0

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 28 ως 04 Ιουλίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα η αστρολογική όψη που θα πραγματοποιηθεί και θα πρωταγωνιστήσει στα δρώμενα είναι το ταυ τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο. Αυτή η όψη θα γίνει την 1η Ιουλίου όμως η ενέργεια της θα είναι έντονη καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας. Είναι πάρα πολύ πιθανό να δημιουργήσει κάποιες αντιπαραθέσεις οι οποίες -ανάλογα με τον τρόπο που θα τις διαχειριστείς- μπορεί να γίνουν είτε πολύ έντονες είτε να διευθετηθούν. Πρόσεξε ιδιαίτερα οικονομικά ζητήματα, καθώς φαίνεται πως θα βρίσκονται στο προσκήνιο και πιθανόν και στο «μάτι του κυκλώνα».

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μια αντιπαράθεση με το σύντροφό σου είναι πάρα πολύ πιθανό να ταράξει το καλό κλίμα που υπάρχει σε γενικότερο πλαίσιο αυτό τον καιρό. Παρόλα αυτά να θυμάσαι πως αν δεν φτάσεις διαφωνίες και αντιπαραθέσεις στα άκρα είναι πάρα πολύ πιθανό να ξεπεραστούν. Αν έχετε κοινό ταμείο θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στη διαχείριση των οικονομικών σας ζητημάτων. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως η συμπεριφορά ενός προσώπου που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον δεν είναι αυτή που περιμένεις, κάτι το οποίο μπορεί να σε απομακρύνει από εκείνο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το οικονομικό σκέλος επαγγελματικών συμφωνιών αλλά και κάποιων θεμάτων που αφορούν τη δουλειά, είναι αυτό που θα σε απασχολήσει κατά κύριο λόγο αυτή την εβδομάδα. Είναι πάρα πολύ πιθανό να υπάρξουν αντιπαραθέσεις με αφορμή μία νέα οικονομική συμφωνία ή κάποιες αλλαγές που μπορεί να υπάρξουν και σχετίζονται με το ταμείο σου. Να θυμάσαι πως αυτή την εβδομάδα πολύ πιθανόν να μην υπάρχει ο τρόπος για να κερδίσεις κάτι που θέλεις και ίσως να χρειαστεί να κάνεις ένα βήμα πίσω και να ρίξεις «νερό στο κρασί σου».

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου μία έντονη εβδομάδα ξεκινάει για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της θα πραγματοποιηθεί το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου. Αυτή η όψη θα κάνει αισθητή την παρουσία της κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε κάνει ιδιαίτερα αντιδραστικό απέναντι σε αποφάσεις και ζητήματα που αφορούν τη δουλειά. Να θυμάσαι πως αυτές οι ημέρες μπορεί να φτάσουν στα όρια της μία επαγγελματική σχέση, όμως αν γίνει κάτι τέτοιο ίσως υπάρξουν πολλές «εκπλήξεις».

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται πως θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους και στην προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα σου αφήσουν αρκετό ελεύθερο χρόνο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση -ειδικά αν δουλεύεις μαζί με το σύντροφό σου- θα πρέπει να διαχωρίσεις τα επαγγελματικά από τα προσωπικά ζητήματα και να μη μεταφέρεις τα συναισθήματά του ενός τομέα στον άλλο. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να δώσεις χρόνο σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει η εξέλιξη της, προκειμένου να δεις «που πηγαίνει».

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Το επαγγελματικό σου πρόγραμμα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου αυτές τις ημέρες και είναι πάρα πολύ πιθανόν να μειώσουν και τον ελεύθερο σου χρόνο. Κάποιες πληροφορίες που αφορούν τη δουλειά ή η εξέλιξη κάποιων επαγγελματικών ζητημάτων ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και να σε οδηγήσουν να επαναστατήσεις απέναντι σε αυτές. Να θυμάσαι πως αν κρατήσεις χαμηλούς τόνους θα είναι πιο εύκολο να τις διαπραγματευτείς καλύτερα.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να αφιερώσεις χρόνο σε δραστηριότητες και ανθρώπους που αγαπάς και να περάσεις καλά, όμως θα υπάρξουν και κάποιες ημέρες οι οποίες χρειάζονται προσοχή και προσήλωση σε ένα καλό ημερήσιο πλάνο. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού στον Ταύρο θα κάνει αισθητή την ενέργειά του κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και μπορεί να φέρει «σκαμπανεβάσματα» σε ορισμένους τομείς. Τώρα είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως διατηρείς στη ζωή σου σχέσεις οι οποίες δεν είναι εύκολο να εξελιχθούν ή πως σου δημιουργούν πολύ συχνά εκνευρισμό. Δες ποια είναι αυτά που αξίζει να προχωρήσουν στη ζωή σου και ποια πρέπει να αφήσεις στο παρελθόν είτε πρόκειται για σχέσεις είτε για συνήθειες!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Ταύρου στις 15/4 αλλάζει τις προτεραιότητες σου στον αισθηματικό τομέα, καθώς θα φέρει στην επιφάνεια τις δικές σου ανάγκες ιδιαίτερα αυτές που είχες καταπιέσει. Έτσι λοιπόν είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να «διαπραγματεύεσαι» μία σχέση που ήδη έχεις, αν αυτή δεν καλύπτει αυτό που έχεις στο μυαλό σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να προκύψει ένα ειδύλλιο το οποίο φαίνεται πως στην αρχή θα κινείται σε παρασκηνιακό επίπεδο.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα ζητήματα της δουλειάς χρειάζονται προσοχή αυτή την εβδομάδα καθώς φαίνεται πως το ενδιαφέρον σου δεν θα βρίσκεται σε αυτά και έτσι θα είναι πιο εύκολο να ξεχάσεις κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η επικοινωνία με τους συναδέλφους σου και με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον χρειάζονται εξίσου προσοχή αυτές τις ημέρες, προκειμένου να μην υπάρξουν διαξιφισμοί μεταξύ σας.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά ζητήματα τα οποία είναι σημαντικά για εσένα, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις αυτή την έμφυτη παρόρμηση, η οποία θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε βιαστικές αποφάσεις. Το ταυ-τετράγωνο που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, τον Κρόνο που βρίσκεσαι στο ζώδιο του Υδροχόου και τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου, θα κάνει αισθητή την παρουσία του. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να εγείρει κάποια συναισθήματα τα οποία αφορούν καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος και ίσως αυτά να σου δημιουργήσουν μία γενικότερη ανησυχία. Να θυμάσαι πως αυτές οι ημέρες δεν ενδείκνυνται για «ακραίες» κινήσεις και αποφάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Κάποια θέματα που σε είχαν απασχολήσει και κατά το παρελθόν φαίνεται πως θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους σε αυτή την εβδομάδα και μπορεί να επηρεάσουν το κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Παρόλα αυτά καλό θα ήταν να αποφύγεις κινήσεις τις οποίες δεν έχει σκεφτεί καλά, ιδιαίτερα κινήσεις που δεν έχεις αφουγκραστεί τα αποτελέσματά τους. Αν είσαι ελεύθερος μία γνωριμία που θα κάνεις μέσω προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον μπορεί να παρουσιάσει κάποια μικρά, προσωρινά «εμπόδια».

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Ζητήματα που αφορούν τη δουλειά θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να αποτελέσουν τη βάση για την αλλαγή της διάθεσης σου. Είναι πάρα πολύ πιθανό σε κάποια από αυτά να δράσεις παρορμητικά ή να μην είναι εύκολο να κρατήσεις τη ψυχραιμία σου. Να θυμάσαι πως θα βγεις κερδισμένος αν διαχειριστείς τέτοιου είδους προκλήσεις χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, αλλά με σύνεση.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου η νέα εβδομάδα αλλά και ο νέος μήνας ξεκινά πολύ δυναμικά καθώς κατά τις πρώτες ημέρες του θα πραγματοποιηθεί το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο. Ο Άρης στο δικό σου ζώδιο σου χαρίζει πλεόνασμα ενέργειας, όμως η δυσαρμονική όψη που θα σχηματίσει με τον Ουρανό και τον Κρόνο δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να τη διαχειριστείς με το λάθος τρόπο ή προς τη λάθος κατεύθυνση. Ο τομέας των διαπροσωπικών σου σχέσεων θα βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου όπως επίσης και κάποιες επαγγελματικές σχέσεις -οι οποίες χρειάζονται «λεπτές» κινήσεις και όχι σπασμωδικές αντιδράσεις- ώστε να συνεχίσει να υπάρχει ένα καλό κλίμα σε αυτές και να μη δημιουργηθούν ρίξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα φέρνει ευκαιρίες στην προσωπική σου ζωή είτε μέσα από νέες γνωριμίες είτε μέσα από φλερτ είτε -αν βρίσκεσαι σε μία σχέση- μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες με το σύντροφό σου. Αυτή την εβδομάδα η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Άρη, του Κρόνου και του Ουρανού μπορεί να δημιουργήσει κάποιες εντάσεις με αφορμή αισθηματικές υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση απόφυγε να χτυπήσεις «γροθιά στο μαχαίρι» ιδιαίτερα αν σε ενδιαφέρει η μακροημέρευση της σχέσης. Αν είσαι ελεύθερος ίσως τα πράγματα να μην είναι τόσο εύκολα για την εξέλιξη μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει, όμως αυτό θα είναι προσωρινό.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις που θα έχεις με κάποιους συνεργάτες σου ή με κάποια πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι πάρα πολύ πιθανόν να εγείρουν αντιπαραθέσεις ή να φουντώσουν διαφωνίες που υπάρχουν ήδη. Εσύ από την άλλη δεν θα είναι και τόσο εύκολο να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου ή να μη δείξεις τη δυσαρέσκειά σου προς κάποια πράγματα. Προσπάθησε να κρατήσεις τα προσχήματα απέναντι σε συγκεκριμένες καταστάσεις, καθώς με αυτό τον τρόπο θα διαφυλάξεις και τη διάθεσή σου αλλά και θα αποφύγεις την παγίδα να πεις ή να κάνεις κάτι για το οποίο μετά θα μετανιώσεις.

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου οι οποίες θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και ίσως σε αναγκάσουν να «αυξήσεις ταχύτητα» προκειμένου να τα προλάβεις όλα. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου θα σε «πιέσει» να αφήσεις πίσω κάποιες συνήθειες που είχες στην καθημερινότητά σου, πολύ πιθανόν λόγω έλλειψης χρόνου. Τα συναισθήματα που θα δημιουργηθούν από την αλλαγή του προγράμματος δεν θα είναι ευχάριστα και είναι πολύ πιθανό να επηρεάσουν αρκετά τη διάθεσή σου προς τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα φαίνεται πως ίσως υπάρξουν κάποιες αισθηματικές υποθέσεις οι οποίες προς το παρόν θα κινούνται σε παρασκηνιακό επίπεδο ή είναι πιθανό να νιώσεις πως δεν έχουν «ωριμάσει» ακόμα. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε μία σχέση και μοιράζεσαι την καθημερινότητά σου με το ταίρι σου, προσπάθησε να μην αφήσεις τις δουλειές και τις υποχρεώσεις αυτής να δημιουργήσουν εντάσεις μεταξύ σας και να επηρεάσουν το κλίμα που υπάρχει στη σχέση σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Κάποια επαγγελματικά ζητήματα φαίνεται πως θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικά αυτή την εβδομάδα, κάτι το οποίο θα επηρεάσει και τη διάθεσή σου καθώς θα σου δημιουργήσει ανησυχία. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη, του Κρόνου και του Ουρανού ενδεχομένως να σε μπερδέψει και να μην ξέρεις ποιες από αυτές τις υποχρεώσεις πρέπει να βάλεις σε προτεραιότητα. Εξίσου προσοχή -εκτός από τις υποχρεώσεις σου- χρειάζεται να δώσεις και στις συζητήσεις για επαγγελματικά θέματα, ώστε να μην εκμυστηρευτείς σκέψεις και κινήσεις που θέλεις να κάνεις στη δουλειά σε «λάθος» πρόσωπα.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία είναι απαιτητικά και φαίνεται πως θα επηρεάσουν αρκετά και τη διάθεσή σου αλλά και τις προτεραιότητές σου. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί να φέρει από ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο μέχρι και ζητήματα τα οποία σχετίζονται με φιλικά σου πρόσωπα. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως κάποιες σχέσεις χρειάζονται εκ νέου όρια προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν να υφίστανται χωρίς σκαμπανεβάσματα και εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα σχετικά με επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να μην κλείσουν με τον αναμενόμενο τρόπο και να δημιουργήσουν εντάσεις. Ίσως χρειαστεί να βάλεις τα όρια σου προς κάποια πρόσωπα αλλά και κάποιες καταστάσεις προκειμένου να μπορέσεις να λειτουργήσεις και εσύ μέσα σε αυτές. Αυτό ενδεχομένως να μην είναι τόσο εύκολο όμως είναι απαραίτητο για τη διευθέτηση κάποιων επαγγελματικών ζητημάτων.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι συζητήσεις που θα έχεις αυτή την εβδομάδα σχετικά με επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να μην κλείσουν με τον αναμενόμενο τρόπο και να δημιουργήσουν εντάσεις. Ίσως χρειαστεί να βάλεις τα όρια σου προς κάποια πρόσωπα αλλά και κάποιες καταστάσεις προκειμένου να μπορέσεις να λειτουργήσεις και εσύ μέσα σε αυτές. Αυτό ενδεχομένως να μην είναι τόσο εύκολο όμως είναι απαραίτητο για τη διευθέτηση κάποιων επαγγελματικών ζητημάτων.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις, καθώς φαίνεται πως σε κάποιες από αυτές θα χρειαστεί να βρεις εκ νέου τις ισορροπίες. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, θα δημιουργήσει «τριγμούς» στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Προσπάθησε να δεις τι είναι αυτό που υπάρχει και εμποδίζει την εξέλιξη κάποιων σχέσεων ή αν έχεις κάποιο μερίδιο ευθύνης σε αυτό. Σε κάθε περίπτωση τα ξεκαθαρίσματα είναι απαραίτητα προκειμένου να συνεχίσουν να υφίστανται κάποιες σχέσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία συζήτηση «εφ όλης της ύλης» θα σε βοηθήσει να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα με το σύντροφό σου που μέχρι τώρα ίσως να μην παραδεχόσουν ούτε εσύ ούτε εκείνος. Η ειλικρίνεια ένα εξίσου βοηθητική για τις συζητήσεις μεταξύ σας, όχι όμως η «ωμή ειλικρίνεια», καθώς χρειάζεται τακτ. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο μία γνωριμία η οποία σε ενδιαφέρει και να μην τη βλέπεις πλέον «επιφανειακά», αλλά ως μία μελλοντική σχέση που θα επενδύσεις συναισθηματικά σε αυτή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποθέσεις θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποια νέα δεδομένα σε αυτές. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη, του Κρόνου και του Ουρανού δείχνει πως ενώ θα ήθελες να κάνεις αρκετά πράγματα όσον αφορά τη δουλειά, ίσως οι συνθήκες να μην είναι κατάλληλες ή ίσως να μην έχει έρθει ακόμα το κατάλληλο timing. Η υπομονή θα είναι πάρα πολύ σημαντική και για τη διάθεσή σου καθώς θα σε γλιτώσει από συγκρούσεις και εκνευρισμό.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να επικεντρωθείς στην καθημερινότητά σου καθώς και σε κάποιες υποχρεώσεις που υπάρχουν μέσα σε αυτή, προκειμένου να μπορέσει να τις διευθετήσεις και να μην τις αφήσεις να σου δημιουργούν αρνητικά συναισθήματα. Το τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα είναι σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και δείχνει πως ίσως υπάρξουν κάποιες αναβολές ή κάποιες καθυστερήσεις σχεδίων. Δώσε μεγάλη σημασία στην επικοινωνία και τις συζητήσεις που θα έχεις με τα πρόσωπα που εμπλέκονται στις δικές σου δουλειές, καθώς από αυτή την επικοινωνία θα εξαρτηθούν πολλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες ίσως νιώθεις πως υπάρχουν πράγματα που σε πειράζουν στο σύντροφό σου, όμως ενδεχομένως να μην είναι τόσο εύκολο να βρεις τις κατάλληλες λέξεις και τον κατάλληλο τρόπο προκειμένου να τα εκφράσεις. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη, του Κρόνου και του Ουρανού μπορεί να φέρει κάποια εμπόδια στην έκφραση των ίδιων των συναισθημάτων σου, ακόμα και των ανησυχιών σου. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην είναι «γενναιόδωρη» για εσένα όσον αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα, όμως αυτό θα είναι μόνο «για λίγο»!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επαγγελματική σου καθημερινότητα θα είναι αρκετά έντονη αυτές τις ημέρες και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στη ρουτίνα της. Από την άλλη είναι πιθανόν να έχεις αλλιώς κατά νου το πρόγραμμα σου και αλλιώς τελικά να σου βγει όμως αυτό -με τις αστρολογικές όψεις που θα πραγματοποιηθούν αυτή την εβδομάδα- είναι κάτι αναμενόμενο. Ιεράρχησε τις υποχρεώσεις σου και μην αφήνεις το χρόνο να περνά ανεκμετάλλευτος, καθώς μετά δεν θα σου φτάνει!

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ένα ταυ τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου το οποίο θα έχει ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Αυτή η όψη δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να συγκρίνεις τα «επιτεύγματά» σου με αυτά που έχουν κάνει κάποιοι άλλοι είτε σε επαγγελματικό είτε σε προσωπικό επίπεδο. Μην μπεις στη διαδικασία σύγκρισης καθώς αυτό θα έχει αρνητικό αντίκτυπο στη διάθεσή σου και θα σου δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος. Το ταμείο σου όπως και τα έξοδα που θα κάνεις αυτή την εβδομάδα χρειάζονται προσοχή για να μην εκτροχιαστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να δεις το ταίρι σου ανταγωνιστικά κάτι το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα περίεργο κλίμα ανάμεσα σας. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη, του Κρόνου και του Ουρανού θα ενισχύσει «πολεμικές» συμπεριφορές, όμως να θυμάσαι πως θα βγεις κερδισμένος αν αποφύγεις την παγίδα των εντάσεων. Αν είσαι ελεύθερος κάποιες συζητήσεις είναι πολύ πιθανό να σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις απομακρυνθεί αρκετά το προηγούμενο διάστημα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Τα θέματα που αφορούν τη δουλειά όπως και κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας θα σε απασχολήσουν αρκετά αυτές τις ημέρες. Ιδιαίτερη έμφαση θα δώσεις στο οικονομικό σκέλος μίας επαγγελματικής συμφωνίας, όμως ίσως να μην βρεις πρόσφορο έδαφος για να τη διαπραγματευτείς όπως θέλεις. Να θυμάσαι πως αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται για να διαφυλάξεις τα «κεκτημένα» σου είτε επαγγελματικά είτε οικονομικά και όχι τόσο για να «επεκταθείς».

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί «να σηκώσεις τα μανίκια» καθώς φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες υποχρεώσεις οι οποίες θα δημιουργήσουν νέες ευθύνες. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο θα βρίσκεται σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και φαίνεται πως θα περάσει από crash test προσωπικές, οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Ιδιαίτερα αν υπάρχουν κάποιες σχέσεις από τις οποίες έχεις παράπονα φαίνεται πως αυτές τις ημέρες δεν θα τους χαριστείς. Προσπάθησε να αποφύγεις σπασμωδικές κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να ρίξουν «λάδι στη φωτιά» σε ένα τεταμένο κλίμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα θα υπάρξουν ευκαιρίες να βελτιώσεις μία σχέση που έχεις ή να αρχίσει να εξελίσσεται μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει. Παρόλα αυτά αυτή την εβδομάδα λόγω των δυσαρμονικών όψεων μεταξύ του Άρη, του Κρόνου και του Ουρανού, θα χρειαστεί να είσαι προσεκτικός καθώς μία λάθος κίνηση μπορεί να εγείρει αντιδράσεις. Διαφύλαξε μία σχέση ή μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει και μην αφήσεις εντάσεις της στιγμής να δημιουργήσουν προβλήματα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να έχεις κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και κατά τη διάρκεια αυτών ίσως ακουστούν παράπονα και από τη δική σου πλευρά αλλά και από των άλλων. Οι επαγγελματικές σου σχέσεις χρειάζονται προσοχή -όπως και οι συνεργασίες- καθώς πιθανό οι ισορροπίες να διαταραχθούν, αν υπάρχουν ζητήματα τα οποία παρέμειναν για αρκετό καιρό «κάτω από το χαλάκι».

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις πως δεν έχεις διάθεση να ασχοληθείς με απαιτητικά ζητήματα, καθώς θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου και για τη ξεκούραση σου. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου και του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο, μπορεί να φέρει κάποιες επιπλέον υποχρεώσεις στην καθημερινότητά σου και συνάμα να δημιουργήσει και κάποιες διαφωνίες με πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Η καλή διάθεση και σε κάποιες περιπτώσεις η απόσταση θα είναι αυτή που θα σε προφυλάξει από εντάσεις και διαξιφισμούς, οι οποίοι θα μπορούσαν να σου δημιουργήσουν άλλο ένα άγχος και όχι να λύσουν κάτι.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως οι δουλειές και οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας είναι αρκετές και ίσως να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Επίσης αν έχετε αναλάβει κάποιες δουλειές από κοινού καλό θα ήταν να δώσεις προσοχή σε αυτές, μιας και ενδεχομένως να υπάρξουν διαφορετικές απόψεις μεταξύ σας ως προς τη διευθέτηση τους. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει εξελίσσεται αργά, όμως με αυτό τον τρόπο φαίνεται πως εξελίσσεται και πιο σταθερά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα μπορεί να ξέρεις πως έχεις αρκετά πράγματα να κάνεις όσον αφορά τη δουλειά όμως όσο περισσότερες υποχρεώσεις κάνουν την εμφάνισή τους, τόσο πιο δύσκολο θα είναι να συγκεντρωθείς σε αυτές και να τις διευθετήσεις. Προσπάθησε να αφιερώνεις συγκεκριμένο χρόνο κάθε μέρα στο επαγγελματικό σου πρόγραμμα και να πειθαρχήσεις σε αυτό, καθώς είναι ένας τρόπος για να μην αφήσεις πράγματα σε εκκρεμότητα. Απόφυγε υποθετικά σενάρια καθώς φαίνεται πως θα ενισχύσουν την ανησυχία σου σε συγκεκριμένα ζητήματα.

πηγή: myastro

You may also like

Comments

Leave a reply

More in LIFE