0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 19 ως 25 Ιουλίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 θα καθορίσει τη διάθεσή σου και φαίνεται πως θα σε ενισχύσει με θετική ενέργεια. Μία πολύ καλή εβδομάδα για να επικεντρωθείς σε δραστηριότητες με φίλους, επικοινωνία με αγαπημένα σου πρόσωπα, αλλά και στο φλερτ! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 σου ζητά να διευθετήσεις -ώστε να μπορέσεις να το αφήσεις πίσω- ένα ζήτημα το οποίο αφορά είτε μία αισθηματική είτε μία φιλική σχέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως και αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα τα οποία αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Την ίδια ημέρα μαζί με τον Ήλιο θα αλλάξει και η Αφροδίτη ζώδιο και θα περάσει στην Παρθένο. Από τη νέα της θέση θα «προσγειώσει» κάποια συναισθήματα και θα σε οδηγήσει να δεις με ρεαλισμό και ακρίβεια τα δεδομένα που υπάρχουν σε μία αισθηματική υπόθεση, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα είναι πιθανό να έχεις αρκετές ιδέες οι οποίες θα μπορούσαν να βρουν εφαρμογή και σε επαγγελματικές υποθέσεις. Βέβαια την ίδια στιγμή είναι εξίσου πιθανό να έχεις ανυπομονησία σχετικά με την περάτωση ορισμένων επαγγελματικών ζητημάτων, κάτι που δεν θα σε βοηθήσει καθώς μπορεί να σε οδηγήσει σε κάποια λάθη λόγω της βιασύνης.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 22/7 θα ξεκινήσει ένα πολύ καλό διάστημα για υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Την ίδια ημέρα θα περάσει και ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα που δείχνει πως αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να σε απασχολήσουν ιδιαίτερα και ζητήματα τα οποία αφορούν θέματα του σπιτιού ή οικογενειακές υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 σε προτρέπει να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες, κυρίως αν αυτές αφορούν επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία ερωτική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο μέχρι και για να δημιουργηθεί ένας νέος κεραυνοβόλος έρωτας! Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ ευνοϊκές για να αναπληρώσεις το χαμένο χρόνο με το σύντροφό σου, να κάνετε πράγματα μαζί και να γεμίσετε με όμορφες εικόνες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές, οι υποχρεώσεις και οτιδήποτε σχετίζεται με τον επαγγελματικό τομέα θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτή την εβδομάδα και ίσως να μην σου αφήσουν τον ελεύθερο χρόνο που είχες κατά νου. Παρόλα αυτά να θυμάσαι πως βρίσκεσαι στο τέλος ενός απαιτητικού διαστήματος και η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ καλύτερη και με λιγότερο άγχος!

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 δημιουργεί ευνοϊκές προϋποθέσεις για να περάσεις αρκετό χρόνο αυτή την εβδομάδα κανονίζοντας επισκέψεις σε συγγενείς, φίλους, συνομιλώντας με γνωστούς, αλλά και κάνοντας δημόσιες σχέσεις σε γενικότερο πλαίσιο! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 δείχνει πως μπορεί να αναθεωρήσεις κάποιες κοινωνικές, φιλικές ή ακόμα και συγγενικές σχέσεις, καθώς φαίνεται πως θα έρθεις πιο κοντά με πρόσωπα τα οποία μέχρι στιγμής δεν βρίσκονταν στο στενό σου περίγυρο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως αυτή θα είναι μία πολύ επικοινωνιακή εβδομάδα η οποία θα σε βοηθήσει να κάνεις νέες γνωριμίες και να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση στις 22/7 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει πολύ καλές συγκυρίες για να περάσεις χρόνο με το σύντροφό σου στο σπίτι, καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να αφιερώσεις χρόνο σε εσάς και τη σχέση σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να σου δοθεί η ευκαιρία να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα τα οποία αποτελούν ένα συνδυασμό οικονομικών και επαγγελματικών θεμάτων. Με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα δεν αποκλείεται να έχεις κάποιες επαφές και συζητήσεις, οι οποίες θα βοηθήσουν την έκβαση επαγγελματικών ζητημάτων. Να θυμάσαι πως η επικοινωνία και η αλληλεπίδραση που θα έχεις με τους ανθρώπους στη δουλειά, θα παίξουν το δικό τους σημαντικό ρόλο αυτή.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα αξίζει να δώσεις προτεραιότητα στον οικονομικό τομέα και να προχωρήσεις σε κάποιες διευθετήσεις όσον αφορά θέματα που σχετίζονται με το ταμείο σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 μπορεί να φέρει ευκαιρίες από τις οποίες θα βγεις κερδισμένος σε οικονομικό επίπεδο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7, δείχνει πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να διευθετήσεις και εκκρεμότητες οι οποίες έρχονται από το παρελθόν, μιας και η επικοινωνιακή σου διάθεση θα αποτελέσει «άσσο στο μανίκι σου» σε αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου (22/7) και θα ενισχύσει την εξωστρέφεια και την επικοινωνιακή άνεση που ούτως ή άλλως έχεις αυτή την περίοδο. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάποιες νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι ευνοϊκές για να πάρεις το σύντροφό σου και να επισκεφθείτε αγαπημένα σας πρόσωπα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν περισσότερο ζητήματα τα οποία αφορούν το οικονομικό σκέλος των επαγγελματικών υποθέσεων. Να θυμάσαι πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για να μπορέσεις να διευθετήσεις ένα επαγγελματικό ή ένα οικονομικό ζήτημα προς όφελος σου. Η επικοινωνία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτό, καθώς αυτές οι διευθετήσεις θα έρθουν μέσω των κατάλληλων επικοινωνιακών προσεγγίσεων.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 22/7 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου, ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου και μία περίοδος κατά την οποία θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο της προσοχής των άλλων. Εκτός από εσένα αυτές τις ημέρες θα βρεθούν στο προσκήνιο και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθότι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 24/7 στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) ενδεχομένως να φέρει αλλαγές και ανακατατάξεις σε κάποιες από αυτές. Καλό θα ήταν να διευθετήσεις μερικά θέματα που φαίνεται πως υπάρχουν, ώστε να μπορέσεις να έχεις μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για σχέσεις που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιό σου ενισχύει τη γοητεία σου, κάτι που δεν θα περάσει απαρατήρητο από τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς! Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να υπάρξει ένα θετικό νέο όσον αφορά μία γνωριμία που έχεις κάνει ή μία αισθηματική υπόθεση που βρίσκεται στο προσκήνιο αυτό το διάστημα. Την ίδια ημέρα που θα περάσει ο Ήλιος στο ζώδιό σου θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, δείχνοντας πως ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να διαχειριστείς νέες γνωριμίες, παλαιότερα φλερτ και «εκκρεμότητες» που αφορούν τον αισθηματικό τομέα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα έχεις τον τρόπο να διευθετήσεις ένα ζήτημα το οποίο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό και σχετίζεται με τη δουλειά και μάλιστα να το κάνεις χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο σου θα σε κάνει να ξεχωρίσεις και θα σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι που θέλεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξει επιβράβευση από μια επαγγελματική υποχρέωση που έχεις φέρει εις πέρας και να κερδίσεις τα εύσημα για αυτήν!

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου η εσωστρέφεια θα κάνει την εμφάνισή της αυτή την εβδομάδα όμως να θυμάσαι πως θα είναι πάρα πολύ βοηθητική για την επίτευξη κάποιων προσωπικών ή επαγγελματικών στόχων. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα από τις 22/7 σε προτρέπει να μην κοινοποιείς τα σχέδιά σου, παρά μόνο σε πρόσωπα τα οποία χαίρουν της εμπιστοσύνης σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 σου ζητά επειγόντως να ξεκουραστείς, καθώς θα φέρει στο προσκήνιο την κούραση που συσσωρεύτηκε από το προηγούμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Από τις 22/7 με την είσοδο της Αφροδίτης στο δικό σου ζώδιο ξεκινά μία πάρα πολύ ευνοϊκή περίοδος για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες αλλά και για να ξεκινήσει μία νέα σχέση με καλούς οιωνούς. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μην αφήνεις κάποια ζητήματα να δημιουργούν «σκιές» ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, καθώς ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για εσάς, αρκεί να έχουν διευθετηθεί ζητήματα τα οποία μπορεί να σας απομάκρυναν κατά το παρελθόν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Μία συνεργασία όπως επίσης και η επικοινωνία που θα έχεις με κάποιο συνεργάτη σου φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα και είναι πιθανό να σου δημιουργήσει ερωτήματα. Προσπάθησε να μην βιαστείς να κοινοποιήσεις κάποια επαγγελματικά σχέδια, αν αυτά δεν έχουν μπει στην τελική ευθεία. Με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου από τις 22/7 θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετηθούν κάποιες διαφωνίες και αντιπαραθέσεις που έχουν δημιουργηθεί σε μία επαγγελματική σχέση.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αναζητήσεις περισσότερο την παρέα των φίλων σου καθώς και των ανθρώπων που ξέρεις πως μπορείς να συζητήσεις χωρίς να παρεξηγηθούν αυτά που θα πεις. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα από τις 22/7 εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο θα έχουν προτεραιότητα οι φιλικές σχέσεις, η επικοινωνία με τους φίλους σου, αλλά και οι συλλογικές δραστηριότητες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 σε πρέπει να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες είτε σε μία φιλική είτε σε μία αισθηματική σχέση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία εξωστρεφής εβδομάδα ξεκινά η οποία θα βοηθήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία με νέα πρόσωπα αλλά και μια νέα γνωριμία! Η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο της Παρθένου στις 22/7 και από τη νέα της θέση θα ευνοήσει πολύ μυστικές συναντήσεις αλλά και κρυφά ειδύλλια. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση να θυμάσαι πως η ειλικρίνεια θα παίξει το δικό της σημαντικό ρόλο στη σχέση με το σύντροφό σου και θα βοηθήσει να αποφευχθούν τα προβλήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ζητήματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα μπορεί να μην σε επηρεάζουν άμεσα αυτή τη στιγμή όμως φαίνεται πως με κάποιο τρόπο θα τα έχεις στο μυαλό σου. Αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται για να κάνεις ένα διάλειμμα από την πίεση των επαγγελματικών υποχρεώσεων, καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να επανέλθεις με νέες ιδέες όσον αφορά τη δουλειά.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να ανησυχεί αρκετά για ζητήματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, καθώς ακόμα και αν βρίσκεσαι διακοπές με κάποιο τρόπο το μυαλό σου θα βρίσκεται πίσω στο «γραφείο»! Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα από τις 22/7 αλλά και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 δείχνει πως θα δώσεις προτεραιότητα στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και μέσα από συγκεκριμένες κινήσεις που θα κάνεις θα βγεις κερδισμένος. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχάσεις πως είναι καλοκαίρι και όλοι έχουμε ανάγκη από μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η δουλειά φαίνεται πως θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον σου αυτές τις ημέρες όμως με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 22/7, θα υπάρξουν στιγμές χαλάρωσης αλλά και ευκαιρίες για νέες γνωριμίες. Κοινοί φίλοι και γνωστοί θα αποτελέσουν το «διάμεσο» για να κάνεις μία γνωριμία η οποία θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο με το σύντροφό σου σε δραστηριότητες που μπορούν να σας αποφορτίσουν καθώς και στους αγαπημένους τους φίλους, μιας και αυτό θα βοηθήσει πολύ τη διάθεσή σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται πως θα αρχίσει να σε απασχολεί ολοένα και περισσότερο από αυτή την εβδομάδα και συγκεκριμένα από τις 22/7 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα. Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τη δουλειά, όπως και ευκαιρίες για να ξεχωρίσεις για τις ικανότητές σου σε αυτή! Κάποιες στιγμές μπορεί να μην έχεις υπομονή -ιδιαίτερα όσον αφορά κάποιες επαγγελματικές αγγαρείες- όμως προσπάθησε να δείξεις εγκράτεια και να μην αφήσεις τη δυσφορία σου να πρωτοστατήσει!

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να έχεις σχεδιάσει να κάνεις ένα ταξίδι ή -αν δεν το έχεις ήδη σχεδιάσει- δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων μία εξόρμηση μαζί με φίλους ή με το ταίρι σου σε κοντινό προορισμό. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 φέρνει τέτοιου είδους σχέδια όπως επίσης και μετακινήσεις αλλά και επαφές με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον σου! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 θα φέρει νέα, πληροφορίες και επικοινωνία με αρκετά πρόσωπα τα οποία έχεις να δεις και να ακούσεις καιρό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα από τις 22/7 θα βοηθήσει πολύ τη διάθεσή σου καθώς θα σε βάλει στη διαδικασία να αλλάξεις παραστάσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση τώρα ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για να πάρεις το σύντροφό σου και να κάνετε ένα ταξίδι ή να ξεκινήσετε μία δραστηριότητα μαζί. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου στις 22/7, είναι πάρα πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί ένα διαφορετικό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιο πρόσωπο που βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά και οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτή δεν φαίνεται πως θα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου για αυτή την εβδομάδα. Βέβαια θα πρέπει να θυμάσαι πως αν η δουλειά σου σχετίζεται με το εξωτερικό ή αφορά μετακινήσεις και ταξίδια, αυτές τις ημέρες ενδεχομένως να προκύψουν νέα σχετικά με αυτή και δεν αποκλείεται να προκύψει ακόμα και ένα επαγγελματικό ταξίδι! Με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου είναι πιθανό να βγεις κερδισμένος από μία δουλειά ή να σου γίνει μία νέα επαγγελματική πρόταση.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα συστήνεται για ενδοσκόπηση και περισυλλογή! Τώρα θα υπάρξουν ευκαιρίες που θα σε βοηθήσουν να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου και να συνειδητοποιήσεις το ρόλο που παίζουν κάποιες αναμνήσεις και κάποια ζητήματα του παρελθόντος στο παρόν σου. Με την πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 εκτός από τα έντονα συναισθήματα ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνισή τους και κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν οικονομικές υποχρεώσεις και διευθετήσεις τέτοιου είδους. Προσπάθησε να μην τα αφήσεις «για αργότερα», καθώς όσο νωρίτερα ασχοληθείς μαζί τους τόσο λιγότερο θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Την ίδια ημέρα που θα περάσει ο Ήλιος στο ζώδιο του Λέοντα θα περάσει και η Αφροδίτη στο ζώδιο της Παρθένου, κάτι που δείχνει πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για επικοινωνία και συζητήσεις οι οποίες ενδεχομένως να σε φέρουν κοντά με πρόσωπα που βρίσκονται στο ευρύτερο περιβάλλον σου. Ένα πρόσωπο πιθανόν να σου κάνει το «κλικ» μιας και η νέα θέση της Αφροδίτης δημιουργεί ερωτικά ειδύλλια. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η ιδέα ενός ταξιδιού ή μιας εξόρμησης με το ταίρι σου θα αποτελέσει το καλύτερο σενάριο για αυτή την εβδομάδα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως δεν θα δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, καθώς είναι πολύ πιθανό να σκέφτεσαι άλλα ζητήματα τα οποία δεν σχετίζονται με τη δουλειά. Παρόλα αυτά προσπάθησε να μην αφήσεις εκκρεμότητες σε αυτή, καθώς όσο περισσότερο τις αφήνεις τόσο πιο δύσκολο θα είναι να τις διευθετήσεις μετά.

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, καθώς η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα στις 22/7 δείχνει πως θα υπάρξουν νέα τα οποία αφορούν είτε μία προσωπική σχέση είτε μία συνεργασία. Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του καλοκαιριού όμως δεν αποκλείεται να ξεκινήσουν κάποιες συζητήσεις σχετικά με μία νέα συνεργασία. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 θα σε οδηγήσει να αφιερώσεις χρόνο στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα θα δημιουργήσει βοηθητικές συγκυρίες για να εξελιχθεί μία γνωριμία σε μία νέα σχέση. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα επενδύσεις χρόνο και προσοχή στην προσωπική σου ζωή, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για μία σχέση. Με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο της Παρθένου από τις 22/7 θα ξεκινήσει ένα διάστημα με έντονα συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις κτητικά συναισθήματα να δημιουργήσουν καχυποψία και να επηρεάσουν τη σχέση με το ταίρι σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Θέματα που αφορούν τη δουλειά φαίνεται πως θα βρίσκονται στο προσκήνιο για αυτή την εβδομάδα καθώς ακόμα και αν βρίσκεσαι σε άδεια είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε απασχολούν τα ζητήματα της. Με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα από τις 22/7 θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ενισχυθεί μία συνεργασία, να επεκταθεί ή ακόμα και για να ξεκινήσει μία νέα!

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να υπάρξουν κάποια ζητήματα τα οποία θα σε γυρίσουν σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας που από ότι φαίνεται δεν θα παίρνουν αναβολή. Η παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα από τις 22/7 θα σε βάλει στη διαδικασία όχι μόνο να διευθετήσεις εργασιακά θέματα αλλά την ίδια στιγμή θα σε βοηθήσει να ανταπεξέλθεις σε οτιδήποτε και αν έχει το πρόγραμμά σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 24/7 δείχνει πως ήρθε η ώρα να απομακρυνθείς από κάποιες βλαβερές συνήθειες που μπορεί να έχεις στην καθημερινότητά σου και να τις αντικαταστήσεις με κάτι το οποίο θα είναι βοηθητικό για εσένα, τη διάθεση σου αλλά και τον οργανισμό σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη θα κάνει την είσοδο της στο ζώδιο της Παρθένου στις 22/7 και από τη νέα της θέση μπορεί να δημιουργήσει ευνοϊκές συνθήκες για να ξεκινήσει μία νέα σχέση. Αν έχεις βρει το ταίρι σου με την παρουσία της Αφροδίτης σε αυτό το ζώδιο, είναι πιθανό να αρχίσετε να συζητάτε για τη σχέση που έχετε μεταξύ σας και δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κάνετε ένα ακόμα βήμα σε αυτήν. Να θυμάσαι πως είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση ξεκινά μία πολύ καλή περίοδος για την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποιες υποχρεώσεις που ενδεχομένως αφορούν είτε τη δουλειά είτε αγγαρείες της δουλειάς θα σε απασχολήσουν αυτές τις ημέρες. Βέβαια με την παρουσία του Ήλιου στο ζώδιο του Λέοντα φαίνεται πως τίποτα δεν μπορεί να σε πτοήσει, καθώς αν βάλεις στόχο να διευθετήσεις κάτι είναι σίγουρο πως θα το καταφέρεις!

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE