Της εβδομάδας τα άστρα λένε….

Share:

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 4 ως 10 Οκτώβρη 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή η εβδομάδα προμηνύεται έντονη όσον αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη μπορεί να φέρουν τα «πάνω-κάτω». Διαφύλαξε σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα από εντάσεις και παρορμητικά λόγια, καθώς η παρουσία του Άρη κοντά στα «φώτα» της νέας Σελήνης θα φέρει αρκετά. Η επικοινωνία μπορεί να μην είναι στα φόρτε της -ας μην ξεχνάμε και τον ανάδρομο Ερμή- όμως προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις ένα ζήτημα το οποίο έρχεται από το παρελθόν και αφορά μία προσωπική σου σχέση ή μία συνεργασία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των σχέσεων το Ζυγό κι αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή πάνω σε συζητήσεις, πόσο μάλλον αν υπάρχουν προς διευθέτηση και κάποια συγκεκριμένα ζητήματα, ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Αυτή η νέα Σελήνη δεν προάγει την ηρεμία και τη σταθερότητα, για αυτό θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να μην υπάρξουν απρόοπτα. Από τις 7/10 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη -ένα ζώδιο πιο φιλικό για εσένα- και θα δημιουργήσει εξωστρέφεια η οποία θα επηρεάσει και θα επιταχύνει την εξέλιξη μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η σχέση που έχεις με κάποιους συνεργάτες σου θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα αφού η νέα Σελήνη θα φέρει κάποια παράπονα στο προσκήνιο. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να λύσεις ζητήματα του παρελθόντος, όμως θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός καθώς κάποια παρορμητικά λόγια μπορεί να δημιουργήσουν νέα θέματα. Από την επόμενη εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξει ένα πιο πρόσφορο -σε επικοινωνιακό επίπεδο- κλίμα στη δουλειά.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσεις να κλείσεις ζητήματα τα οποία υπάρχουν σε εκκρεμότητα στην καθημερινότητά σου και μπορεί να σου έχουν δημιουργήσει άγχος. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη πού βρίσκεται το ίδιο ζώδιο δείχνει πως η καθημερινότητά θα είναι αρκετά απαιτητική αυτή την εβδομάδα. Από τη θέλησή σου θα εξαρτηθεί και το πρόγραμμά σου αλλά και η διεκπεραίωση κάποιων υποχρεώσεων που υπάρχουν αυτή τη στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να υπάρχει ένα έντονο κλίμα σε μία προσωπική σου σχέση και ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό θα παίξουν και οι δουλειές που έχεις στην καθημερινότητά σου, καθώς θα είναι αυτές που θα διαμορφώσουν τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου. Προσπάθησε να μη μεταφέρεις την ένταση της καθημερινότητας μέσα σε μία αισθηματική υπόθεση είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 7/10 θα έρθουν στο προσκήνιο οι βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες και είναι αυτές που θα σε οδηγήσουν στην επιλογή ενός προσώπου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες δουλειές της «τελευταίας στιγμής» ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους αυτή την εβδομάδα και να σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα. Προσπάθησε να μην αφήσεις αυτά τα συναισθήματα να επηρεάσουν και τη σχέση σου με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού (6/10) η οποία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις αισθηματικές σου υποθέσεις και πολύ πιθανό να ανοίξει και ένα νέο κεφάλαιο σε μία αισθηματική σχέση. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Άρη πού βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει κάποιες στιγμές έντασης, οι οποίες μπορεί να αποτελέσουν την αιτία για αποφάσεις, οι οποίες θα είναι παρορμητικές! Η επικοινωνία εξακολουθεί να χρειάζεται προσοχή αυτή την εβδομάδα, αλλά προς το Σαββατοκύριακο φαίνεται πως θα έχεις μία καλή είδηση σχετικά με μία αισθηματική υπόθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η προσωπική σου ζωή και ο αισθηματικός τομέας θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα, όμως κάποιες αισθηματικές υποθέσεις θα χρειαστούν προσοχή κατά την προσέγγιση τους και κυρίως υπομονή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να διοχετεύσεις την ενέργεια που θα έχεις προς όφελος εσένα και του συντρόφου σου και να μην την αφήσεις να βγει σε νεύρα. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 7/10 θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα φέρει ευκαιρίες για μία νέα σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως να μην είναι αρκετά εύκολο για εσένα να πειθαρχήσεις σε ένα πρόγραμμα υποχρεώσεων, κάτι το οποίο θα επηρεάσει έως ένα βαθμό και τη δουλειά σου. Προσπάθησε να μην αφήνεις σημαντικές υποχρεώσεις για την τελευταία στιγμή, καθώς αυτό θα δημιουργήσει εκνευρισμό και σε εσένα αλλά και στους άλλους!

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με υποχρεώσεις του σπιτιού ή με κάποιες οικογενειακές υποθέσεις. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 δείχνει πως τώρα ήρθε ο καιρός για αποφάσεις σε θέματα τα οποία σε έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά το προηγούμενο διάστημα και σχετίζονται με τα παραπάνω. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κλείσεις κάποιες υποχρεώσεις και κάποιες δουλειές οι οποίες παραμένουν σε εκκρεμότητα. Κάποια ζητήματα ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, θα βγεις κερδισμένος αν καταφέρεις να αποφύγεις το σκόπελο των εντάσεων κυρίως με τους οικείους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αν μένεις μαζί με το σύντροφό σου αυτές τις ημέρες θα έρθουν στο προσκήνιο ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το χώρο που ζείτε ή με κάποιες αλλαγές που θέλετε να κάνετε στο σπίτι. Εκτός από την «εκρηκτική» νέα Σελήνη δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και την ανάδρομη πορεία του Ερμή, που φαίνεται πως δεν θα βοηθήσει ιδιαίτερα σε κάποιες συμφωνίες μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος από τις 7/10 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις στην καθημερινότητά σου ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να παρατηρήσεις πως υπάρχει μία εσωστρέφεια στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και δεν αποκλείεται να νιώθεις πως πολλά πράγματα δεν θα ειπωθούν. Προσπάθησε να κρατήσεις ένα καλό επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους ανθρώπους που δουλεύετε μαζί, καθώς αυτό θα παίξει ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στη διευθέτηση των υποχρεώσεων της δουλειάς.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού (6/10) η οποία σε προτρέπει να κλείσεις κάποια ζητήματα τα οποία άνοιξαν το προηγούμενο διάστημα και αφορούν σχέσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η σύνοδος της νέας Σελήνης με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιο του Ζυγού, δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με κάποιο συγγενή, γνωστό ή φίλο σου, οι οποίες θα ανάψουν τα αίματα. Στην εξίσωση μπαίνει και ο Ερμής ο οποίος κινείται ανάδρομα και δεν βοηθά ιδιαίτερα την επικοινωνία. Προσπάθησε να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα τα οποία σου δημιουργούν εκνευρισμό, ιδιαίτερα αν αυτά αφορούν διαπροσωπικές σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να ακολουθήσεις το ρητό που λέει «τα εν οίκω μη εν δήμω» και να κρατήσεις ζητήματα που αφορούν εσένα και το ταίρι σου αποκλειστικά για εσάς τους δύο. Όσο περισσότεροι γνωρίζουν για ένα ζήτημα τόσο πιο δύσκολη θα είναι η διευθέτηση του και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου. Αν είσαι ελεύθερος από τις 7/10 που η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο του Τοξότη θα ξεκινήσει ένα νέο πιο «ελπιδοφόρο» διάστημα για την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα γνωριμία, ένα φλερτ ή ακόμα και ένας νέος έρωτας, αν αυτό είναι κάτι που το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα έχει αρκετές συναντήσεις, συζητήσεις και επαγγελματικά ραντεβού, καθώς η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί μία κινητικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι αυτή την εβδομάδα, μιας και κάποια σχέδια μπορεί να παρουσιάσουν καθυστερήσεις η να μην εξελιχθούν στο χρόνο που έχεις κατά νου. Είναι πιθανό να ακούσεις πολλές πληροφορίες, προσπάθησε να διακρίνεις και να κρατήσεις αυτές που είναι σημαντικές.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως μπορεί να σου δημιουργηθεί ανησυχία σχετικά με την εξέλιξη κάποιων ζητημάτων, ιδιαίτερα αν αυτά τα ζητήματα σχετίζονται με κάποιο τρόπο και με τον οικονομικό τομέα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη που βρίσκεται στο ίδιο ζώδιο, μιλά για έξοδα για αυτό θα πρέπει να ακολουθήσεις το ρητό που λέει πως «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν». Προσπάθησε να αποφύγεις αγορές οι οποίες μπορούν να περιμένουν για αργότερα, ώστε να μπορέσεις να διευθετήσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις με το σύντροφό σου μπορεί να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας αυτή την εβδομάδα, ιδιαίτερα αν μέσα σε αυτές μπουν και θέματα τα οποία αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού δημιουργεί εκνευρισμό και ανυπομονησία, κάτι που θα επηρεάσει την εξέλιξη των συζητήσεων. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη στις 7/10 θα ξεκινήσει ένα διάστημα το οποίο θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις και τις συναισθηματικές σου ανάγκες και με βάση αυτές να κάνεις τις επιλογές σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες αφορούν τη δουλειά, κάποιες συζητήσεις και κάποιες συναντήσεις με αφορμή επαγγελματικά θέματα θα σε κρατήσουν απασχολημένο κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Ίσως να μην είναι τόσο εύκολο να προκύψει μια συμφωνία καθώς η νέα Σελήνη δημιουργεί εκνευρισμό και ο Ερμής κινείται ανάδρομα. Να θυμάσαι πως θα βγεις κερδισμένος αν κρατήσεις τη ψυχραιμία σου κάποιες στιγμές που θα νιώσεις πως τη χάνεις.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε εσένα -όπως και όλο αυτό το διάστημα- καθώς τα περισσότερα αστρολογικά δρώμενα συμβαίνουν στο δικό σου ζώδιο. Στις 6/10 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιό σου η οποία βρίσκεται σε σύνοδο με τον Άρη. Όπου βρίσκεται ο Άρης υπάρχει μία έντονη παρορμητική διάθεση, η οποία πολύ συχνά οδηγεί σε κινήσεις που δημιουργούν εκνευρισμό. Προσπάθησε να δώσεις προσοχή σε ζητήματα που αφορούν προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες και μην αφήσεις το έντονο κλίμα που θα υπάρχει αυτή την εβδομάδα να σε οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις, στις οποίες φαίνεται πως θα είσαι επιρρεπής, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί κατά το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Κάποιες συζητήσεις που μπορεί να έχεις με το σύντροφό σου μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και ο εκνευρισμός με τη σειρά του να σε οδηγήσει σε κινήσεις και λόγια τα οποία θα ρίξουν «λάδι στη φωτιά». Αν έχεις επενδύσει συναισθηματικά σε μία σχέση προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο. Να θυμάσαι πως όσο οι ημέρες περνούν τόσο οι εντάσεις θα καταλαγιάζουν. Αν είσαι ελεύθερος από τις 7/10 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη είναι πολύ πιθανό να προκύψει μία ενδιαφέρουσα γνωριμία κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με φίλους ή γνωστούς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά ή που θα γίνουν στο πλαίσιο μιας επαγγελματικής υποχρέωσης μπορεί να έχουν ένα βαθμό δυσκολίας για αυτή την εβδομάδα. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου θα δημιουργήσει μία γενική ένταση, η οποία θα επηρεάσει και εσένα αλλά και τους άλλους. Ακόμα κι αν δεν συμφωνείς με τη γνώμη των άλλων, προσπάθησε να μην κάνεις αισθητή τη δυσαρέσκειά σου αλλά να ακολουθήσεις τη διπλωματική οδό.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα και με την επιρροή της νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους -με μεγαλύτερη συχνότητα- κάποιες ανησυχίες ή κάποιες φοβίες σχετικές με ζητήματα που σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον αυτή την περίοδο. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να μεγεθύνει τα αρνητικά συναισθήματα και τελικά να σε κάνει να αποκτήσεις λάθος εικόνα για ζητήματα που σε ενδιαφέρουν. Αφιέρωσε χρόνο σε δραστηριότητες που αγαπάς ή ακόμα και σε δουλειές είτε εργασιακές είτε της καθημερινότητας, καθώς η εργασιοθεραπεία μπορεί να κάνει το θαύμα της αυτή την εβδομάδα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες πιθανό να υπάρχουν κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου οι οποίες θα εγείρουν σκέψεις και ερωτήματα τα οποία με τη σειρά τους μπορούν να σε κάνουν αρκετά καχύποπτο απέναντί του. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο ιδιαίτερα αν δεν υπάρχουν τα δεδομένα τα οποία θα μπορούσαν να το υποστηρίξουν. Από τις 7/10 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη θα αλλάξει τη διάθεση αλλά και το κλίμα που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή, καθώς θα δημιουργήσει εξωστρέφεια! Μία νέα γνωριμία φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνεις αρκετές σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη ενός επαγγελματικού ζητήματος και μία συζήτηση που το αφορά, θα επηρεάσει αρκετά τον τρόπο που το βλέπεις. Προσπάθησε να βασιστείς στα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής και να μην κάνεις υποθετικές σκέψεις και σενάρια τα οποία μπορεί να σε αποσυντονίσουν.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας είναι η νέα Σελήνη η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 6/10 στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτή η νέα Σελήνη -λόγω της συνόδου που θα έχει μαζί της ο Άρης- θα είναι αρκετά εκρηκτική και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα έντονο κλίμα κατά τη διάρκεια συζητήσεων και επαφών με αγαπημένα σου πρόσωπα. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις με φίλους καθώς και σε θέματα τα οποία αφορούν συλλογικές δραστηριότητες και ομάδες στις οποίες είσαι μέλος, μιας και θα ακουστούν πολλές και διαφορετικές απόψεις οι οποίες ενδεχομένως να εγείρουν αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα μπορεί να μην εξελιχθούν όπως έχεις κατά νου, καθώς φαίνεται πως ο σύντροφός σου ενδεχομένως να έχει μία εντελώς διαφορετική οπτική από τη δική σου πάνω σε συγκεκριμένα ζητήματα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν θα διευκολύνει την εξέλιξη των συζητήσεων καθώς μπορεί να φέρει και κάποιες παρανοήσεις. Από τις 7/10 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου θα ξεκινήσει μία νέα πολύ βοηθητική περίοδος για τις αισθηματικές σου υποθέσεις είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα υπάρξουν πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, να φλερτάρεις αλλά και να δεσμευτείς!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ίσως υπάρχουν συζητήσεις με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, οι οποίες θα δημιουργήσουν εκνευρισμό στους εμπλεκόμενους. Η παρόρμηση θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της εβδομάδας όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις αποφάσεις, κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτό το σενάριο για θέματα τα οποία αφορούν τη δουλειά και σκέψου δύο φορές πριν κάνεις οποιαδήποτε κίνηση.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα έρθουν αρκετά ζητήματα στο προσκήνιο τα περισσότερα από αυτά θα αφορούν τη δουλειά. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος το ίδιο ζώδιο, θα δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε συζητήσεις και θέματα που μπορεί να προκύψουν στη δουλειά, ώστε να μην εμπλακείς σε αυτά. Η επικοινωνία χρειάζεται για ακόμα μία εβδομάδα προσοχή, μιας και ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα υπάρχουν συζητήσεις με το σύντροφό σου, οι οποίες δεν θα γίνουν σε ήρεμο τόνο και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν την αιτία για να ειπωθούν παρορμητικά λόγια και να γίνουν παρορμητικές κινήσεις. Αν δείξεις υπομονή και ψυχραιμία απέναντι σε ζητήματα τα οποία δοκιμάζουν τις αντοχές σου τότε θα έχεις κερδίσει το στοίχημα αυτής της εβδομάδας. Αν είσαι ελεύθερος από τις 7/10 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη και από τη νέα της θέση είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να ξεκινήσει -σχεδόν μυστικά- ένα νέο ειδύλλιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις που θα σχετίζονται με τη δουλειά θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους για αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά. Ίσως να υπάρξουν συζητήσεις που θα εγείρουν αντιπαραθέσεις και θα δημιουργηθεί ένα τεταμένο κλίμα στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι να διαχειριστείς κάποια ζητήματα με ψυχραιμία.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να ψάχνει τρόπους να ξεφύγει από την καθημερινότητα και από όλες αυτές τις δουλειές που υπάρχουν μέσα σε αυτή. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 θα σου δημιουργήσει ανυπομονησία, σχετικά με μία συνάντηση ή με ένα ταξίδι που έχεις κατά νου. Η σύνοδος του Άρη πού βρίσκεται και εκείνος στο Ζυγό με τα «φώτα» της νέας Σελήνης δείχνει πως ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες στιγμές έντασης με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο μιας και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού δεν θα βοηθήσει στη διευθέτηση παρεξηγήσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να έχεις μία ιδέα σχετικά με μία εξόρμηση σε κοντινό προορισμό ή ένα ταξίδι, όμως ο σύντροφός σου πιθανό να μην βρίσκεται στην ίδια διάθεση ή να έχει μία διαφορετική ιδέα. Μην αφήσεις διαφορετικές απόψεις, ιδέες και γνώμες να δημιουργήσουν περίεργο κλίμα και εντάσεις μεταξύ σας. Από τις 7/10 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη η ενέργεια και η διάθεσή σου θα αλλάξει, καθώς η καχυποψία και η εσωστρέφεια του προηγούμενου διαστήματος θα δώσουν τη θέση τους στην καλή διάθεση και την εξωστρέφεια. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου κατά τη διάρκεια μιας κοινωνικής υποχρέωσης ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρχουν αρκετές συζητήσεις που θα αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, όμως φαίνεται πως δεν βρίσκεσαι σε διάθεση να ασχοληθείς με αυτές. Παρόλα αυτά αν αυτές οι συζητήσεις σε αφορούν ή αν με μπλέκεσαι με κάποιο τρόπο, καλό θα ήταν να δώσεις το παρών, μιας και είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν νέες πληροφορίες τις οποίες πρέπει να γνωρίζεις.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού στις 6/10 και η σύνοδος της με τον Άρη που βρίσκεται και εκείνος στο ίδιο ζώδιο, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για αναμόχλευση κάποιων ζητημάτων που έρχονται από το παρελθόν. Είναι πιθανό να υπάρξουν σκέψεις σχετικές με κάποια θέματα, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν εσωτερική αναστάτωση. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από δεδομένα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Ακόμα καλό θα ήταν αυτή την εβδομάδα να δώσεις προσοχή και κάποια έξοδα που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία συζήτηση με το σύντροφό σου θα μπορέσει να κατευνάσει σκέψεις οι οποίες σου δημιουργούν ανησυχία, για αυτό καλό θα ήταν να μοιραστείς μαζί του πράγματα τα οποία σε βάζουν στη διαδικασία να σκέφτεσαι αρνητικά. Από τις 7/10 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα ενισχύσει τις εσωτερικές ανησυχίες, όμως την ίδια στιγμή θα σε φέρει ακόμα πιο κοντά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον, σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον ή κατά τη διάρκεια μιας επαγγελματικής υποχρέωσης.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή στις πληροφορίες που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια συζητήσεων που θα έχεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να νιώσεις πως κάποια πρόσωπα προσπαθούν να δημιουργήσουν ένταση και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να κρατήσεις αποστάσεις από πηγές εντάσεων. Από τις 7/10 που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Τοξότη θα φέρει ευκαιρίες για την επαγγελματική σου εξέλιξη και δεν αποκλείεται να φέρει και ένα καλό νέο που θα αφορά τη δουλειά.

πηγή: myastro

Share: