σας φίλους. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να δεις ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό και αυτή η συνάντηση να δημιουργήσει ένα νέο φλερτ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο επαγγελματικός τομέας θα βρίσκεται στο προσκήνιο από τις 22/11 και μετά καθώς η παρουσία του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη φέρνουν νέα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά. Ενδεχομένως να φέρουν και κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα αφορούν στην προοπτική μιας νέας συνεργασίας. Το επόμενο διάστημα -αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας- θα είναι πρόσφορο για να κάνεις κάποιες κινήσεις οι οποίες αφορούν επαγγελματικούς στόχους, όμως αυτό είναι κάτι που χρειάζεται προσήλωση.

πηγή: myastro

Share:

Leave a reply