Της εβδομάδας τα άστρα λένε….

Share:

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 15 ως 21 Μαρτίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία χρειάζονται την προσοχή σου μιας και μπορεί να έχουν «σημεία» που δεν θα είναι ορατά εξαρχής. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 ενισχύει ή δημιουργεί παρασκήνιο και αυτό θα πρέπει να το έχεις κατά νου, τουλάχιστον σε υποθέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου, κάτι που δείχνει πως το επόμενο διάστημα η αυτοπεποίθηση και η ενέργειά σου θα είναι στα ύψη και αυτό θα σε φέρει στο επίκεντρο της προσοχής.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων πιθανόν να υπάρχουν αρκετά πράγματα τα οποία μέχρι τώρα δεν έχουν ειπωθεί και αφορούν μία αισθηματική σχέση ή μία γνωριμία που έχεις κάνει και σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Ίσως παρατηρήσεις πως θα είναι πιο εύκολο να εκφραστείς με πράξεις παρά με λόγια και αυτό φαίνεται πως θα ισχύει και για τους άλλους. Στο τέλος της εβδομάδας στις 21/3 η Αφροδίτη θα περάσει στο δικό σου ζώδιο, κάτι που δείχνει πως το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό αν είσαι ελεύθερος και θέλεις να βρεις ένα νέο ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να φαίνονται μπερδεμένα για αυτό κράτησε μικρό καλάθι ως προς τη διευθέτηση τους, πόσο μάλλον ως προς το χρονικό διάστημα που θα χρειαστούν για να διευθετηθούν. Οι ειλικρινείς συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων που συνεργάζεσαι θα είναι πάρα πολύ βοηθητικές και για την εξέλιξη των κοινών επαγγελματικών σας υποχρεώσεων, αλλά και για το κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 οι κοινωνικές «συναναστροφές» έστω και εξ αποστάσεως θα αρχίσουν να αυξάνονται. Τα τηλεφωνήματα, τα μηνύματα ακόμα και τα e-mail θα έχουν την τιμητική τους και δεν αποκλείεται να ανοίξουν και ένα δίαυλο επικοινωνίας με πρόσωπα με τα οποία μέχρι τώρα δεν επικοινωνούσες τόσο συχνά. Στις 20/1 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού δείχνοντας πως το επόμενο διάστημα προσφέρεται για ενδοσκόπηση αλλά και ανασκόπηση γεγονότων και καταστάσεων τα οποία ήταν σημαντικά για εσένα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία εκ βαθέων συζήτηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει αυτές τις ημέρες μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για να έρθετε ακόμα πιο κοντά, καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί ακόμα πιο έντονα συναισθήματα. Βέβαια στην υπερβολή τους αυτά μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα, για αυτό θα πρέπει να ακούσεις και την καρδιά σου αλλά και τη λογική. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 21/3 ξεκινά ένα διάστημα κατά το οποίο μπορεί να νιώθεις συναισθηματικά αποστασιοποιημένος από το σύντροφό σου. Να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου να μην το αφήσεις να συμβεί.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις έχουν την τιμητική τους αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετά ζητήματα τα οποία θα είναι προς διευθέτηση! Η επικοινωνία θα παίξει σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση αυτών, αρκεί να μην αφήσεις τα συναισθήματα να σε παρασύρουν. Προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ένα επαγγελματικό ζήτημα καθώς φαίνεται πως αυτό ίσως συνοδεύεται από παρασκήνιο.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου από αυτή την εβδομάδα ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει αρκετές επαγγελματικές συζητήσεις και υποθέσεις που σχετίζονται με τη δουλειά. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 δημιουργεί επαγγελματικό αναβρασμό και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε αυτό τον τομέα. Παρά τις δουλειές και τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις αυτή την εβδομάδα μην ξεχάσεις να αφήσεις χρόνο για την προσωπική σου ζωή, αλλά και για την ενασχόληση σου με δραστηριότητες που σε γεμίζουν αισιοδοξία. Σε αυτό θα βοηθήσει ιδιαίτερα και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 που φέρνει εξωστρέφεια, φίλους αλλά και φλερτ!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο για αυτή την εβδομάδα κυρίως μέχρι και τα μέσα της εβδομάδας, που φαίνεται πως θα υπάρχουν αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις οι οποίες μπορεί να σε απομακρύνουν έστω και προσωρινά από εκείνον. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 21/3 να θυμάσαι πως ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα έχει ευκαιρίες για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και φαίνεται πως αυτό το πρόσωπο με κάποιο τρόπο θα σχετίζεται με το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποθέσεις θα έχουν την τιμητική τους για το επόμενο διάστημα καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει συζητήσεις, επικοινωνία και αρκετές διαπραγματεύσεις που αφορούν επαγγελματικά ζητήματα. Αν χρησιμοποιήσεις τα επικοινωνιακά σου ταλέντα σε συνδυασμό με τη νέα θέση του Ερμή, φαίνεται πως μπορεί να επιτύχεις κάτι καλό σε επαγγελματικό επίπεδο ή να κερδίσεις τα εύσημα για μία δουλειά που θα φέρεις εις πέρας.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου η εβδομάδα ξεκινά σε αστρολογικό επίπεδο στις 16/3 με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων. Ο Ερμής από τη νέα του θέση θα βοηθήσει ιδιαίτερα ζητήματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, όπως σεμινάρια και πιστοποιήσεις, καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς σε οτιδήποτε μπορεί να διευρύνει τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Στις 20/3 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα το οποίο φαίνεται πως θα έχει ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο, μάλιστα πιθανόν να έχει και μία νέα πρόταση η οποία αφορά τον επαγγελματικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες ενδείκνυνται για να έρθεις πιο κοντά με το σύντροφό σου καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, ακόμα και πράγματα που σε έχουν πειράξει, καθώς ο τρόπος που θα το κάνεις δεν θα δημιουργήσει αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έχεις επικοινωνία με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και ίσως από αυτή την επικοινωνία δημιουργηθούν αισθηματικές προσδοκίες. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 21/3 μπορεί να φέρει το επόμενο διάστημα μία γνωριμία η οποία θα γίνει είτε στη δουλειά σου είτε σε επαγγελματικό περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να σχεδιάσεις κάποιες κινήσεις που θέλεις να κάνεις και αφορούν τη δουλειά καθώς από την επόμενη εβδομάδα και μετά φαίνεται πως υπάρξουν ευκαιρίες για να τις υλοποιήσεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης το ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά δημιουργούν ένα καλό κλίμα σε επαγγελματικό επίπεδο, το οποίο μπορεί να κρύβει και αρκετές ευκαιρίες για εσένα. Το μόνο που χρειάζεται να αποφύγεις είναι τις παρορμητικές κινήσεις, καθώς αυτές θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ζητήματα.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις πως δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς κάποια ζητήματα ή εξίσου πιθανό είναι να νιώσεις πως υπάρχουν άνθρωποι γύρω σου οι οποίοι σου δημιουργούν δεύτερες σκέψεις και διλήμματα. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 16/3 δείχνει πως ίσως να μην είναι «εύκολη υπόθεση» να διαχειριστείς κάποια συναισθήματα είτε θετικά είτε αρνητικά που σου δημιουργούν οι άλλοι. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που επιλέγεις να διευθετήσεις υποθέσεις που είναι σημαντικές για εσένα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20/3 αλλάζει εντελώς τη διάθεσή σου καθώς δημιουργεί ένα ευχάριστο και αισιόδοξο κλίμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία αισθηματική σχέση ή μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί φαίνεται πως θα αρχίσει να εξελίσσεται γοργά προς το τέλος της εβδομάδας. Αιτία για αυτό θα αποτελέσει η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 21/3, η οποία δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ σημαντικό για την εξέλιξη των προσωπικών σου υποθέσεων είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Η Αφροδίτη σε ένα πύρινο ζώδιο όπως είσαι εσύ φαίνεται πως θα είναι βοηθητική αρκεί να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως έχουν την τιμητική τους κάποιες συζητήσεις οι οποίες αφορούν οικονομικά ζητήματα και σχετίζονται με τη δουλειά. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να μην σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα ποιο είναι το συμφέρον σου, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση και να έχεις ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα στη δουλειά φαίνεται πως θα αλλάξει και αυτό θα είναι υπέρ σου.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως είναι αφιερωμένη στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 16/3 δείχνει πως είναι μία εβδομάδα συζητήσεων και διευθετήσεων, που αφορούν είτε προσωπικές σχέσεις είτε συνεργασίες. Βέβαια λόγω του ότι ο Ερμής δεν βρίσκεται σε ένα ζώδιο που διευκολύνει τη «δράση» του, θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως ακουστούν υπερβολές οι οποίες τελικά δεν θα βοηθήσουν τη συνεννόηση. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση δείχνει πως χρειάζεται να δώσεις βάση στα συναισθήματά που έχεις για οποιοδήποτε ζήτημα και να μην τα παραβλέπεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία συζήτηση που θα κάνεις με το σύντροφό σου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και κάποια θέματα του παρελθόντος, τα οποία δεν είχαν διευθετηθεί με τον τρόπο που έπρεπε με αποτέλεσμα να θεωρούνται ακόμα σε εκκρεμότητα. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων μπορεί να μην διευκολύνει στο να βγουν λογικά συμπεράσματα και αυτό θα πρέπει να το έχεις κατά νου ώστε να κρατήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες στις συζητήσεις αλλά και στην επικοινωνία σε γενικότερο πλαίσιο. Στις 21/3 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα της θέση φαίνεται πως μπορεί να αναζωπυρώσει ένα ειδύλλιο του παρελθόντος ή να φέρει επικοινωνία με ένα πρώην σύντροφο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και θα συνοδεύονται από αρκετές συζητήσεις και λεπτομέρειες που τις αφορούν. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων ενδεχομένως να μην βοηθήσει τόσο στο να υπάρξει μία συμφωνία σε ένα επαγγελματικό ζήτημα, όμως να θυμάσαι πως αν βάλεις τα δυνατά σου σε επικοινωνιακό επίπεδο τότε όλα είναι πιθανά!

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα ίσως κάνουν την εμφάνισή τους θέματα τα οποία σχετίζονται με την καθημερινότητα καθώς και με τις εργασιακές υποχρεώσεις. Με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 16/3 φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να διαπραγματευτείς μικρά αλλά απαιτητικά ζητήματα της καθημερινότητας. Προς το τέλος της εβδομάδας (20/3) ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση δείχνει πως οι προσωπικές σου σχέσεις αλλά και οι συνεργασίες θα σε απασχολήσουν αρκετά το επόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα έχει αρκετές εργασιακές και όχι μόνο υποχρεώσεις με αποτέλεσμα οι προσωπικές σου υποθέσεις να έρθουν σε δεύτερη μοίρα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην την αφήσεις στη «δίνη» της καθημερινότητας, περνώντας ουσιαστικό χρόνο με το σύντροφό σου ακόμα και αν αυτός δεν είναι άπλετος. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού στις 20 /3 αλλά και η είσοδος της Αφροδίτης το ίδιο ζώδιο στις 21/3, δείχνουν πως από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για εσένα που είσαι ελεύθερος. Δεν αποκλείεται να έρθεις πολύ κοντά με ένα πρόσωπο ή να κάνει την εμφάνισή του κάποιος που θα σου εκφράσει το ενδιαφέρον του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οτιδήποτε αφορά τον επαγγελματικό τομέα φαίνεται πως ίσως γίνει πιεστικό αυτή την εβδομάδα για αυτό προσπάθησε να μην αφήσεις τη διευθέτηση του για τελευταία στιγμή. Η νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα είναι βοηθητική στο να τακτοποιήσεις δουλειές και υποχρεώσεις, όμως κάποιες στιγμές μπορεί να νιώσεις πως γύρω σου επικρατεί ένα χάος! Μην αφήσεις αυτό το συναίσθημα να σου δημιουργήσει άγχος καθώς να θυμάσαι πως μπορείς να διευθετήσεις οτιδήποτε αρκεί να το βάλεις σαν στόχο.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 16/3 φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο για εσένα να νιώσεις τα συναισθήματα των άλλων, καθώς η ενσυναίσθηση είναι το κύριο χαρακτηριστικό του Ερμή σε αυτό το ζώδιο. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με κάποιους ανθρώπους που ένιωθες πως ίσως υπήρχε ένα αόρατο τείχος ανάμεσα σας ή είναι εξίσου πιθανό να συνειδητοποιήσεις το λόγο που κρύβεται πίσω από τις ενέργειες κάποιων άλλων. Σε κάθε περίπτωση αυτό το διάστημα ενδείκνυται όχι μόνο για να αφουγκραστείς τα συναισθήματα των άλλων αλλά και για να εκφράσεις και τα δικά σου. Στις 20/3 ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση φαίνεται πως αυξάνει τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες είναι κατάλληλες για να έρθεις ουσιαστικά κοντά με το σύντροφό σου καθώς τα συναισθήματα και όλα αυτά που νιώθεις θα παίξουν σημαντικό ρόλο σε αυτό. Εξίσου σημαντικό ρόλο θα παίξει και η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων καθώς θα βοηθήσει και εσένα αλλά και εκείνον να εκφράσετε σκέψεις, όνειρα, ακόμα και ανησυχίες. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως η επικοινωνία θα κάνει το θαύμα της και θα σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που σου αρέσει. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού από τις 21/3 δείχνει πως η καθημερινότητα μπορεί να έχει τον πρώτο λόγο και στην προσωπική σου ζωή από το τέλος της εβδομάδας και μετά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά φαίνεται πως θα αρχίσει να σε απασχολεί περισσότερο κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας και όσο περνούν οι ημέρες τόσο πιο έντονες μπορεί να γίνουν κάποιες ανησυχίες. Η παρουσία του Ήλιου αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού από τις 20 και 21/3 αντίστοιχα δείχνουν πως ξεκινά ένα διάστημα το οποίο μπορεί να δημιουργήσει κόπωση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως θα έχει και ευκαιρίες για την εξέλιξή σου.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα χρειαστεί να επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα που αφορούν οικεία σου πρόσωπα, κάποιες εργασίες ή επισκευές που σχετίζονται με το σπίτι καθώς και με οικογενειακές υποθέσεις. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από 16/3 θα βοηθήσει στη διευθέτηση όλων των παραπάνω αρκεί να μην αφήσεις κάποια παροδικά συναισθήματα -όπως είναι ο εκνευρισμός- να σε παρασύρουν σε λανθασμένες ενέργειες. Προς το τέλος της εβδομάδας το κλίμα θα αρχίσει να αλλάζει αισθητά για εσένα καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού δείχνει πως ξεκινά ένα διάστημα περισσότερο αισιόδοξο και με περισσότερες ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Το πρώτο μισό της εβδομάδας φαίνεται πως θα κυλήσει απαιτητικά για εσένα κάτι που δείχνει πως ίσως να μην είναι τόσο εύκολο να επικεντρωθείς σε αισθηματικές υποθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα είναι βοηθητική για να εκφράσεις τα συναισθήματά σου προς το ταίρι σου, κάτι το οποίο θα σας φέρει περισσότερο κοντά. Από το Σαββατοκύριακο με την είσοδο του Ήλιου αλλά και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Κριού στις 20 και 21/3 αντίστοιχα, θα ξεκινήσει ένα πολύ πιο ευνοϊκό διάστημα για την προσωπική σου ζωή. Μάλιστα αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως μπορεί να προκύψει και ένας νέος έρωτας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα μπορεί να μην έχεις τόσο τη διάθεση να επικεντρωθείς ή έστω να ασχοληθείς με επαγγελματικές υποχρεώσεις, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει μία «στοίβα εκκρεμοτήτων» για τις επόμενες ημέρες. Προσπάθησε να μην αφήσεις τις δουλειές να συσσωρεύονται καθώς από την επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο δύσκολο και να συγκεντρωθείς αλλά και να τις συγκεντρώσεις, προκειμένου να τις διευθετήσεις.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα μπορεί να νιώθεις αρκετά εσωστρεφής με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς ακόμα και από ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 16/3 θα βοηθήσει την κατάσταση, καθώς φαίνεται πως δίπλα σου θα βρίσκονται δύο τρία πρόσωπα τα οποία σε αγαπούν και εμπιστεύεσαι πολύ. Η επικοινωνία μαζί τους θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για να βάλεις σε μία τάξη τις σκέψεις ή ακόμα και τις ανησυχίες σου. Στις 20/3 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα βρεθούν στο προσκήνιο οικογενειακές υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες μπορεί να μην έχεις διάθεση να ασχοληθείς με προσωπικές υποθέσεις καθώς στο μυαλό σου βρίσκονται σκέψεις που αφορούν άλλους τομείς, με αποτέλεσμα να απομακρυνθείς από οτιδήποτε αφορά την αισθηματική σου ζωή. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων θα σε βοηθήσει να μην «χάσεις την ουσιαστική επαφή» με το σύντροφό σου, καθώς τα συναισθήματα φαίνεται πως θα παίζουν κυρίαρχο ρόλο και στην επικοινωνία. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον, όμως μια συζήτηση που θα έχεις μαζί του μπορεί να αλλάξει εντελώς τον τρόπο που το βλέπεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις καλά κρατούν και αυτή την εβδομάδα βέβαια φαίνεται πως εσύ ίσως να μη βρίσκεσαι σε διάθεση να τις διεκπεραιώσεις ή να ασχοληθείς για πολλή ώρα μαζί τους! Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων είναι πιθανόν να δημιουργήσει λάθος εκτιμήσεις όσον αφορά ένα επαγγελματικό ζήτημα ή λανθασμένες προσδοκίες για τους ανθρώπους που εμπλέκονται σε αυτό. Προσπάθησε να ιεραρχήσεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις ώστε να δεις ποιες είναι αυτές που δεν γίνεται να αφήσεις στον «αυτόματο πιλότο».

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων από τις 16/3 θα προκύψουν πολλές σκέψεις και ενδεχομένως ανησυχίες που θα αφορούν οικονομικές υποθέσεις. Προσπάθησε να κάνεις ένα πλάνο για τα επόμενα έσοδα-έξοδα και τις λοιπές υποχρεώσεις, προκειμένου να έχεις μία ξεκάθαρη εικόνα για το ταμείο σου. Στις 20/3 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση θα σε κάνει ακόμα πιο επικοινωνιακό και φαίνεται πως θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου από τα θέματα που μέχρι τώρα δεν σε άφηναν «να πάρεις ανάσα».

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και έχεις κοινό ταμείο με το σύντροφό σου, καθώς η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως ίσως προκύψουν διαφορετικές απόψεις σχετικά με τη διευθέτηση των κοινών σας υποχρεώσεων. Από τις 20/3 το κλίμα θα αλλάξει αισθητά και θα γίνει πιο ανάλαφρο καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού αλλά και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο μία ημέρα μετά (21/3), δείχνει πως το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στην επικοινωνία με θετικούς ανθρώπους που βρίσκονται στο κοινό σας περιβάλλον! Αν είσαι ελεύθερος μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περίγυρο δεν αποκλείεται να κάνεις μία γνωριμία η οποία θα σε ενθουσιάσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα μπορεί να υπάρχουν αρκετά ζητήματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και σου δημιουργούν αναστάτωση όμως την ίδια στιγμή αυτή η πίεση μπορεί να βγει δημιουργικά και να έχεις αρκετές ιδέες για τη δουλειά! Με την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων φαίνεται πως κύριο μέλημά σου για αυτές τις ημέρες είναι να διευθετήσεις το οικονομικό σκέλος μίας επαγγελματικής συμφωνίας. Προσπάθησε να λειτουργήσεις με βάση τα δεδομένα που έχεις μέχρι τώρα και όχι βάσει παρορμητικών σκέψεων και κινήσεων.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα ο Ερμής θα περάσει στο δικό σου ζώδιο (16/3) και από τη νέα του θέση θα σε οδηγήσει να επικεντρωθείς στη διευθέτηση των θεμάτων που ενδιαφέρουν εσένα και μόνο. Οι διαπροσωπικές σχέσεις φαίνεται πως θα βρεθούν στο προσκήνιο και ίσως υπάρχουν και αρκετά απαιτητικά ζητήματα που τις αφορούν. Στις 20/3 ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Κριού και από τη νέα του θέση δείχνει πως θα πρέπει να ενδιαφερθείς για τα οικονομικά ζητήματα, καθώς αυτός ο τομέας θα βρίσκεται στο προσκήνιο για το επόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία με το σύντροφό σου θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη μιας συζήτησης ακόμα και μιας παρεξήγησης που μπορεί να έχετε, για αυτό και δεν θα πρέπει να την αφήσεις στον αυτόματο πιλότο αλλά ούτε και να δεις τα πράγματα μονοδιάστατα. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να υπάρξει επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για αυτό προσπάθησε να ακούσεις αυτά που θα ειπωθούν, καθώς από αυτά θα βγάλεις πολύ χρήσιμα συμπεράσματα για την εξέλιξη της γνωριμίας σας. Από τις 21/3 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Κριού θα κάνει προτεραιότητα τη συναισθηματική ασφάλεια μέσα σε μία σχέση ή μία γνωριμία που εξελίσσεται.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι υποχρεώσεις φαίνεται πως δεν σταματούν ποτέ και ακόμα και αν αυτή την εβδομάδα δεν υπάρχει κάτι που να σε πιέζει, το μυαλό σου θα βρίσκεται στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου υποθέσεων. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει συζητήσεις με συνεργάτες σου ή συζητήσεις που αφορούν την εξέλιξη μιας συνεργασίας. Προσπάθησε να δεις τα δεδομένα που θα υπάρξουν σε ένα επαγγελματικό ζήτημα ή μία συνεργασία όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, καθώς η παρουσία του Ερμή στο δικό σου ζώδιο δημιουργεί υποκειμενισμό, που δεν θα βοηθήσει την σωστή εκτίμηση των καταστάσεων.

πηγή: myastro

Share:

Leave a reply