Της εβδομάδας τα άστρα λένε….

Share:

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 16 ως 22 Απριλίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για τον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 θα παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό. Η σύνοδος του Ερμή και του Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 ίσως φέρουν κάποιες κουραστικές ημέρες λόγω εργασιακών ζητημάτων και υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Μην αφήσεις την κούραση να δημιουργήσει εκνευρισμό, ο οποίος θα μπορούσε με τη σειρά του να φέρει παρεξηγήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 στρέφει το ενδιαφέρον σου την αισθηματική σου ζωή.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού συνηγορεί στην εξέλιξη μιας νέας γνωριμίας και φαίνεται πως δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί και μία νέα σχέση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 θα φέρει αρκετό φλερτ, όμως αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο μία γνωριμία που έχεις κάνει και σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η αλλαγή των παραστάσεων με το σύντροφό σου και η ενασχόληση σας με ευχάριστες δραστηριότητες θα ανανεώσουν το κλίμα μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξει μία συζήτηση η οποία θα εγείρει κάποια θέματα που αφορούν μία συνεργασία. Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού από τις 16/8 θα βελτιώσει το κλίμα που μπορεί να υπάρχει σε επαγγελματικές σχέσεις και συνεργασίες, καθώς θα δημιουργήσει το κατάλληλο υπόβαθρο για συζητήσεις οι οποίες θα διευθετήσουν παλαιότερα θέματα και παρεξηγήσεις. Ακόμα δεν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση για μία νέα συνεργασία!

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού θα ανοίξει την αστρολογική αυλαία αυτής της εβδομάδας και θα δημιουργήσει την ανάγκη να βελτιώσεις την καθημερινότητά σου. Αν προσθέσεις μέσα σε αυτή κάποιες δραστηριότητες που σε αποφορτίζουν ή αν αφιερώσεις πιο πολύ χρόνο στην ξεκούραση σου ή σε κάποιο χόμπι σου, αυτές οι ημέρες θα κυλήσουν χωρίς καν να το καταλάβεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 σε προτρέπει να μην «υποτιμήσεις» ζητήματα της δουλειάς καθώς και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου αν εντάξετε μέσα στο καθημερινό σας πλάνο κάποια πράγματα που θέλετε να κάνετε. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στην Παρθένο στις 18/8 ίσως να δημιουργήσει κάποιες διαφωνίες μεταξύ σας, όμως δεν φαίνεται πως θα είναι σημαντικές. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο συναντάς σχεδόν καθημερινά ή βρίσκεται μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 22/8 -όμως η επιρροή της θα ξεκινήσει από τα μέσα της εβδομάδας- δείχνει πως κάποια επαγγελματικά ζητήματα χρειάζονται διευθέτηση προκειμένου να ολοκληρωθούν. Αυτό ίσως να είναι ένα από τα τελευταία πράγματα που θα σκεφτείς αυτή την εβδομάδα, όμως προσπάθησε να μην αφήσεις εκκρεμότητες σε θέματα που αφορούν τη δουλειά καθώς όσο αυτές μένουν τόσο πιο δύσκολο θα είναι να διευθετηθούν αργότερα. Απόφυγε ριψοκίνδυνες κινήσεις ή αποφάσεις καθώς η εβδομάδα δεν ενδείκνυται για κάτι τέτοιο.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου μία δημιουργική εβδομάδα ξεκινά για εσένα και η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 θα παίξει σημαντικό ρόλο σε αυτό. Είναι πάρα πολύ πιθανό να αναζητήσεις τρόπους και δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις μιας και αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται για αυτό το σενάριο. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποια ζητήματα του σπιτιού τα οποία θα σου δημιουργήσουν αναστάτωση, όμως αν υπάρχει καλή θέληση θα βρεθούν λύσεις σε αυτά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 θα δημιουργήσει μία διάθεση για να ειπωθούν υπερβολές πάνω σε συζητήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η νέα θέση της Αφροδίτης συνηγορεί σε ένα νέο ειδύλλιο πολύ πιθανό ακόμα και σε ένα νέο κεραυνοβόλο έρωτα, όμως αυτό θα εξαρτηθεί και από την επιλογή που θα κάνεις εσύ στον αισθηματικό τομέα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις κάποια ζητήματα τα οποία σου έχουν δημιουργήσει τρέξιμο αυτές τις ημέρες να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου απέναντι στο ταίρι σου. Αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας σε μία εβδομάδα που θα έχει αρκετές ευκαιρίες για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί κάνοντας πράγματα που αγαπάτε.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις φαίνεται πως είναι ρυθμισμένες αυτή την εβδομάδα ή δεν σε απασχολούν τόσο, καθώς μπορεί να βρίσκονται στον «αυτόματο πιλότο». Ενδεχομένως να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα φέρουν αρκετές πληροφορίες σχετικά με μία μελλοντική συνεργασία ή κάποια μελλοντικά σχέδια στη δουλειά. Λόγω του ότι θα υπάρξει περίπτωση να δημιουργηθεί το εφέ του «χαλασμένου τηλεφώνου» σε συζητήσεις για τη δουλειά, μην αφήσεις καμία πληροφορία χωρίς να την αξιολογήσεις.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα αν αφιερώσεις χρόνο σε κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις καθώς και σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι, τότε είναι σίγουρο πως θα καταφέρεις να τα φέρεις εις πέρας πολύ πιο εύκολα από ότι είχες στο μυαλό σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 θα δημιουργήσει ευκαιρίες για να διευθετηθούν θέματα τα οποία αφορούν το σπίτι σε γενικότερο πλαίσιο. Στα μέσα της εβδομάδας η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να συμβάλλει στο να δημιουργηθούν κάποιες διαφωνίες πάνω σε συζητήσεις με φίλους. Η Πανσέληνος του θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 σε προτρέπει να δεις προσεκτικά τα έσοδα και τα έξοδα και αν γίνεται να περιορίσεις και λίγο τα έξοδα, μιας και αυτές τις ημέρες θα υπάρχει τάση για σπατάλες.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα θα σε βάλει στη διαδικασία να πάρεις το σύντροφό σου και να φύγετε οι δυο σας για ένα ταξίδι για να χαλαρώσετε! Ο ουσιαστικός χρόνος που θα περάσεις μαζί του θα βοηθήσει πάρα πολύ και στη διάθεσή σας αλλά και στην εξέλιξη της σχέσης σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο με το οποίο υπάρχει παρελθόν, όμως μην αφήσεις τις αναμνήσεις να σε οδηγήσουν σε αποφάσεις για το παρόν, καθώς τώρα τα δεδομένα μπορεί να είναι διαφορετικά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 22/8 θα δημιουργήσει τη διάθεση υπερβολών και ριψοκίνδυνων κινήσεων στον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ίσως να υπάρξουν πρόσωπα τα οποία θα είναι πρόθυμα να σε βοηθήσουν να ξεμπερδεύεις με κάποιες από τις υποχρεώσεις που σχετίζονται με τη δουλειά. Κατά τη διάρκεια τέτοιου είδους διευθετήσεων ίσως να προκύψουν κάποιες διαφωνίες οι οποίες θα ενταθούν με τη σύνοδο Ερμή/Άρη. Προσπάθησε να μην αφήσεις εντάσεις να παρεισφρήσουν μέσα σε επαγγελματικές σχέσεις που είναι σημαντικές για εσένα.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα η οποία φαίνεται πως θα έχει συναντήσεις, επικοινωνία με φίλους, γνωστούς αλλά και συγγενείς που έχεις καιρό να δεις και να ακούσεις. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 ίσως φέρει κάποιες συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα, οι οποίες μπορεί να «ανάψουν τα αίματα». Αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή στα έξοδά σου, καθώς αυτή η σύνοδος πέρα από συζητήσεις για οικονομικά μπορεί να φέρει και κάποιες σκέψεις για αγορές, οι οποίες θα έχουν σημαντικό αντίκτυπο στο ταμείο σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 θα δημιουργήσει επικοινωνιακή άνεση η οποία θα σε βοηθήσει να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο έχεις γνωρίσει μέσω κοινών γνωστών ή ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) στις 22/8 ενδεχομένως να σε οδηγήσει να κάνεις ένα νέο βήμα στην προσωπική σου ζωή, όμως για να γίνει αυτό θα πρέπει αφενός να έχεις αξιολογήσει προσεκτικά τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία γνωριμία αφετέρου να έχεις κλείσει κάποιες πόρτες από το παρελθόν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήσεις ζητήματα κοινών γνωστών και τρίτων να προκαλέσουν διαφωνίες μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ένα ζήτημα που αφορά μία επαγγελματική σχέση φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αυτή την εβδομάδα και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 22/8 θα φέρει ευκαιρίες για να το διευθετήσεις. Αυτές τις ημέρες ίσως υπάρχει διάθεση να υποτιμήσεις κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν τη δουλειά, προσπάθησε να αποφύγεις αυτή την «παγίδα» καθώς θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε λάθος κινήσεις.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα η προσοχή σου θα στραφεί στα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα, όμως η ενασχόληση σου με έσοδα-έξοδα και λοιπές υποχρεώσεις ενδεχομένως να σου δημιουργήσει ένταση. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιό σου θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 18/8 και δεν αποκλείεται να φέρει κάποιες συζητήσεις που θα ενισχύσουν την εσωτερική ένταση. Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως «δεν θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου», όμως αυτό ίσως δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στους άλλους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 θα στρέψει την προσοχή σου σε κάποιες εκκρεμότητες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, είτε προσωπικών είτε επαγγελματικών είτε ακόμα και καθημερινών ζητημάτων, μιας και φαίνεται πως θα σε αποσυντονίζουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο που κυβερνά -το Ζυγό- στις 16/8 και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει μία καλή βάση για να εξελιχθεί μία γνωριμία και να αναπτυχθούν συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην θεωρήσεις δεδομένα κάποια στοιχεία μέσα σε αυτή, καθώς αυτό θα μπορούσε να σε οδηγήσει να επικεντρωθείς σε κάποια άλλα ζητήματα τα οποία σου δημιουργούν εκνευρισμό και να τους δώσεις παραπάνω σημασία από ότι χρειάζεται. Αν θέλεις να αποφύγεις εντάσεις με το σύντροφό σου προσπάθησε να αποφύγεις και το σενάριο που λέει πως θα εστιάσεις σε αυτά που σε ενοχλούν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ίσως να κάνεις διάφορες σκέψεις σχετικά με το οικονομικό σκέλος μιας συμφωνίας ή μιας συνεργασίας που πρόκειται να ξεκινήσει, καθώς ο οικονομικός τομέας θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου. Εκτός από αυτό θα χρειαστεί να δεις και άλλα ζητήματα που μπορεί να βρεθούν στο προσκήνιο και αφορούν μια επαγγελματική σχέση ή μία συνεργασία, καθώς και αυτά θα είναι αρκετά σημαντικά.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου μία πολύ καλή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιό σου στις 16/8 θα ενισχύσει τη γοητεία σου, θα σε φέρει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των άλλων και θα σου φτιάξει τη διάθεση ανεξάρτητα με τις υπόλοιπες συνθήκες που επικρατούν. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 θα ενισχύσει την ενέργειά σου, για αυτό προσπάθησε να τη διοχετεύσεις προς όφελος σου σε πράγματα που θέλεις να κάνεις, ακόμα και στη διευθέτηση εκκρεμοτήτων της καθημερινότητας, καθώς αν την αφήσεις φαίνεται πως θα διοχετευτεί σε αρνητικές σκέψεις και ανησυχίες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 μπορεί να δημιουργήσει την τάση για κάποιες υπερβολές ιδιαίτερα σε αισθηματικές υποθέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 16/8 εγκαινιάζει ένα διάστημα με ευκαιρίες όσον αφορά την προσωπική σου ζωή ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος. Αν είσαι ελεύθερος θα υπάρχουν αρκετές επιλογές στον αισθηματικό τομέα, καθώς οι νέες γνωριμίες ανήκουν στα πιθανά σενάρια αυτού του διαστήματος. Προσπάθησε να αφουγκραστείς τις αισθηματικές σου ανάγκες καθώς θα σε βοηθήσουν να κάνεις τη σωστή επιλογή. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα έχει όμορφες στιγμές για εσένα και το ταίρι σου, διασκέδαση με φίλους και νέες «συγκινήσεις»!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα φαίνεται πως θα πάρουν μία αναβολή για αυτή την εβδομάδα καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να έχεις στρέψει την προσοχή σου σε θέματα τα οποία αφορούν προσωπικές υποθέσεις. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποια θέματα τα οποία θα κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο, για αυτό μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα, μιας και μπορεί να μην έχεις ολόκληρη την εικόνα αυτών που σε απασχολούν.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επιδιώξεις να περάσεις χρόνο με τους φίλους σου, να ασχοληθείς με συλλογικές δραστηριότητες και να κάνεις πράγματα τα οποία υπό κανονικές συνθήκες δεν έχεις το χρόνο να ασχοληθείς μαζί τους! Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 θα ενισχύσει την ενέργειά σου, όμως σε περίπτωση που πάρεις μέρος σε συλλογικές δραστηριότητες θα πρέπει να έχεις κατά νου πως ίσως υπάρξουν και κάποια θέματα που θα φέρνουν αντιπαραθέσεις μεταξύ των εμπλεκομένων. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 σε προτρέπει να αποφασίσεις με καθαρό μυαλό για ένα οικογενειακό ή ένα επαγγελματικό ζήτημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 θα ανοίξει την αυλαία αυτής της εβδομάδας και φαίνεται πως θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να υπάρξουν κάποιες μυστικές συναντήσεις ή κάποια κρυφά ραντεβού. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες θα ξεκινήσει ένα διάστημα που θα έχει έναν «αέρα μυστηρίου» όσον αφορά στον αισθηματικό τομέα καθώς τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ξεκάθαρα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου πράγματα τα οποία σκέφτεσαι ή κάποια παράπονα τα οποία μπορεί να έχεις, καθώς αν δεν του τα πεις εσύ εκείνος δεν θα είναι εύκολο να τα μαντέψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 22/8 -αλλά θα έχει επιρροή από τα μέσα της εβδομάδας- μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες σκέψεις οι οποίες σχετίζονται με επαγγελματικά ζητήματα και φαίνεται πως θα είναι υπεύθυνες για την ανησυχία σου. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Δία δείχνει πως θα υπάρχει μία διάθεση υπερβολής και στις σκέψεις αλλά και στις αποφάσεις σου, για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις αυτή την «παγίδα» προκειμένου να μην πάρεις μία απόφαση για την οποία σύντομα θα αλλάξεις γνώμη.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου η εβδομάδα ανοίγει με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 μία θέση από την οποία θα «αβαντάρει» τις γνωριμίες μέσω του φιλικού περιβάλλοντος! Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 είναι πιθανό να φέρει κάποιες επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν μία ανησυχία ή εκνευρισμό καθώς θα σε αναγκάσουν να τροποποιήσεις το πρόγραμμά σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 θα δημιουργήσει επικοινωνιακή άνεση, όμως την ίδια στιγμή μπορεί να φέρει -πάνω σε συζητήσεις- και υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η νέα θέση της Αφροδίτης θα ευνοήσει ιδιαίτερα την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να κάνεις μία γνωριμία που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου μέσω ενός προσώπου που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον. Οι επαφές και οι έξοδοι με φίλους μπορούν να αποτελέσουν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις ζητήματα προσώπων που βρίσκονται στο κοινό σας περιβάλλον να επηρεάσουν το κλίμα ανάμεσά σας και να σας φέρουν σε αντιπαράθεση για θέματα τρίτων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις που θα μονοπωλήσουν αυτές τις ημέρες θα αφορούν ως επί το πλείστο επαγγελματικά ζητήματα, όμως φαίνεται πως ίσως να μην είναι η κατάλληλη στιγμή για να υλοποιήσεις κάποια από τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Ίσως πάνω σε συζητήσεις προκύψουν αρκετές υποσχέσεις όσον αφορά την εξέλιξη μιας δουλειάς ή μία νέα συνεργασία, καλό θα ήταν να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα καθώς αυτές τις ημέρες θα υπάρχει μία διάθεση υπερβολής.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο κάποια ζητήματα της δουλειάς ή αυτά που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα στη δουλειά και σε περιμένουν μόλις γυρίσεις από τις διακοπές σου. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 τονίζει θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου θα δημιουργήσει μία βιασύνη, κάτι το οποίο πρέπει να προσέξεις και σε μετακινήσεις αλλά και σε συζητήσεις που θα έχεις με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση για αυτό αυτές τις μέρες χρειάζεται εγκράτεια, ιδιαίτερα αν νιώσεις την ανάγκη να κάνεις κάποιες αγορές για να φτιάξει η διάθεση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία νέα γνωριμία είναι πιθανό να συμβεί αυτή την εβδομάδα καθώς οι αστρολογικές συγκυρίες δείχνει πως μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και τελικά η σχέση μεταξύ σας να αρχίσει να εξελίσσεται. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με διακοπές, ταξίδια, μετακινήσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις, καθώς αυτά θα μπορούσαν να αποτελέσουν αιτίες για να υπάρξουν αντιπαραθέσεις μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποθέσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά θα αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο από τις αρχές αυτής της εβδομάδας. Αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει την αιτία για κάποιες ιδέες οι οποίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος υλοποίησης σε λίγο διάστημα από τώρα. Αν υπάρξουν συζητήσεις σχετικά με μία επαγγελματική συμφωνία ή τη διευθέτηση κάποιων επαγγελματικών ζητημάτων, φαίνεται πως θα εξελιχθούν καλά αυτές τις ημέρες.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να αναζητήσεις τρόπους για να ξεφύγεις λίγο από τα στενά πλαίσια της καθημερινότητας και να αλλάξεις παραστάσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε διακοπές τότε αυτές οι μέρες προμηνύονται πάρα πολύ καλές για εσένα, αν και το Σαββατοκύριακο με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (22/8), θα χρειαστεί να δώσεις προσοχή στις υπερβολές και τις καταχρήσεις. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στα μέσα της εβδομάδας είναι πιθανό να δημιουργήσει εσωτερική ανησυχία με αφορμή γεγονότα του παρελθόντος. Προσπάθησε να επικεντρωθείς στα δεδομένα που υπάρχουν στο παρόν και μην επιτρέψεις σε θέματα που έχουν παρέλθει να σου δημιουργήσουν αναστάτωση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 δείχνει πως αυτή είναι μία πολύ καλή εβδομάδα για να προωθήσεις αισθηματικές υποθέσεις, να φλερτάρεις και να κάνεις νέες γνωριμίες. Ίσως υπάρξουν κάποια ζητήματα από το παρελθόν τα οποία θα σου δημιουργήσουν συναισθηματική αναστάτωση, όμως είναι στο χέρι σου να μην τα αφήσεις να σε επηρεάσουν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου στις 22/8 είναι πιθανό να πάρεις κάποιες παρορμητικές αποφάσεις ή να μην αναγνωρίσεις τον κίνδυνο που μπορεί να έχουν κάποιες από τις κινήσεις αλλά και τις δηλώσεις σου, καθώς αυτή η εβδομάδα θα έχει σε γενικότερο πλαίσιο μία διάθεση υπερβολής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές σου υποθέσεις δεν φαίνεται πως θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα τουναντίον είναι πολύ πιθανό να τις αφήσεις να τρέξουν στον αυτόματο πιλότο και να μην ασχοληθείς καθόλου μαζί τους. Με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της εβδομάδας καλό θα ήταν να τις ιεραρχήσεις, μιας και φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποιες δουλειές οι οποίες θα ήταν καλό να μην πάρουν αναβολή και να μην αφεθούν στην τύχη τους.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρχουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα και αυτά με τη σειρά τους θα επηρεάσουν και τον τρόπο σκέψης αλλά και τις αποφάσεις σου για αυτά. Προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς από κάποιες υποθέσεις καθώς αυτός είναι ένας τρόπος για να τις δεις σφαιρικά και να πάρεις κατάλληλες αποφάσεις. Η σύνοδος του Ερμή με τον Άρη στο ζώδιο της Παρθένου στις 18/8 μπορεί να δημιουργήσει συζητήσεις είτε με το σύντροφό σου είτε με κάποιους συνεργάτες σου, οι οποίες θα είναι αρκετά έντονες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 22/8 σου δημιουργεί καλή διάθεση και αισιοδοξία, βέβαια θα πρέπει να προσέξεις την υπεραισιοδοξία, καθώς αυτή θα μπορούσε να σε αποσυντονίσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Ζυγού στις 16/8 και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ερωτική διάθεση, η οποία θα σε φέρει κυριολεκτικά και μεταφορικά κοντά με το σύντροφό σου. Βέβαια είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις με ένταση, όμως ακόμα και αυτές στο τέλος θα μπορέσουν να διευθετηθούν. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να δεις σφαιρικά μία αισθηματική υπόθεση η οποία μπορεί να σε αποσυντονίζει, καθώς αυτή η εβδομάδα χρειάζεται καθαρό μυαλό προκειμένου να πάρεις τις σωστές αποφάσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία συζήτηση που θα έχεις με ένα συνεργάτη σου είναι πολύ πιθανό να μην εξελιχθεί όπως έχεις κατά νου, όμως αυτό δεν σημαίνει πως στο τέλος δεν θα βγει άκρη. Η σύνοδος Ερμή/Άρη στις 18/8 δημιουργεί εντάσεις και ενισχύει τις αντιπαραθέσεις, όμως να θυμάσαι πως είναι στο χέρι σου αν θα τις αφήσεις να εξελιχθούν ή αν θα αποφασίσεις να τις περιορίσεις.

πηγή: myastro

Share:

Leave a reply