Της εβδομάδας τα άστρα λένε….

Share:

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 25 ως 31 Οκτωβρίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα ξεκινά με μία ευνοϊκή όψη εξαγώνου μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο (28/10). Αυτή η όψη θα βοηθήσει σε αισθηματικά ζητήματα, καθώς και σε κάποιες οικονομικές διευθετήσεις που μπορεί να υπάρχουν σε εκκρεμότητα αυτό το διάστημα. Στις 30/10 ο κυβερνήτης σου Άρης θα περάσει σε ένα πολύ καλό ζώδιο για εκείνον -το Σκορπιό- και από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει υπερδιέγερση και θα ενισχύσει την ενέργεια σου. Αξιοποίησε την προς όφελός σου διευθετώντας ζητήματα που υπάρχουν σε εκκρεμότητα, αλλά πρόσεξε τα έξοδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχεις διάθεση να κάνεις νέα πράγματα μαζί με το σύντροφό σου και να μην μείνετε σπίτι. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία είναι μία ευνοϊκή όψη που θα βοηθήσει και θα ενισχύσει την καλή διάθεση, κάτι που θα αποτελέσει βασικό συστατικό των ημερών. Αν είσαι ελεύθερος η νέα θέση του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού ανεβάζει τη λίμπιντο σου, φέρνει στιγμές πάθους αλλά και παρόρμηση, η οποία μπορεί να σε γυρίσει σε ένα παλιό ειδύλλιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά θα σε απασχολήσουν αρκετά μέσα στην εβδομάδα όμως μην τα αφήσεις να σου δημιουργήσουν άγχος, καθώς μετά ο βαθμός δυσκολίας τους θα ανέβει. Το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 30/10 ενδεχομένως να «παγώσει» κάποιες επαγγελματικές σχέσεις, ιδιαίτερα αν υπάρξουν διαφορετικές απόψεις πάνω στα επαγγελματικά ζητήματα.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα η καθημερινότητά σου θα είναι πολύ πιο φιλική προς εσένα καθώς φαίνεται πως θα έχεις αρκετές ευχάριστες στιγμές και χρόνο για τον εαυτό σου και για τις δικές σου ανάγκες. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 28/10 και μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο, το οποίο θα αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα. Στις 30/10 ο Άρης θα περάσει στο Σκορπιό και θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσει να επηρεάζει τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Ίσως σε κάποιες συνεργασίες ή κάποιες σχέσεις οι τόνοι να ανέβουν το επόμενο διάστημα και να υπάρξουν ανακατατάξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το εξάγωνο Αφροδίτης/Δία θα βοηθήσει τη διάθεσή σου και θα αποτελέσει αντισταθμιστικό παράγοντα σε μια εβδομάδα που μπορεί να έχει στιγμές έντασης. Αυτό θα γίνει πιο έντονο κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας και με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού, ίσως να υπάρξουν κάποιες στιγμές οι οποίες θα εγείρουν αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο προσπάθησε να παραμείνεις μακριά από διαφωνίες ή συζητήσεις, οι οποίες θα μπορούσαν να εγείρουν εντάσεις μιας και αυτό είναι ένα πιθανό σενάριο για αυτές τις ημέρες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά θα κάνουν δυναμική εμφάνιση αυτή την εβδομάδα και μάλιστα φαίνεται πως θα υπάρξουν και ευχάριστα νέα, αλλά και κάποιες στιγμές οι οποίες μπορεί να δημιουργήσουν αποστάσεις. Από τη μία το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία δείχνει πως το πρώτο μισό της εβδομάδας θα κυλήσει θετικά όσον αφορά το επαγγελματικό σου πλάνο. Στις 30/10 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο ενδεχομένως να «παγώσει» μία συνεργασία ή να σε ωθήσει να πάρεις «δύσκολες» αποφάσεις για μία επαγγελματική σχέση.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα βρίσκονται για τους σωστούς λόγους, καθώς το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο (28/10) φέρνει ευχάριστα νέα. Η εξέλιξη μιας προσωπικής σχέσης όπως και η αναγνώριση των προσπαθειών και της συνεισφοράς σου μέσα σε μία ομάδα ανθρώπων, είναι πολύ πιθανά σενάρια για αυτές τις ημέρες. Στις 30/10 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και σε καλεί να δείξεις πειθαρχία σε δουλειές και υποχρεώσεις που θα υπάρξουν το επόμενο διάστημα, καθώς αυτός θα είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις το τρέξιμο και κατά συνέπεια το άγχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία συνηγορεί σε όμορφες στιγμές μαζί με το σύντροφό σου και αυτές τις ημέρες είναι πάρα πολύ πιθανό να βρεις ευκαιρία να κάνετε πράγματα τα οποία είχες καιρό κατά νου όμως μέχρι στιγμής δεν το επέτρεπαν οι συνθήκες της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο φαίνεται πως βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον ή έχετε αρκετούς κοινούς γνωστούς και φίλους.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα θα ξεκινήσει με χαλαρούς ρυθμούς όσον αφορά τη δουλειά όμως μην παρασυρθείς από αυτούς και αξιοποίησε το χρόνο που θα έχεις, προκειμένου να ετοιμάσεις και κάποια θέματα τα οποία ανήκουν στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ώστε να μην τα αφήσεις για τελευταία στιγμή. Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 30/10 εγκαινιάζει ένα απαιτητικό διάστημα όσον αφορά την επαγγελματική καθημερινότητα, για αυτό όσες περισσότερες υποχρεώσεις μπορέσεις να φέρεις εις πέρας νωρίτερα, τόσο πιο ευνοημένος και χαλαρός θα είσαι μετά.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου φαίνεται πως θα έχει πιο ήπιους τόνους για εσένα από ότι ολόκληρος ο μήνας και θα σου δώσει την «ανάσα» που χρειάζεσαι. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10 και θα φέρει ευκαιρίες για να ξεμπερδεύεις με κάποιες υποχρεώσεις ρουτίνας, οι οποίες έχουν μείνει τελευταίες. Ακόμη φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα έχει ευχάριστες στιγμές οι οποίες θα έρθουν είτε μέσω συναντήσεων και επικοινωνίας με αγαπημένα σου πρόσωπα είτε γιατί θα αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου. Στις 30/10 ο Άρης περνά σε ένα φιλικό ζώδιο προς εσένα το Σκορπιό και μαζί με τον Ήλιο -ο οποίος βρίσκεται ήδη σε αυτό το ζώδιο- συνηγορούν σε ένα διάστημα το οποίο θα έχει πολλές συζητήσεις, ραντεβού και αγορές!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα έχει ευκαιρίες για να χαλαρώσεις και να περάσεις χρόνο όπως εσύ θέλεις, για αυτό αν βρίσκεσαι μέσα σε μία σχέση το εξάγωνο της Αφροδίτης με το Δία φαίνεται πως θα σε παρακινήσει για να κάνεις πράγματα για αυτή. Η καθημερινότητα με το σύντροφό σου θα βελτιωθεί αισθητά, κάτι το οποίο θα είναι υπεραρκετό για εσένα. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 30/10 θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα φέρει αρκετές ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα ή για να γνωρίσεις καλύτερα ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα δεν φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα, καθώς έφτασε η στιγμή για να πάρεις μία ανάσα όσον αφορά τη δουλειά. Τα άγχη και το τρέξιμο του προηγούμενου διαστήματος φτάνουν σιγά-σιγά στο τέλος τους, δίνοντας τη θέση τους σε ένα πιο χαλαρό και κυρίως πιο αισιόδοξο διάστημα.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις τρόπους προκειμένου να χαλαρώσεις και το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο αυξάνει τις πιθανότητες να βρεις ένα νέο χόμπι ή να θυμηθείς ένα παλαιότερο! Επίσης αυτή όψη είναι πάρα πολύ βοηθητική για θέματα τα οποία σχετίζονται είτε με προσωπικές σχέσεις είτε με συνεργασίες. Στις 30/10 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα του θέση φαίνεται πως θα είναι πιο απαιτητικός προς εσένα. Δώσε μεγαλύτερη βαρύτητα και προσοχή σε οικογενειακές υποχρεώσεις και θέματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι, ώστε να μην τα αφήσεις να σου προκαλέσουν άγχος.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το εξάγωνο Αφροδίτης/Δια θα λειτουργήσει ευεργετικά για μία σχέση, η οποία μπορεί να έχει βαλτώσει λίγο το τελευταίο διάστημα, καθώς θα ενισχύσει την καλή διάθεση, θα αλλάξει προς το καλύτερο το κλίμα και θα σε ωθήσει να «αναλάβεις δράση» για αυτή! Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρχουν ευχάριστες εξελίξεις όσον αφορά μία γνωριμία που έχεις κάνει και σε ενδιαφέρει. Ακόμα είναι εξίσου πιθανό να γνωρίσεις αυτές τις ημέρες ένα νέο πρόσωπο και τα συναισθήματα φαίνεται πως θα είναι κεραυνοβόλα και αμοιβαία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να σε βάλουν σε διαδικασία να ανεβάσεις ταχύτητα προκειμένου να μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας. Κάποιες συζητήσεις οι οποίες αφορούν επαγγελματικά ζητήματα, συνεργασίες αλλά και επαγγελματικές υποχρεώσεις, μπορούν να πάνε πολύ καλά αν γίνουν μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου η εβδομάδα έρχεται με αντικρουόμενα συναισθήματα καθώς από τη μία θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες σε θέματα τα οποία αφορούν το σπίτι και τις οικογενειακές υποχρεώσεις από την άλλη όμως ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ζητήματα στην καθημερινότητά σου, τα οποία θα σου δημιουργήσουν άγχος. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10 και θα ενισχύσει την έμπνευσή σου, θα φέρει νέες ιδέες και δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει σε αλλαγές και νέες προσθήκες στο σπίτι, οι οποίες θα σου φτιάξουν τη διάθεση! Από την άλλη το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί στις 30/10 θα σε «επαναφέρει στην τάξη», μιας και θα σου υπενθυμίσεις κάποιες δουλειές και θα σε προτρέψει να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου και να μην τις αφήσεις για τελευταία στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το εξάγωνο Αφροδίτης/Δία δείχνει πως αυτές οι ημέρες θα είναι πάρα πολύ βοηθητικές για εσένα και το σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν καταπιαστείτε από κοινού με ένα συγκεκριμένο πράγμα. Αν μένετε μαζί δοκιμάστε να διαμορφώσετε ένα χώρο του σπιτιού και να τον φέρετε πιο κοντά στις δικές σας ανάγκες, καθώς αυτό θα φέρει πιο κοντά και εσάς. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και θα βάλει χρώμα μέσα σε αυτές τις ημέρες. Αυτό το πρόσωπο δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ακόμα και στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο του Σκορπιού στις 30/10 εγκαινιάζει ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετή κινητικότητα στη δουλειά και αρκετές επαγγελματικές συναντήσεις. Αν ασχολείσαι με το εμπόριο φαίνεται πως θα έχεις φρέσκες ιδέες οι οποίες θα μπορούσαν να βοηθήσουν στη δουλειά. Κάποιες ημέρες αυτή την εβδομάδα μπορεί να είναι πιο απαιτητικές όσον αφορά τον όγκο των υποχρεώσεων, για αυτό προς το τέλος της εβδομάδας οπλίσου με υπομονή.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου φτάσαμε αισίως στην τελευταία εβδομάδα ενός μήνα που ήταν αρκετά απαιτητικός για εσένα και πολύ πιθανό να δοκίμασε τις αντοχές σου, ιδιαίτερα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Ο Άρης φεύγει από το ζώδιο του και περνά στο ζώδιο που κυβερνά παραδοσιακά -το Σκορπιό- στις 30/10. Αυτή η αλλαγή θα σου προσφέρει ανάσα καθώς σιγά-σιγά θα παρατηρήσεις πως οι καταστάσεις που μπορεί να σου δημιούργησαν άγχος, νεύρα και ένταση το προηγούμενο διάστημα, θα αρχίσουν να εξομαλύνονται. Η νέα θέση του Άρη δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα που μπορεί να υπάρχουν περισσότερα έξοδα, όμως είναι στο χέρι σου να μην το αφήσεις να συμβεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το γεγονός πως ο Άρης στο τέλος της εβδομάδας θα φύγει από το ζώδιό σου δείχνει πως αυτή είναι μία εβδομάδα που μπορεί να έχει κάποιες εντάσεις και παρεξηγήσεις, όμως αυτή η κατάσταση δεν θα κρατήσει για πολύ. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10 και θα βοηθήσει την κατάσταση σε μία προσωπική σχέση η οποία μπορεί να έχει περάσει αρκετά δύσκολα το τελευταίο διάστημα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται ήδη στο περιβάλλον σου, όμως φαίνεται πως αυτές τις ημέρες θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα μπορεί να έχει περισσότερο τρέξιμο όσον αφορά ζητήματα της δουλειάς και θα κληθείς για άλλη μία φορά να δείξεις υπομονή. Να έχεις κατά νου πως αυτές οι ημέρες μπορεί να είναι απαιτητικές, όμως σύντομα αυτό θα αλλάξει και θα ανήκουν στο παρελθόν. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν το οικονομικό σκέλος μιας επαγγελματικής υπόθεσης, καθώς αυτά φαίνεται πως θα έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή η εβδομάδα φέρνει και ένα σημαντικό αστρολογικό γεγονός. Ετοιμάσου να φιλοξενήσεις τον Άρη στο δικό σου ζώδιο από τις 30/10, μία θέση που είναι πολύ θετική για αυτόν μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Άρης ήταν ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης πριν ανακαλυφθεί ο Πλούτωνας. Έτσι λοιπόν από τη νέα του θέση θα ενισχύσει τα ψυχικά σου αποθέματα τα οποία θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις δύσκολες και απαιτητικές καταστάσεις. Ακόμα θα σου προσφέρει δύναμη και αντοχή, δύο πολύ βοηθητικά στοιχεία για εσένα. Την ίδια ημέρα με την αλλαγή του Άρη θα πραγματοποιηθεί και το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες αποστάσεις με οικεία σου πρόσωπα, προσπάθησε να αποφύγεις κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να ενισχύσουν αυτό το σενάριο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η εβδομάδα μπορεί να ξεκινήσει με υποτονική διάθεση και να μην έχεις ιδιαίτερη όρεξη να ασχοληθείς με ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, όμως όσο περνούν οι ημέρες -και ιδιαίτερα προς το τέλος της εβδομάδας με τη μετακίνηση του Άρη στο δικό σου ζώδιο- αυτό θα αλλάξει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο (28/10) θα βοηθήσει να διευθετηθούν κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να δημιουργηθούν ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου μέσα σε αυτές τις ημέρες. Αν είσαι ελεύθερος ίσως νιώσεις πως ήρθε η ώρα να αναλάβεις δράση προκειμένου να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κάτι το οποίο θα γίνει πιο έντονο από την επόμενη εβδομάδα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά μπορεί να σου φαίνονται μπερδεμένα αυτές τις ημέρες για αυτό δώσε τους λίγο χρόνο, καθώς φαίνεται πως με τη μετακίνηση του Άρη στο ζώδιό σου στο τέλος της εβδομάδας, θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Από την επόμενη εβδομάδα θα έχεις μία καλύτερη εικόνα για αυτά όπως επίσης και για κάποια ζητήματα τα οποία κινούνταν σε παρασκηνιακό επίπεδο το τελευταίο διάστημα.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο ζώδιό σου θα συναντήσει μέσω μιας ευνοϊκής όψεις εξαγώνου το Δία που βρίσκεται στον Υδροχόο και αυτή θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10. Αυτές οι ημέρες θα είναι βοηθητικές για να προωθήσεις κάποιες ιδέες σου, να βελτιωθούν κάποιες προσωπικές και επαγγελματικές υποθέσεις, πολύ πιθανό να βρεις άκρη σε μία παρεξήγηση που μπορεί να υπήρξε με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον. Προϋπόθεση για να πάρεις αυτά τα «δώρα» είναι να δεις τα πράγματα όπως πραγματικά είναι και όχι όπως φαντάζεσαι πως μπορεί να είναι. Στις 30/10 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα του θέση θα σημάνει ένα διάστημα το οποίο είναι πολύ πιθανό να έχει αρκετό παρασκήνιο, για αυτό θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός και επιλεκτικός με τους ανθρώπους που θα αποφασίσεις να μοιραστείς δικά σου ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η ευνοϊκή όψη Αφροδίτης/Δια δείχνει πως μία αισθηματική υπόθεση μπορεί να εξελιχθεί προς όφελός σου αυτές τις ημέρες και μάλιστα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, φαίνεται πως κάποια πρόσωπα του κοινού σας περιβάλλοντος θα παίξουν κομβικό ρόλο σε αυτό. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία θα είναι πάρα πολύ βοηθητική στο να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει. Οι συναισθηματικές σου ανάγκες θα είναι σε πρώτο πλάνο όμως αυτό δεν θα πρέπει να σε ανησυχεί, καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να βρεις τρόπο για να τις εκφράσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Θέματα τα οποία έχουν κάνει την εμφάνισή τους στη δουλειά και πιθανό να σου είχαν δημιουργήσει άγχος το προηγούμενο διάστημα, φαίνεται πως μπορούν να επιλυθούν μέσα σε αυτές τις ημέρες. Η στάση που θα κρατήσεις στα πράγματα θα παίξει το δικό της ρόλο στη διευθέτηση αυτών και όσο πιο θετικά τα προσεγγίσεις, τόσο πιο εύκολο θα είναι να δεις τις λύσεις που μπορούν να προκύψουν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός όσον αφορά εκμυστηρεύσεις που σχετίζονται με επαγγελματικά σχέδια και θέματα τη δουλειάς.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου μία εβδομάδα κατά την οποία θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον οικονομικό τομέα ξεκινά. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10, κάτι που δείχνει πως το πρώτο μισό της εβδομάδας θα υπάρχει μία «πληθωρική» διάθεση όσον αφορά οικονομικές διευθετήσεις. Είναι πάρα πολύ πιθανό να προβείς σε κάποιες αγορές οι οποίες κοστίζουν ή είναι εξίσου πιθανό να αποφασίσεις να κάνεις δώρα σε αγαπημένα σου πρόσωπα, σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι λίγο πιο φειδωλός με τα έξοδα ώστε «το ταμείο να μη βγει μείον». Στις 30/10 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα του θέση θα είναι πολύ πιο φιλικός ως προς εσένα. Θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στο κομμάτι των φιλικών σχέσεων και σε ζητήματα όπου εμπλέκονται πολλοί, καθώς εκεί μπορεί να δημιουργηθεί πεδίο αντιπαραθέσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι συναισθηματικές σου ανάγκες θα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και θα είναι αυτές που θα σε παρακινήσουν να πάρεις αποφάσεις για μία γνωριμία που μπορεί να έχει προκύψει το τελευταίο διάστημα, κάτι που θα φέρει εξελίξεις σε εσένα που είσαι ελεύθερος. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι πολύ πιθανό να αναζητήσεις τρόπους για να περάσεις χαλαρές στιγμές μαζί με το σύντροφό σου και να κάνετε πράγματα που ευχαριστούν και τους δύο. Μία βόλτα σε ένα αγαπημένο μέρος, ένα δείπνο για δύο ή ακόμα και ένα ποτήρι κρασί παρέα, φαίνεται πως θα είναι μερικά από τα πράγματα που θα αναζητήσεις αυτές τις ημέρες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι περισσότερες συζητήσεις στη δουλειά αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αφορούν παρελθοντικά ζητήματα και η αναμόχλευση τους δεν αποκλείεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα σε αυτά. Το οικονομικό σκέλος μιας επαγγελματικής υπόθεσης θα σε απασχολήσει εξίσου και με την ευνοϊκή όψη μεταξύ Αφροδίτης/Δία είναι πάρα πολύ πιθανό και να βγεις κερδισμένος μέσω κάποιας κίνησης που θα κάνεις ή μέσω μιας «μυστικής» συμφωνίας.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ξεκλέψεις λίγο χρόνο προκειμένου να ασχοληθείς με κάποια δραστηριότητες που θέλεις, να δεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να πιείς ένα καφέ με φίλους σου. Το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη με το Δία στο ζώδιό σου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10 και θα φέρεις σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες σου. Για αυτό το λόγο φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει με πιο χαλαρούς ρυθμούς, καθώς εσύ θα αποφασίσεις να αφιερώσεις χρόνο και σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Στις 30/10 το τετράγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Σκορπιό με τον Κρόνο στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει επικριτικό, ακόμα και σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Την ίδια ημέρα ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα του θέση θα εγκαινιάσει ένα διάστημα κατά το οποίο θα υπάρχει κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το εξάγωνο Αφροδίτης /Δια δείχνει πως αυτή την εβδομάδα δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι ιδιαίτερο για να περάσεις όμορφες στιγμές με το σύντροφό σου, αρκεί να αφιερώσεις λίγο χρόνο αποκλειστικά σε εσάς και στα πράγματα που αγαπάτε. Προς το τέλος της εβδομάδας απόφυγε το «σκόπελο» της επίκρισης, η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας και να επηρεάσει όλο το καλό κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνιση του ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και «υπεύθυνοι» για αυτό θα είναι κάποια κοινοί φίλοι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές δεν τελειώνουν ποτέ έτσι λοιπόν και αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες περιμένουν από εσένα να διευθετηθούν. Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις δεν θα αλλάξουν όμως εσύ θα αλλάξεις τρόπο που τις αντιμετωπίζεις, καθώς φαίνεται πως δεν θέλεις να μπεις σε διαδικασίες που θα σου δημιουργήσουν άγχος. Να θυμάσαι πως από την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα πιο απαιτητικό διάστημα όσον αφορά τη δουλειά, το οποίο μπορεί να έχει επιπλέον υποχρεώσεις όμως θα έχει και νέες ευκαιρίες για εσένα.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα προτιμήσεις να κερδίσεις χρόνο για να δεις τους αγαπημένους σου ανθρώπους, την οικογένειά σου ή απλώς για να μείνεις σπίτι και να ξεκουραστείς. Το εξάγωνο μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και του Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 28/10 και θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να βάλεις σε προτεραιότητα τον εαυτό σου και αυτά που θέλεις να κάνεις. Στις 30/10 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού και από τη νέα του θέση δείχνει πως ξεκινά ένα δραστήριο διάστημα, το οποίο θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να ασχοληθείς με νέα πράγματα και να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως συνειδητά θα απέχεις από την «πολυκοσμία» για αυτό και αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα προτιμήσεις να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου και να μείνετε μακριά από κοινωνικές υποχρεώσεις. Ο κοινός χρόνος θα είναι πάρα πολύ βοηθητικός, καθώς φαίνεται πως θα αναθερμάνει τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος κατά το δεύτερο μισό αυτής της εβδομάδας θα παρατηρήσεις πως θα αρχίσει να υπάρχει κινητικότητα στον αισθηματικό τομέα. Ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον θα αρχίσει να έρχεται ολοένα και πιο κοντά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα προκύψουν αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν άγχος, όμως φαίνεται πως θα μπορέσεις να τις φέρεις εις πέρας. Το εξάγωνο Αφροδίτης/Δία είναι μία ευνοϊκή όψη η οποία θα επηρεάσει και τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις που σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα. Η θετική σκέψη στην προσέγγιση αυτών των καταστάσεων θα βοηθήσει πάρα πολύ στη διευθέτηση τους.

πηγή: myastro

Share:

Leave a reply