Της εβδομάδας τα άστρα λένε….

Share:

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 20 ως 26 Σεπτεμβρίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου μία απαιτητική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς σε κάποιες συζητήσεις που αφορούν το επαγγελματικό κομμάτι είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν αρκετά, όμως ίσως να νιώσεις πως δεν υπάρχει σταθερότητα προκειμένου να προχωρήσεις κάποια από τα σχέδιά σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 θα σε βάλει στη διαδικασία να κλείσεις κάποια ζητήματα της καθημερινότητας.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι αρκετά έντονη για εσένα μιας και οι δουλειές όπως και οι υποχρεώσεις φαίνεται πως θα επηρεάσουν και τη διάθεσή αλλά και το πρόγραμμά σου. Η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού στις 23/9 μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε μία συζήτηση που θα έχεις με το σύντροφό σου. Προς το τέλος εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο να λύσεις οποιοδήποτε ζήτημα προκύψει μέσω της επικοινωνίας. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 θα αρχίσει να σε ενδιαφέρει περισσότερο η συντροφικότητα και θα την αναζητήσεις μέσα στην καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να είναι αρκετά κουραστικές αυτή την εβδομάδα και φαίνεται πως στα ίδια επίπεδα θα κινηθεί και η επικοινωνία που θα έχεις με τα πρόσωπα που βρίσκονται στη δουλειά. Όσο περνούν οι ημέρες εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο να βρεις ένα «κοινό σημείο επαφής» με τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς για επαγγελματικά ζητήματα.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα δημιουργηθούν συγκυρίες οι οποίες θα σε παρακινήσουν να αφιερώσεις χρόνο στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 δείχνει πως θα χρειαστεί να κλείσεις και κάποιες υποθέσεις που αφορούν είτε ένα θέμα με κάποιο φίλο σου είτε ένα θέμα με το σύντροφό σου. Η επικοινωνία μπορεί να μη βοηθήσει στη διευθέτηση κάποιων ζητημάτων, για αυτό χρειάζεται να τα προσεγγίσεις με καλή διάθεση και χωρίς ένταση προκειμένου να μπορέσεις να τα διευθετήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 23/9 αλλά θα κάνει εμφανή την παρουσία της καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει εξελίξεις τις οποίες δεν περιμένεις σε μία αισθηματική σου υπόθεση και δεν αποκλείεται να ενισχύσει και κάποιες εντάσεις ή να φέρει στο προσκήνιο θέματα τα οποία υποβόσκουν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν περισσότερες ευκαιρίες να κλείσεις κάποια ζητήματα και αν είσαι ελεύθερος να θυμάσαι πως αυτές οι ημέρες μπορεί να έχουν εκπλήξεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να νιώθεις πως ενώ θέλεις να κάνεις κάποια πράγματα προκειμένου να βελτιώσεις ένα κομμάτι της δουλειάς δεν υπάρχουν οι συγκυρίες που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν για να τα υλοποιήσεις. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να σου δημιουργήσει δυσθυμία, η οποία θα επηρεάσει την επικοινωνία σου με τους άλλους αλλά και τις αντιδράσεις που θα έχεις για ορισμένα ζητήματα. Απόφυγε να ρίξεις «λάδι στη φωτιά» σε ένα θέμα το οποίο έχει δώσει αρνητικά δείγματα και κέρδισε χρόνο μέχρι να υπάρξουν πιο ευνοϊκές συγκυρίες για να το διευθετήσεις.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αλλάξεις προτεραιότητες καθώς θα επικεντρωθείς σε θέματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο την καριέρα σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 μπορεί να σε φέρει προ ευθυνών, οι οποίες όμως θα αποτελέσουν το κλειδί για την επαγγελματική σου εξέλιξη. Αυτή την εβδομάδα ίσως χρειαστεί να κλείσεις κάποιος κύκλους που αφορούν επαγγελματικές υποθέσεις. Από τις 22/9 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού θα έχεις ένα σύμμαχο για τη διάθεσή σου, καθώς φαίνεται πως η νέα θέση του Ήλιου θα σου χαρίσει αισιοδοξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές οι ημέρες είναι πιθανό να έχουν κάποιες αναταράξεις όσον αφορά αισθηματικές υποθέσεις καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό στον Ταύρο, δημιουργεί ένταση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση δώσε περισσότερη προσοχή στην καθημερινότητα που έχεις με το σύντροφό σου, καθώς αυτή μπορεί να αποτελέσει την αιτία για αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος μία τυχαία συνάντηση με ένα παλιό σου γνώριμο πιθανό να αναζωπυρώσει ξανά ένα ειδύλλιο του παρελθόντος.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν επαγγελματικές υποχρεώσεις θα βρεθούν στο προσκήνιο για αυτή την εβδομάδα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 21/9 κάνει επιτακτική την ανάγκη να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες ώστε να έχεις μία καλύτερη εικόνα για τη δουλειά. Μη βιαστείς να πάρεις κάποια απόφαση για ένα σημαντικό επαγγελματικό ζήτημα, καθώς φαίνεται πως τα πράγματα είναι ρευστά.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την εκπαίδευση, κάποιους στόχους που έχεις θέσει ή πολύ πιθανό και ένα ταξίδι που έχεις κατά νου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 21/9 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων σε καλεί να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και δεν αποκλείεται να σου δώσει την αφορμή για να ασχοληθείς με κάτι που θα σου προσφέρει νέες γνώσεις ή θα ανοίξει ένα διαφορετικό πεδίο δράσης για εσένα. Αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να μην είναι τόσο εύκολο καθώς το τετράγωνο του Ερμή πού βρίσκεται στο Ζυγό με τον Πλούτωνα δείχνει δυσκολίες επικοινωνιακής φύσεως.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη η οποία συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιο του Σκορπιού θα συναντήσει τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή η όψη θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 23/9.Δεν αποκλείεται να φέρει εκπλήξεις όσον αφορά μία προσωπική σου σχέση, αλλά το αν θα έχουν θετικό ή αρνητικό πρόσημο είναι κάτι που θα εξαρτηθεί και από την πρότερη κατάσταση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο εκεί που δεν περιμένεις όπως κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με γνωστά και αγαπημένα σου πρόσωπα. Δώσε περισσότερη προσοχή στην επικοινωνία μιας και η δυσαρμονική όψη Ερμή/Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ένταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να μην αφήσεις κάποια ραντεβού τα οποία θα σχετίζονται με τη δουλειά στον «αυτόματο πιλότο», καθώς η επικοινωνία δεν θα σε βοηθήσει να τα φέρεις εις πέρας. Το τετράγωνο Ερμή/Πλούτωνα μπορεί να οδηγήσει σε παιχνίδια επίδειξης δύναμης και ισχύος, κάτι που θα επηρεάσει το κλίμα σε μία επαγγελματική συνάντηση. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτή την παγίδα για να μην μπεις σε ένα φαύλο κύκλο εντάσεων.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποιες καταστάσεις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν οικονομικά θέματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 θα σε βοηθήσει να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες και έτσι να αποκτήσεις μία καλύτερη εικόνα για το ταμείο σου. Η επικοινωνία φαίνεται πως θα έχει κάποιες δυσκολίες αυτή την εβδομάδα, καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν υπόσχεται «ομαλή εξέλιξη» σε συζητήσεις που θα έχεις με τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως νιώθεις πως ο σύντροφός σου δεν μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες σου, για αυτό θα χρειαστεί να προσπαθήσεις προκειμένου να του εξηγήσεις κάποια θέματα τα οποία είναι σημαντικά για εσένα. Η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο ενδεχομένως να δημιουργήσει μία τεταμένη ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος από το Σαββατοκύριακο και μετά θα παρατηρήσεις πως μία γνωριμία η οποία είχε «παγώσει» θα βρεθεί ξανά στο προσκήνιο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες προσπάθησε να κλείσεις κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά και έρχονται από το παρελθόν, καθώς οι εκκρεμότητες θα κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους. Κάποιες συζητήσεις που θα έχεις με συνεργάτες σου ίσως να μην πάνε έτσι όπως έχεις κατά νου, όμως μην αφήσεις τη διαφορετική τροπή που ενδεχομένως πάρουν τα πράγματα να σε αποσυντονίσει, αντίθετα δες το σαν μία νέα ευκαιρία.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να προκύψουν νέα δεδομένα τα οποία θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις κάποια ζητήματα, τα οποία αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Παρθένου – Ιχθύων) στις 21/9 ολοκληρώνει τον κύκλο κάποιων καταστάσεων, κάτι που θα σε βοηθήσει να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη -ή μη- μιας προσωπικής σχέσης ή μιας συνεργασίας. Λόγω του ότι θα υπάρχει η τάση να επικεντρωθείς στα αρνητικά σημεία προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο για να μην αδικήσεις κάποια πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες η επικοινωνία είναι πιθανό να περάσει από σαράντα κύματα καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δείχνει πως θα προκύψουν κάποια εμπόδια και κάποιες παρεξηγήσεις οι οποίες θα συνεχίσουν για εγωιστικούς λόγους. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση απόφυγε να μπεις σε παιχνίδια εξουσίας καθώς κάτι τέτοιο θα βλάψει και εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ταύρο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 23/9 και δεν αποκλείεται να φέρει μία ξαφνική συνάντηση με ένα πρόσωπο που θα «ξυπνήσει» αισθηματικές ανάγκες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να νιώσεις πως μία συνεργασία έχει κάνει τον κύκλο της ή πως μία άλλη βρίσκεται προ των πυλών. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να υπολογίσεις προσεκτικά τα δεδομένα μιας και θα υπάρχει μία παρορμητική διάθεση, η οποία θα ενισχυθεί από το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα, και μπορεί να σε κάνει να πεις πράγματα για τα οποία γρήγορα θα αλλάξεις γνώμη.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου στις 22/9 δείχνει πως ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου, ένας μήνας κατά τον οποίο θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να ξεχωρίσεις, να διαπρέψεις και να συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων σε εσένα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας και συγκεκριμένα στις 21/9 στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων δείχνει πως χρειάζεται να διευθετήσεις κάποια θέματα «της τελευταίας στιγμής» και κάποια ζητήματα της καθημερινότητας, προκειμένου να έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με αυτά που πραγματικά επιθυμείς. Η επικοινωνία ιδιαίτερα στις αρχές της εβδομάδας χρειάζεται προσοχή καθώς το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται με το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν θα συμβάλει στην ευελιξία της.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να επενδύσεις στην πρόληψη μιας διαφωνίας και μετά στη διευθέτηση της, καθώς το τετράγωνο Ερμή- Πλούτωνα δείχνει πως αν ξεκινήσει μια αντιπαράθεση με το σύντροφό σου θα είναι δύσκολο να διευθετηθεί, για αυτό θα βγεις περισσότερο κερδισμένος αν δεν ξεκινήσει καθόλου! Αν είσαι ελεύθερος η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό στον Ταύρο ενδεχομένως να φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα ειδύλλιο από το παρελθόν. Ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό θα παίξει μία επικοινωνία που θα έχεις ή μία τυχαία συνάντηση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως να παρατηρήσεις πως κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν κινούνται με το ρυθμό που θα ήθελες. Το τετράγωνο Ερμή/Πλούτωνα θα δυσκολέψει την επικοινωνία και θα δοκιμάσει την υπομονή σου. Προσπάθησε να μην δώσεις περισσότερη σημασία από ότι πρέπει σε μία διαφωνία που μπορεί να έχεις με ένα πρόσωπο του επαγγελματικού σου περιβάλλοντος.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σε κάνουν να επικεντρωθείς σε μία αισθηματική σου υπόθεση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 δείχνει πως τώρα ήρθε ο καιρός για να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες και να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν είτε μία σχέση που έχεις είτε μία γνωριμία που θέλεις να εξελιχθεί. Αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό στον Ταύρο «φροντίζει» να ανατρέψει τα δεδομένα ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως υπάρξει μία τεταμένη ατμόσφαιρα σε μία προσωπική σου σχέση, καθώς η αντίθεση Αφροδίτης-Ουρανού θα δυναμιτίσει το κλίμα σε μία συζήτηση ή σε μία συνάντηση. Το πάθος όπως και τα συναισθήματα θα είναι έντονα και αυτό θα αποτελέσει «δίκοπο μαχαίρι». Αν είσαι ελεύθερος με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στις 21/9 θα υπάρξουν ευκαιρίες να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες που αφορούν μία αισθηματική υπόθεση, ώστε να έχεις μία καλύτερη εικόνα για μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά ενδέχεται να σου δημιουργήσουν άγχος αυτή την εβδομάδα, καθώς θα κάνουν δυναμική εμφάνιση από τις πρώτες κιόλας ημέρες της. Το τετράγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν θα βοηθήσει την επικοινωνιακή διάθεση, καθώς θα δημιουργήσει σε όλους τους εμπλεκόμενους μιας συζήτησης μία άκαμπτη στάση, η οποία θα επηρεάσει την εξέλιξη επαγγελματικών ζητημάτων.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία σχετίζονται με μία επαγγελματική ή με μία οικογενειακή υποχρέωση, για αυτό φαίνεται πως αυτές οι ημέρες δεν θα είναι τόσο ανάλαφρες και ξέγνοιαστες για εσένα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 σε προτρέπει να μην αφήνεις εκκρεμότητες, ιδιαίτερα σε σημαντικούς τομείς. Από τις 22/9 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι πιο εύκολο να βρεις μερικές στιγμές χαλάρωσης μέσα σε αυτή την απαιτητική εβδομάδα. Οι φίλοι σου και τα πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο σε αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία μπορεί να μην είναι δύσκολο να διευθετηθούν, όμως φαίνεται πως τα εμπόδια που θα υπάρξουν στην επικοινωνία μπορεί να τους προσθέσουν ένα βαθμό δυσκολίας. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα στις 22/9 και η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό στις 23/9, συνθέτουν έναν περίεργο κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα αλλά ούτε και να πεις την «τελευταία κουβέντα», όσον αφορά μία αισθηματική υπόθεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις θα βρίσκονται στο πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας, όμως φαίνεται πως χρειάζεται να τους δώσεις προσοχή μιας και το τετράγωνο Ερμή/Πλούτωνα επηρεάζει την επικοινωνία, τις δημόσιες σχέσεις αλλά και τον τρόπο που φιλτράρεις τις πληροφορίες που θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Ενδεχομένως να κρατήσεις καχύποπτη στάση απέναντι σε ορισμένες καταστάσεις και ορισμένα πρόσωπα, όμως προσπάθησε να μην εξωτερικεύσεις τις αμφιβολίες σου μέχρι να σιγουρευτείς, ώστε να μην αδικήσεις κάποια πρόσωπα.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 θα σε οδηγήσει σε κάποια ξεκαθαρίσματα όσον αφορά προσωπικές, φιλικές, αισθηματικές ακόμα και επαγγελματικές σχέσεις. Είναι πιθανό να έχεις δει ότι κάποιες σχέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους και τώρα -με αφορμή αυτή την Πανσέληνο -θα πάρεις τις αποφάσεις σου. Μία ημέρα μετά η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να προχωρήσεις απερίσπαστος και ιδιαίτερα συγκεντρωμένος σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, καθώς θα υπάρξουν δεδομένα που θα σε ευνοήσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό στον Ταύρο φέρνει εκπλήξεις σε αισθηματικές υποθέσεις, καθώς δεν αποκλείεται να οδηγήσει και σε κάποιες τυχαίες συναντήσεις! Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συναντηθείς με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και μάλιστα αυτή η συνάντηση θα γίνει εντελώς ξαφνικά. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση ίσως να υπάρξουν κάποιες στιγμές έντασης μέσα σε αυτή την εβδομάδα, όμως θα υπάρξουν και αρκετές στιγμές πάθους ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο Ερμής ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού και ετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του, θα συναντήσει μέσω μιας όψης τετραγώνου τον Πλούτωνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτή η όψη θα δημιουργήσει μία αμετακίνητη στάση απέναντι σε κάποιες υποθέσεις που αφορούν τη δουλειά. Ακόμα είναι εξίσου πιθανό να σε βάλει στη διαδικασία παρορμητικών αποφάσεων, λόγω πείσματος!

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με παρελθοντικές υποθέσεις, καθώς και θέματα της καθημερινότητας τα οποία παραμένουν στον αυτόματο πιλότο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Παρθένου – Ιχθύων στις 21/9 θα φέρει στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα προκειμένου να το διευθετήσεις. Ίσως να νιώσεις πίεση όμως να θυμάσαι πως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να διευθετήσεις τέτοιου είδους ζητήματα, πριν ο Ερμής ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του ζυγού στις 22/9 θα σου χαρίσει αισιοδοξία, θα αλλάξει το κλίμα στην προσωπική σου ζωή και θα βοηθήσει ιδιαίτερα αισθηματικές υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ίσως παρατηρήσεις πως υπάρχουν κάποιες πρακτικές ή επικοινωνιακές δυσκολίες κατά τη διάρκεια μιας συνάντησης με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Βέβαια από τις 22/9 θα ξεκινήσει ένα διάστημα θα είναι πιο εύκολο να εξελιχθεί μία γνωριμία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στην επικοινωνία που θα έχεις με το σύντροφό σου, καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού με τον Ουρανό στον Ταύρο, θα δημιουργήσει ένταση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες συζητήσεις που αφορούν ένα επαγγελματικό ζήτημα ίσως να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα καταφέρεις να διευθετήσεις τα θέματα τα οποία θα πέσουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να δυσκολέψει την επικοινωνία, για αυτό και εσύ θα πρέπει να είσαι όσο πιο διαλλακτικός γίνεται προκειμένου να καταφέρεις να βγεις «αλώβητος» από επαγγελματικές συζητήσεις.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνισή του ένα αισθηματικό ζήτημα ή ένα πρόσωπο το οποίο σε έχει αποσυντονίσει το τελευταίο διάστημα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Παρθένου – Ιχθύων) στις 21/9 δείχνει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις κάποιες αποφάσεις, οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Η αντίθεση Αφροδίτης/Ουρανού μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα σε μία σχέση που σε ενδιαφέρει και δεν αποκλείεται να φέρει εκπλήξεις μέσω των ανθρώπων που θα συναναστραφείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες να διευθετήσεις κάποια ζητήματα που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις, όμως την ίδια στιγμή είναι πιθανό να υπάρξουν και κάποιες δυσκολίες κυρίως σε επικοινωνιακό επίπεδο. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να αποφύγεις τα λόγια και να επενδύσεις σε πράξεις, ώστε να μην υπάρξουν επικοινωνιακά μπερδέματα και παρανοήσεις σε μία γνωριμία. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα είναι η εβδομάδα που θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις όσον αφορά την εξέλιξη αυτής της σχέσης, με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν μέχρι στιγμής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία συζήτηση που θα έχεις με κάποιο συνεργάτη σου φαίνεται πως θα επηρεάσει αρκετά τον τρόπο που σκέφτεσαι αλλά και αποφασίζεις για ζητήματα τη δουλειάς για αυτή την εβδομάδα. Επίσης φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες να διευθετήσεις κάποια επαγγελματικά θέματα τα οποία έχουν παραμείνει σε εκκρεμότητα μέχρι στιγμής, αρκεί να τους δώσεις τον απαιτούμενο χρόνο και την απαιτούμενη προσοχή.

πηγή: myastro

Share: