Της εβδομάδας τα άστρα λένε….

Share:

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 27 Σεπτεμβρίου ως 03 Οκτώβρη 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου η εβδομάδα φαίνεται πως δεν θα ξεκινήσει «με το δεξί» καθώς στις 27/9 ο Ερμής θα αρχίσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού. Τώρα θα είναι πιο εύκολο να διευθετήσεις και να λύσεις ζητήματα τα οποία είχαν προκύψει κατά το παρελθόν και εξακολουθούν να υπάρχουν στο παρόν σου, παρά να ανοίξεις νέα ζητήματα. Ο τομέας των διαπροσωπικών σχέσεων είναι αυτός θα βρεθεί στο επίκεντρο με την ανάδρομη πορεία του Ερμή, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά τη διάρκεια συζητήσεων και επαφών που θα έχεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και συνεργάτες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μπορεί ο Ερμής να ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και να δημιουργήσει μικρά ή μεγάλα προβλήματα στην επικοινωνία, αλλά το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα ενισχύσει την υπομονή σου, η οποία θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις οποιοδήποτε θέμα προκύψει σε μια αισθηματική σου υπόθεση. Αν είσαι ελεύθερος μία νέα γνωριμία είναι πιθανό να σου δώσει το έναυσμα για υπερβολές!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δώσεις αρκετή προσοχή σε ζητήματα τα οποία αφορούν το επικοινωνιακό κομμάτι επαγγελματικών υποθέσεων και συναντήσεων που θα έχεις με πρόσωπα που σχετίζονται με τη δουλειά σου. Κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερος βαθμός δυσκολίας στο να βρεις κοινό σημείο επαφής με τους άλλους, όμως μετά την Τετάρτη τα πράγματα θα αρχίσουν να ομαλοποιούνται.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά «θέματα» του Ερμή (όπως είναι η επικοινωνία) καθώς στις 27/9 ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού. Η αναδρομή θα επηρεάσει αρχικά εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και μπορεί να βάλει μικρά ή μεγάλα εμπόδια κατά τη διευθέτηση υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Να θυμάσαι πως «τα πολλά λόγια είναι φτώχεια» και να προσπαθήσεις να κάνεις τη δουλειά σου απερίσπαστος από τις γύρω συνθήκες, οι οποίες φαίνεται πως θα είναι απαιτητικές. Οι παρανοήσεις είναι πολύ πιθανό σενάριο για αυτές τις ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 29/9 κάτι που δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να περάσεις όμορφες και αρμονικές στιγμές μαζί με το σύντροφό σου. Ίσως να προκύψουν κάποια θέματα επικοινωνίας, όμως αυτά μπορούν να ξεπεραστούν αρκεί να το θέλεις. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να κρατήσεις μικρό καλάθι όσον αφορά την επικοινωνία που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Φαίνεται πως ενδεχομένως να παρουσιαστούν κάποια εμπόδια τα οποία όμως θα είναι προσωρινά, αρκεί να μην τα αφήσεις να σε εκνευρίσουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα, καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποια πράγματα τα οποία θα εγείρουν είτε αντιπαραθέσεις είτε παρανοήσεις. Όσο πιο ξεκάθαρα είναι τα λόγια πάνω σε μία επαγγελματική συζήτηση τόσο πιο εύκολα θα μπορέσεις να βγάλεις νόημα και να διευθετηθεί οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει. Κάποιες μικρό-αγγαρείες που θα εμφανιστούν στη δουλειά αυτή την εβδομάδα, ίσως να είναι πιο απαιτητικές από ότι είχες κατά νου.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου ο κυβερνήτης σου Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 27/9 στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτό μπορεί να βάλει φρένο σε κάποια σχέδια που είχες κατά νου και σχετίζονται με κάποιο χόμπι σου. Επίσης είναι πολύ πιθανό να φέρει ξανά στη ζωή σου ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε μία σχέση, ένα ειδύλλιο ή ένα φλερτ κατά το παρελθόν. Σε περίπτωση που θέλεις μία δεύτερη ευκαιρία σε μία σχέση που είχες τώρα -κατά το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα- ενδεχομένως να υπάρξουν ευκαιρίες για επιστροφές!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή είναι μία εβδομάδα κατά την οποία είναι πολύ πιθανό να ξυπνήσει ένα ειδύλλιο του παρελθόντος ή να πάρεις ένα μήνυμα καθώς ακόμα και να συναντήσεις τυχαία ένα πρόσωπο που υπήρχε ένα φλερτ κατά το παρελθόν. Αυτό είναι κάτι το οποίο θα είναι έντονο κατά το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μείνε μακριά από πειρασμούς και απόφυγε την αναμόχλευση ζητημάτων από το παρελθόν, καθώς αυτά θα μπορούσαν να προκαλέσουν ασυνεννοησία μεταξύ εσένα του συντρόφου σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου είναι πιθανό να γίνουν περισσότερο απαιτητικές και κουραστικές για εσένα, από ότι είχες στο μυαλό σου. Σε συνδυασμό με την επικοινωνία η οποία χρειάζεται προσοχή αυτές τις ημέρες -καθώς άλλα θα λες εσύ και άλλα μπορεί να καταλαβαίνουν οι άλλοι- θα αποτελέσουν μια «εκρηκτική» κατάσταση για τη δουλειά. Κράτησε την καλή σου διάθεση καθώς θα λειτουργήσει ως ασπίδα προστασίας για εσένα.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 27/9 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού. Αυτή η πορεία θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακές υποχρεώσεις και ζητήματα τα οποία σχετίζονται με το σπίτι. Τώρα είναι πιθανό να πάρεις την απόφαση να τελειώσεις με κάποιες δουλειές του σπιτιού ή με κάποιες επισκευές ή αλλαγές που είχες ξεκινήσει σε αυτό και μέχρι τώρα παρέμεναν ημιτελείς. Οι συζητήσεις με οικεία σου πρόσωπα πιθανό να δημιουργήσουν κάποιες παρανοήσεις στα συγκεκριμένα ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη η οποία βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού θα σχηματίσει μία θετική όψη τριγώνου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων στις 29/9. Αυτή η όψη θα δημιουργήσει μία ρομαντική διάθεση η οποία θα βοηθήσει στο να εξομαλυνθούν οι επικοινωνιακές παρανοήσεις και εντάσεις που ενδεχομένως να προκαλέσει η αναδρομή πορεία του Ερμή. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να αποφύγεις κάτι που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως υπερβολή είτε σε λόγια είτε σε κινήσεις προς ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς θα υπάρχει αυτή η τάση ιδιαίτερα προς το τέλος εβδομάδας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη βαρύτητα στην επικοινωνία που θα έχεις με τους άλλους, καθώς αυτή θα είναι υπεύθυνη και για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Μία καλή επικοινωνία θα μπορούσε να διευθετήσει ένα επαγγελματικό θέμα το οποίο είναι αρκετά απαιτητικό και μία «δύσκολη» επικοινωνία με παρανοήσεις, θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα ακόμα και στο πιο απλό θέμα της δουλειάς.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου στις 27/9 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού και η ενέργεια στην επικοινωνία θα αλλάξει άρδην! Καλό θα είναι να αρχίζεις να δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και τις συζητήσεις που θα έχεις με τους γύρω σου, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν καθυστερήσεις, εμπόδια ή ακόμα και παρανοήσεις. Τώρα -λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή- είναι μία καλή εβδομάδα σε περίπτωση που θέλεις να διευθετήσεις μία παρεξήγηση που υφίσταται από το παρελθόν ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο συγγενή σου ή κάποιο άλλο αγαπημένο σου πρόσωπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία με το ταίρι σου θέλει προσοχή ιδιαίτερα αν σε ζητήματα που αφορούν εσάς εμπλέκονται και άλλοι καθώς αυτό -σε συνδυασμό με την αναδρομή πορεία του Ερμή- θα μπορούσε να φέρει παρανοήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται μέσω ενός κοινού γνωστού ή ενός προσώπου που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο το οποίο είχε τραβήξει το ενδιαφέρον σου παλαιότερα, όμως για κάποιο λόγο είχατε χαθεί. Η επικοινωνία με ένα πρώην σύντροφο είναι ένα εξίσου πιθανό σενάριο για το επόμενο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η ανάδρομη πορεία του Ερμή δεν αποκλείεται να δημιουργήσει κάποιες καθυστερήσεις σε επαγγελματικά ραντεβού που μπορεί να έχεις αυτή την εβδομάδα. Οπλίσου με χαμόγελο και υπομονή καθώς αποτελούν δύο πολύ καλά «χαρτιά» για να διευθετήσεις οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 29/9 και μιλάει για μία συνεργασία η οποία εξελίσσεται αργά αλλά σταθερά.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου μία εβδομάδα κατά την οποία θα χρειαστεί να δείξεις προσοχή στην επικοινωνία σου με τους άλλους μόλις ξεκίνησε! Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει η ανάδρομη πορεία του Ερμή (27/9) στο ζώδιο του Ζυγού. Κάποια οικονομικά ζητήματα είναι πιθανό να βρεθούν στο προσκήνιο αυτές τις ημέρες ή είναι εξίσου πιθανό να αλλάξουν κάποια δεδομένα που υπάρχουν σε αυτά. Τώρα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις οικονομικές υποθέσεις οι οποίες σε βαραίνουν από το παρελθόν και να μπορέσεις να τις αφήσεις οριστικά πίσω. Καλό θα ήταν να αποφύγεις «να δώσεις τα χέρια» για νέες συμφωνίες, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν και τον οικονομικό τομέα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη συνεχίζοντας τη διαδρομή της ζώδιο του Σκορπιού θα συναντήσει μέσω μιας ευνοϊκής όψης τριγώνου τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτή η όψη θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 29/9 και θα δημιουργήσει τις ιδανικές συνθήκες που θα μπορούσαν να φέρουν κοντά δύο πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δεχτείς το φλερτ ενός ανθρώπου που γνωρίζεις ήδη! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς στις θετικές στιγμές που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα και όχι σε κάποιες επικοινωνιακές αντιπαραθέσεις που μπορεί να υπάρξουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις φαίνεται πως θα έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες και ιδιαίτερα αυτές που αφορούν το οικονομικό σκέλος των επαγγελματικών σου υποθέσεων. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε περίπτωση που αυτές τις ημέρες συζητάς για μία νέα συμφωνία. Μόλις ο Ερμής επιστρέψει σε ορθή πορεία είναι πάρα πολύ πιθανό είτε να αλλάξουν τα δεδομένα σε αυτή είτε και εσύ να αλλάξεις γνώμη για αυτή!

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου είσαι το τιμώμενο πρόσωπο των ημερών καθώς ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιό σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στις 27/9. Για αρχή θα επηρεάσει περισσότερο εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου και φαίνεται πως μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα σε συζητήσεις -είτε προσωπικές είτε επαγγελματικές- που θα έχεις αυτές τις ημέρες. Την ίδια στιγμή θα δημιουργήσει πολύ ευνοϊκές συγκυρίες για να προσεγγίσεις κάποια πρόσωπα με τα οποία είχες απομακρυνθεί, όμως θα ήθελες να δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση που υπάρχει μεταξύ σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δώσεις μεγάλη προσοχή στις συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργηθεί το φαινόμενο του χαλασμένου τηλεφώνου. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τέτοιου είδους εμπόδια αρκεί να τα προσεγγίσεις με καλή και ήρεμη διάθεση. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έχεις μία συνάντηση ή μία επικοινωνία με ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως υπάρχουν κάποιες περιπέτειες στη δουλειά οι οποίες θα έχουν τη βάση τους στην έλλειψη επικοινωνίας, για αυτό προσπάθησε να ξεκαθαρίζεις τις πρακτικές λεπτομέρειες επαγγελματικών ζητημάτων από την αρχή. Ακόμα λόγω του ότι θα υπάρξουν περιπτώσεις κατά τις οποίες άλλα θα πεις εσύ κι άλλα θα καταλάβουν οι άλλοι, προσπάθησε να είσαι ξεκάθαρος με αυτά που λες ώστε να μειώσεις τις πιθανότητες παρανοήσεων.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου η ανάδρομη πορεία του Ερμή που θα ξεκινήσει στο ζώδιο του Ζυγού στις 27/9 είναι ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα αυτής της εβδομάδας. Η νέα κατάσταση του Ερμή θα επηρεάσει αρκετά τον τρόπο που σκέφτεσαι και ενεργείς, είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσει και παρασκήνιο σε κάποια ζητήματα τα οποία σε αφορούν. Λόγω του ότι την αυτή η εβδομάδα θα είναι «θολή» όσον αφορά κάποιες υποθέσεις, καλό θα ήταν να αποφύγεις να βγάλεις συμπεράσματα αλλά και να αποφύγεις να ανοίξεις τα χαρτιά σου είτε για επαγγελματικά είτε για προσωπικά ζητήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ένα μυστικό ειδύλλιο φαίνεται πως μπορεί να προκύψει αυτή την εβδομάδα ή είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να βλέπεις ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα φλερτ κατά το παρελθόν. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή συνηγορεί στην εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν! Το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 29/9 και θα βοηθήσει ιδιαίτερα την εξέλιξη ενός αισθηματικού ραντεβού καθώς θα δημιουργήσει μια πολύ ρομαντική ατμόσφαιρα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις στη δουλειά αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για αντιπαραθέσεις. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο στον Υδροχόο θα σε βοηθήσει να αποφύγεις αυτές τις αντιπαραθέσεις, αρκεί να δείξεις ψυχραιμία! Ένα παλαιότερο ζήτημα το οποίο αφορά τη δουλειά φαίνεται πως θα κάνει δυναμική επανεμφάνιση αυτές τις μέρες.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από τις 27/9 στο ζώδιο του Ζυγού κάτι που δείχνει πως τα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την επικοινωνία, το εμπόριο, τις αγορές και τις μετακινήσεις θα χρειαστούν περισσότερη προσοχή. Οι καθυστερήσεις είναι ένα από τα πιθανά σενάρια κάθε φορά που ο Ερμής βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία, όπως και τα ζητήματα με την επικοινωνία. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στις συζητήσεις που μπορεί να έχεις με πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες παρανοήσεις. Σε περίπτωση που έχεις προγραμματίσει κάποιο ταξίδι για αυτές τις ημέρες έλεγξε προσεκτικά τα ταξιδιωτικά έγγραφα και όλα αυτά που αποτελούν τις πρακτικές λεπτομέρειες του ταξιδιού.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως προκύψουν κάποιες αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, στις οποίες θα είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί λύση καθώς φαίνεται πως εσύ δεν είσαι διατεθειμένος να κάνεις πίσω. Καλό θα ήταν να αποφύγεις αυτό το σενάριο μιας και θα μπορούσε να δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα από αυτά τελικά θα λύσει. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 29/9 μπορεί να σημάνει την αρχή για μία νέα γνωριμία, η οποία μπορεί να εξελίσσεται με αργά αλλά σταθερά βήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οτιδήποτε αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ζητήματα της δουλειάς χρειάζεται προσοχή αυτές τις ημέρες και ιδιαίτερα οι πρακτικές λεπτομέρειες αυτών. Ίσως να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον οι οποίες θα εγείρουν εντάσεις και τελικά θα ειπωθούν λόγια τα οποία θα δημιουργήσουν αποστάσεις. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας φαίνεται περισσότερο πρόσφορο σε επικοινωνιακό επίπεδο για να διευθετήσεις θέματα τα οποία σου δημιουργούν δυσκολίες.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως τα ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά, κάποιες οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες, καθώς και η επικοινωνία που θα έχεις με τους συναδέλφους σου θα αποκτήσουν έναν βαθμό δυσκολίας. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού στις 27/9 επηρεάζοντας αρχικά εσένα που έχεις γεννηθεί κατά το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σου. Αυτές τις ημέρες είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν ζητήματα για τα οποία θα πάρεις πολλές συγκεχυμένες πληροφορίες, οι οποίες είναι πιθανό να δημιουργήσουν παρανοήσεις. Η υπομονή και η αυτοσυγκράτηση θα είναι δύο πολύτιμοι «σύμμαχοι» σου για αυτές τις μέρες, μην τους αγνοήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ίσως να υπάρχει ένα περίεργο κλίμα στη δουλειά το οποίο θα έχει αρκετές παρανοήσεις και μπορεί να επηρεάσει ακόμα και τη διάθεσή σου απέναντι στις προσωπικές σου υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση απόφυγε να μεταφέρεις στο σπίτι ζητήματα της δουλειάς μιας -σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Ερμή και τα προβλήματα στην επικοινωνία- θα μπορούσε να δημιουργήσει τεταμένο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς στις 29/9 συνηγορεί σε μία γνωριμία η οποία θα γίνει μέσω των προσώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και θα δημιουργήσει τρυφερά συναισθήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα χρειάζεται να προσέξεις ιδιαίτερα οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με τη δουλειά και τον επαγγελματικό τομέα σε γενικότερο πλαίσιο καθώς είναι αυτός που βάλλεται περισσότερο από τις «παρενέργειες» του ανάδρομου Ερμή. Για αυτό το λόγο θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός και με τον τρόπο που θα εκφράσεις κάτι που θέλεις αλλά και με τις πληροφορίες που λαμβάνεις από τους άλλους, ώστε να μην υπάρξουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα δεν αποκλείεται να αλλάξουν τα σχέδια που είχες σχετικά με ένα ταξίδι, μία κοντινή εξόρμηση ή κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις που σχεδίαζες να παρευρεθείς. Ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού στις 27/9 και θα φέρει δεύτερες και τρίτες σκέψεις όσον αφορά τα σχέδιά σου, πολύ πιθανό να σε οδηγήσει και σε αλλαγές κάποιων από αυτά. Αυτές οι αλλαγές ενδεχομένως να σχετίζονται με ταξίδια όμως σε κάθε περίπτωση θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός με οτιδήποτε αφορά μετακινήσεις αυτές τις ημέρες, ώστε να μην υπάρξουν εμπόδια ή καθυστερήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου αυτή την εβδομάδα ίσως δημιουργήσει κάποια ζητήματα εξαιτίας παρανοήσεων. Για αυτό το λόγο δώστε μεγαλύτερη βάση -ιδιαίτερα αν έχετε κανονίσει κάποιο ταξίδι ή κάποια εκδρομή- στις πρακτικές λεπτομέρειες αυτού ώστε να μην δημιουργηθούν ζητήματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο Ζυγό με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο δείχνει πως μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει αρχίζει να αποκτά γερές βάσεις ως προς την εξέλιξη της.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως δεν θα είσαι τόσο συγκεντρωμένος σε επαγγελματικές υποθέσεις κάτι που -σε συνδυασμό με την αναδρομή πορεία του Ερμή- θα μπορούσε να φέρει προβλήματα στην εξέλιξη αυτών. Προσπάθησε να μην παρεκκλίνεις από τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και από το πλάνο των εργασιών όπως το έχεις κατά νου, ακόμα και αν υπάρξουν κάποιες μικρές καθυστερήσεις σε αυτό.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 27/9 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Ζυγού. Η νέα του κατάσταση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία όμως την ίδια στιγμή θα βοηθήσει ιδιαίτερα σε ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και παραμένουν χωρίς διευθέτηση μέχρι στιγμής. Ιδιαίτερα αν υπάρχουν εκκρεμότητες σε θέματα που αφορούν δανειακές υποχρεώσεις, οικονομικές συμβάσεις και οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το ταμείο σου. Αυτές οι ημέρες θα είναι κατάλληλες για κλείσιμο υποθέσεων του παρελθόντος, όμως δεν θα είναι τόσο βοηθητικές για νέες συμφωνίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Παρόλο που ο Ερμής μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα στην επικοινωνία, η θετική όψη της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου στις 29/9 δείχνει πως τα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι έντονα και θα υπερπηδήσουν οποιοδήποτε επικοινωνιακό εμπόδιο! Μία νέα γνωριμία φαίνεται πως αρχίσει να εξελίσσεται πολύ βοηθητικά για εσένα, ακόμα και αν υπάρχουν κάποια εμπόδια στην επικοινωνία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα που σε φέρνουν κοντά με το σύντροφό σου και όχι σε αυτά που σε απομακρύνουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις φαίνεται πως δεν θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν! Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδεχομένως να δημιουργήσει κάποια ζητήματα αυτή την εβδομάδα, κατά κύριο λόγο στην επικοινωνία. Ακολούθησε τη διαίσθησή σου όπου νιώθεις πως οι συζητήσεις και οι πληροφορίες που λαμβάνεις δημιουργούν μπερδέματα.

πηγή: myastro

Share:

Leave a reply