Της εβδομάδας τα άστρα λένε….

Share:

Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για την εβδομάδα 7 ως 13 Ιουνίου 2021 και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου!

Κριός 

Οι προβλέψεις σας: Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 η οποία δείχνει πως ήρθε ο καιρός για να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα με συγγενείς, φίλους και πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, όμως η αναδρομή πορεία του Ερμή δεν θα βοηθήσει τόσο στην επικοινωνία και αυτό είναι κάτι που θα χρειαστεί να έχεις κατά νου. Παρόλο που μέχρι και την έκλειψη Ηλίου η ενέργειά σου μπορεί να μην είναι και στα καλύτερά της, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 φαίνεται πως αυτό θα αλλάξει πολύ σύντομα. Λόγω του ότι θα αρχίσεις να αποκτάς ολοένα και μεγαλύτερα αποθέματα ενέργειας θα πρέπει να βρεις ένα τρόπο ώστε να τη διαχειριστείς σωστά και να τη διοχετεύσεις προς όφελος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις οι οποίες θα φέρουν ξανά στο φως ζητήματα του παρελθόντος και αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει να προσέξεις, ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση. Κάποιες από αυτές ενδεχομένως να μπερδέψουν μία κατάσταση, ιδιαίτερα αν αναμειχθούν και άλλα πρόσωπα, για αυτό θα πρέπει να ακολουθήσεις το ρητό που λέει πως «τα εν οίκω μη εν δήμω». Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 φαίνεται πως θα μπεις στη διαδικασία του φλερτ! Η εξωστρέφεια σου σε συνδυασμό με τις επικοινωνιακές σου ικανότητες θα βοηθήσουν ιδιαίτερα εσένα που είσαι ελεύθερος και θέλεις να γνωρίσεις νέα πρόσωπα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι δουλειές και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα σε αφήσουν σε ησυχία και αυτή την εβδομάδα όμως δεν θα είναι αυτές που θα σου δημιουργήσουν έντονα συναισθήματα ή εκνευρισμό, καθώς φαίνεται πως μπορείς να τις κοντρολάρεις και να τις βάλεις σε μία σειρά χωρίς να σε αγχώνουν. Δώσε μεγαλύτερη βάση σε αυτά που έχεις να κάνεις και όχι σε φήμες και πληροφορίες που μπορεί να αρχίσουν να φτάνουν στα αυτιά σου με καταιγιστικό ρυθμό. Αυτές αφενός μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα αφετέρου ενδεχομένως να σε αποσυντονίσουν ακόμα και στη δουλειά.

Ταύρος

Οι προβλέψεις σας: Ταύρε μου οι αστρολογικές συγκυρίες που θα υπάρξουν κατά την διάρκεια της εβδομάδας σε καλούν να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στις 10/6 στο ζώδιο των Διδύμων σε προτρέπει να κρατήσεις στάση αναμονής και να αποφύγεις ένα «μετέωρο» βήμα το οποίο θα μπορούσε να έχει αντίκτυπο το ταμείο σου. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα ξεκινήσει μία περίοδος η οποία θα στρέψει περισσότερο το ενδιαφέρον σου στις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις και στη δουλειά σε γενικότερο πλαίσιο. Η παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 11/6 θα φέρει κινητικότητα σε εργασιακά ζητήματα, κάτι που ενδεχομένως να αυξήσει και τις εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνουν πιο έντονη την εμφάνισή τους κάποιες σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη μιας σχέσης ή -αν είσαι ελεύθερος- μιας γνωριμίας οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανησυχία. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων που δεν θα έχουν ουσία, αλλά θα επηρεάσουν τη διάθεσή σου και την ψυχολογία σου. Αν είσαι ελεύθερος προς το τέλος της εβδομάδας φαίνεται πως θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 τα ζητήματα που αφορούν τη δουλειά θα αρχίσουν να σε απασχολούν περισσότερο και είναι πάρα πολύ πιθανό να χρειαστεί να αναλάβεις και κάποιες νέες ή έκτακτες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Μέσα από επαγγελματικά ραντεβού και συζητήσεις για τη δουλειά θα προκύψουν και κάποιες πληροφορίες, οι οποίες φαίνεται πως θα καταδείξουν την εξέλιξη ορισμένων ζητημάτων.

Δίδυμοι

Οι προβλέψεις σας: Δίδυμε μου είσαι ο πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας καθώς η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στη 19η μοίρα του ζωδίου σου στις 10/6. Οι αστρολογικές όψεις που θα υπάρχουν κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης ενδεχομένως να σε κάνουν να συνειδητοποιήσεις που βρίσκονται κάποιες προσωπικές αλλά και κάποιες επαγγελματικές σου σχέσεις. Είναι πιθανόν να προκύψει πως βρίσκεσαι σε ένα «σταυροδρόμι» σε κάποιες από αυτές και θα χρειαστεί να κάνεις τις επιλογές σου. Σε αυτές τις επιλογές πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή και να μην είναι αποτέλεσμα πρόσκαιρων συναισθημάτων, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σε οδηγήσει σε λάθος κατεύθυνση.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να προκύψουν κάποιες συζητήσεις με το σύντροφό σου οι οποίες μπορεί να μην σου είναι ευχάριστες, όμως θα σε βοηθήσουν να ξεκαθαρίσεις μία κατάσταση που σε έχει απασχολήσει αρκετά μέχρι τώρα και έχει επηρεάσει και τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώθεις αντικρουόμενα συναισθήματα όσον αφορά και τις επιθυμίες σου αλλά και μία κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην προσωπική σου ζωή. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 θα δημιουργηθούν ευκαιρίες για να «αναδείξεις» την επικοινωνιακή σου δύναμη, η οποία θα συμβάλλει σε νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να νιώθεις πως κάποιες καταστάσεις στη δουλειά εξελίσσονται με ένα τρόπο που σου δημιουργεί ανησυχίες ή σε φορτώνει με περισσότερες σκέψεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις οποιαδήποτε απόφαση θα μπορούσε να καθορίσει το επαγγελματικό σου μέλλον, καθώς η έκλειψη Ηλίου θα δημιουργήσει την αίσθηση πως όλα είναι ρευστά. Αυτή το αίσθημα μπορεί να σε οδηγήσει σε γρήγορες αποφάσεις και σπασμωδικές κινήσεις. Καλό θα είναι να προσπαθήσεις να λύσεις κάποια θέματα τα οποία βρίσκονται σε εκκρεμότητα από παλιά, καθώς τώρα φαίνεται πως θα παρουσιαστούν ευκαιρίες για αυτά.

Καρκίνος

Οι προβλέψεις σας: Καρκίνε μου νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 θα δώσει «τροφή» σε κάποιες σκέψεις οι οποίες φαίνεται πως σου δημιουργούν ανασφάλεια. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο ανησυχιών και αρνητικών σκέψεων, καθώς αυτά τα σενάρια θα έχουν την τιμητική τους. Θα βγεις κερδισμένος αν επικεντρωθείς σε δραστηριότητες και σε ανθρώπους που μπορούν να κατευνάσουν τις ανησυχίες σου και να σε γεμίσουν με θετικά συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία συζήτηση με το σύντροφό σου μπορεί να σε οδηγήσει να συνειδητοποιήσεις τον καθοριστικό ρόλο που έχουν παίξει κάποια συγκεκριμένα ζητήματα για την πορεία της σχέσης σας και ίσως για κάποια από αυτά να υπάρξουν και ευκαιρίες προκειμένου να διευθετηθούν. Τώρα είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να λύσεις θέματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Αν είσαι ελεύθερος με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου φαίνεται πως θα υπάρξουν ευκαιρίες για νέες γνωριμίες ή για την εξέλιξη μιας γνωριμίας που υπάρχει ήδη, όμως θα πρέπει να κατευνάσεις την παρόρμηση σου, καθώς μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά θα σου δημιουργήσει ανησυχία αυτές τις ημέρες καθώς θα έχεις την τάση να κάνεις κάποιες σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη επαγγελματικών ζητημάτων, οι οποίες θα είναι αρκετά αγχωτικές. Προσπάθησε να αποφύγεις αυτή τη «συνήθεια» η οποία θα είναι ιδιαίτερα βλαβερή για τη διάθεσή σου. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 11/6 θα ξεκινήσει ένα διάστημα που ενδεχομένως να δημιουργήσει παρασκήνιο σε κάποια επαγγελματικά ζητήματα, για αυτό θα πρέπει να ακούς τη διαίσθησή σου η οποία θα αποτελέσει πολύτιμο σύμβουλο στις αποφάσεις σου.

Λέων

Οι προβλέψεις σας: Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να κρατήσεις αποστάσεις από τα ζητήματα που σε απασχολούν ώστε να τα δεις όσο πιο αντικειμενικά γίνεται. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 είναι πολύ πιθανόν να φέρει ζητήματα του παρελθόντος στο προσκήνιο. Ένας πολύ καλός τρόπος για να μπορέσεις να δεις πως πρέπει να τα διαχειριστείς είναι να κρατήσεις συναισθηματικές αποστάσεις από αυτά. Από τις 11/6 η ενέργειά σου θα αρχίσει να αυξάνεται επικίνδυνα καθώς ο Άρης θα περάσει στο δικό σου ζώδιο και θα σε κάνει αεικίνητο. Προσπάθησε να βρεις τρόπους να την διοχετεύσεις προς όφελός σου όπως να ξεκινήσεις μία αθλητική δραστηριότητα, διαφορετικά είναι πολύ πιθανόν να διοχετευτεί μέσα σε εντάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Ένα ζήτημα του παρελθόντος φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνιση του και είναι πολύ πιθανό να σε απασχολήσει ξανά ένα παλαιότερο ειδύλλιο ή μία παλαιότερη σχέση που είχες. Η έκλειψη φαίνεται πως μπορεί να μπερδέψει λίγο τα δεδομένα της κατάστασης αλλά και τα συναισθήματά σου, για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε τελεσίδικη απόφαση η οποία θα μπορούσε να καθορίσει και το παρόν αλλά και το μέλλον. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση από τις 11/6 καλό θα ήταν να επενδύσεις σε δραστηριότητες με το σύντροφό σου ώστε να μην αφήσεις την ενέργειά σου ανεκμετάλλευτη.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές σου υποχρεώσεις θα σε απασχολήσουν αρκετά και αυτή την εβδομάδα όμως φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να τις βάλεις σε μία σειρά, ιδιαίτερα από τις 11/6 και μετά. Η ενέργειά σου θα αποτελέσει πολύτιμο σύμμαχο σου καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει κάτι στο επαγγελματικό σου πλάνο, το οποίο θα μείνει ως εκκρεμότητα. Απόφυγε εκρηκτικές αντιδράσεις πάνω στη διευθέτηση θεμάτων της δουλειάς, καθώς αυτές θα μπορούσαν να κάνουν τη «ζημιά».

Παρθένος

Οι προβλέψεις σας: Παρθένε μου μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά καθώς κατά τη διάρκεια της και συγκεκριμένα στις 10/6 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η έκλειψη φαίνεται πως θα επηρεάσει αρκετά την ενέργειά σου κάτι που μπορεί να σε κάνει επιρρεπή σε δικαιολογίες για να αποφύγεις ακόμα και σημαντικές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Λόγω του ότι αυτή την εβδομάδα όλα θα φαίνονται ρευστά -ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα- καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε κίνηση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «ματ» και θα μπορούσε να καθορίσει τις εξελίξεις των επαγγελματικών για το επόμενο διάστημα. Στις 11/6 ο Άρης θα περάσει στο ζώδιο του Λέοντα και από τη νέα του θέση θα μεγεθύνει σκέψεις που σου δημιουργούν ανησυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία με το σύντροφό σου μπορεί να μην είναι τόσο εύκολη υπόθεση αυτή την εβδομάδα, μιας και φαίνεται πως το μυαλό σου θα βρίσκεται περισσότερο σε επαγγελματικά ζητήματα, με αποτέλεσμα να μην δώσεις την πρέπουσα σημασία σε κάποιες συζητήσεις που θα έχετε κατ’ ιδίαν. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να κάνει την εμφάνισή του ένα πρόσωπο από το παρελθόν όμως η επικοινωνία μεταξύ σας ίσως είναι μπερδεμένη, για αυτό καλό θα ήταν να αφήσεις λίγο χρόνο ώστε να μπορέσεις να δεις καλύτερα τις προθέσεις του!

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η δουλειά θα έχει εξέχοντα ρόλο για εσένα αυτή την εβδομάδα καθώς η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων δείχνει αλλαγές σε επαγγελματικά δεδομένα. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως «ουδέν κακόν αμιγές καλού» και με αυτή την οπτική να δεις και οποιαδήποτε αλλαγή ενδεχομένως μπορεί να προκύψει. Η παρουσία του ανάδρομου Ερμή δίπλα στα «φώτα» της έκλειψης μπορεί να δημιουργήσει ακόμα πιο έντονα προβλήματα στην επικοινωνία με τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και αυτό είναι κάτι θα πρέπει να έχεις κατά νου. Κράτησε μικρό καλάθι σε επαγγελματικές συζητήσεις που θα γίνουν τώρα και αφορούν μελλοντικά σχέδια, καθώς στην πορεία κάτι μπορεί να αλλάξει.

Ζυγός

Οι προβλέψεις σας: Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα με τη νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 ίσως υπάρξουν κάποια ζητήματα σε σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου σου περιβάλλοντος. Είναι πιθανόν να έρθουν κάποιες πληροφορίες στα αυτιά σου οι οποίες θα σου δημιουργήσουν αρνητικά συναισθήματα ή είναι εξίσου πιθανόν -λόγω της ισχυρής παρουσίας του ανάδρομου Ερμή κατά τη διάρκεια της έκλειψης- να αναμοχλευθούν ζητήματα του παρελθόντος. Κερδισμένος θα είναι εκείνος που θα καταφέρει να αποφύγει την ανάμειξη σε θέματα που πλέον δεν έχουν κανένα λόγο για να ανοίξουν ξανά. Με την παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα από τις 11/6 θα άρχισες να αναζητάς περισσότερο τους φίλους σου, καθώς το «πεδίο δράσης» σου θα γίνει πιο συλλογικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έρθουν στο προσκήνιο κάποια θέματα τα οποία σε είχαν απομακρύνει από το σύντροφό σου όμως τώρα θα σου δοθεί μία πολύ καλή ευκαιρία προκειμένου να τα διευθετήσεις. Αν είσαι ελεύθερος με την έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων ενδεχομένως να σε προσεγγίσει ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο περιβάλλον σου. Βέβαια λόγω του ότι η επικοινωνία θα έχει κάποιες -μικρές ή μεγάλες- δυσκολίες καλό θα ήταν να κρατήσεις μικρό καλάθι κατά τη διάρκεια συζητήσεων, αλλά και να είσαι πολύ προσεκτικός σε οτιδήποτε κι αν πεις ώστε να αποφύγεις παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η επικοινωνία που θα έχεις με τους άλλους θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στις επαγγελματικές διευθετήσεις αλλά και τις συζητήσεις που θα έχεις για τη δουλειά αυτή την εβδομάδα. Με την έκλειψη Ηλίου είναι πολύ πιθανόν να αποκαλυφθούν κάποια ζητήματα αλλά και πληροφορίες κάποιων συζητήσεων που υπήρξαν σε παρασκηνιακό επίπεδο το προηγούμενο διάστημα.

Σκορπιός

Οι προβλέψεις σας: Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιοι φόβοι οι οποίοι έχουν τη βάση τους σε παρελθοντικές καταστάσεις και γεγονότα. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 μπορεί να ενισχύσει τις αρνητικές σκέψεις, όμως θα βγεις κερδισμένος αν προσπαθήσεις να μην τους δίνεις «τροφή». Οι ανησυχίες σου θα επηρεάσουν σημαντικά τη δημιουργικότητά σου, για αυτό προσπάθησε να αποφύγεις το σενάριο του να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων. Ακόμα και αν κάτι τέτοιο τελικά συμβεί, με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 φαίνεται πως θα περιοριστεί γρήγορα, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και η κινητικότητα που θα υπάρξει στη δουλειά δεν θα σου αφήνουν χρόνο για περιττές σκέψεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία σχέση που έρχεται από το παρελθόν φαίνεται πως θα σε απασχολήσει αρκετά αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σε βάλει στη διαδικασία να αρχίσεις να σκέφτεσαι ξανά και ένα «σίκουελ» στο παρόν. Η ισχυρή παρουσία του ανάδρομου Ερμή κατά τη διάρκεια της έκλειψης θα αυξήσει τις πιθανότητες ενός τέτοιου σεναρίου, όμως την ίδια στιγμή θα εντείνει και τα πρόσκαιρα συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε οποιαδήποτε κίνηση θα μπορούσε να τη βάλει σε ρίσκο, καθώς αυτές τις ημέρες δεν ενδείκνυνται οι ριψοκίνδυνες κινήσεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 οι επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται πως θα έχουν μία σταθερά αυξανόμενη πορεία όπως επίσης και οι συζητήσεις που αφορούν τη δουλειά καθώς και τα επαγγελματικά ραντεβού. Μία κουραστική αλλά και συνάμα παραγωγική περίοδος ξεκινά όσον αφορά τη δουλειά σου, η οποία θα σου προσφέρει αρκετές ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα του παρόντος αλλά και να κάνεις κάποιες κινήσεις οι οποίες θα αποτελέσουν τη βάση για στόχους του μέλλοντος.

Τοξότης

Οι προβλέψεις σας: Τοξότη μου μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της και συγκεκριμένα στις 10/6 θα πραγματοποιηθεί η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο των Διδύμων. Αυτή η έκλειψη θα φέρει στο προσκήνιο προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες και δεν αποκλείεται μέσα σε αυτές να υπάρξουν και κάποια πρόσωπα που θα κάνουν επανεμφάνιση από το παρελθόν. Εσύ με τη σειρά σου θα πρέπει να κάνεις προσεκτικές επιλογές και κινήσεις ώστε να διαχωρίσεις «την ήρα από το σιτάρι» και να επενδύσεις σε σχέσεις που πραγματικά αξίζουν τον κόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Η έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα θα φέρει στην επιφάνεια τις βαθύτερες συναισθηματικές σου ανάγκες οι οποίες θα σε οδηγήσουν να βάλεις κάτω από ένα μεγεθυντικό φακό μία προσωπική σου σχέση. Τώρα είναι πιθανό να νιώσεις πως ήρθε η περίοδος των αποφάσεων, όμως θα πρέπει να τις σκεφτείς πολύ καλά και να μην βασιστείς σε πρόσκαιρα συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνει ξανά την εμφάνιση του ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 θα νιώσεις την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και να κάνεις δυναμική παρουσία σε κοινωνικές υποχρεώσεις, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οτιδήποτε σχετίζεται με τη δουλειά φαίνεται πως θα βρίσκεται στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα κυρίως λόγω κάποιων ζητημάτων που μπορεί να υπάρξουν σε σχέσεις με συνεργάτες σου. Αν υπάρχουν παράπονα σε μία συνεργασία με την έκλειψη Ηλίου είναι πολύ πιθανό να έρθουν στο προσκήνιο, δημιουργώντας δυσφορία στα εμπλεκόμενα μέλη αλλά δίνοντάς σου ταυτόχρονα την ευκαιρία να διευθετήσεις θέματα τα οποία μέχρι στιγμής διαιωνίζονται.

Αιγόκερως

Οι προβλέψεις σας: Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως βρίσκεσαι προ των πυλών όσον αφορά κάποιες αλλαγές που θέλεις να κάνεις στην καθημερινότητά σου, μέσα σε αυτές θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές που αφορούν την εργασιακή σου καθημερινότητα. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 και θα σε βάλει στη διαδικασία να φέρεις στα μέτρα σου δουλειές και υποχρεώσεις, κάτι το οποίο μπορεί να αποδειχθεί δύσκολη υπόθεση τουλάχιστον για κάποια ζητήματα. Με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 είναι πιθανόν να νιώθεις συχνά-πυκνά πως θέλεις να αλλάξεις κάποια πράγματα όμως δεν βρίσκεις τον τρόπο. Να θυμάσαι πως αυτό θα είναι κάτι που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και αν το αποφασίσεις μπορείς να κάνεις θαύματα!

Αισθηματικές Προβλέψεις: Οτιδήποτε σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή δεν θα βρίσκεται στη λίστα με τις προτεραιότητες αυτή την εβδομάδα καθώς υπάρχουν κάποιες αγγαρείες και κάποιες υποχρεώσεις της καθημερινότητας που σε πιέζουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να δεις μία συνάντηση με το σύντροφό σου σαν υποχρέωση, καθώς κάτι τέτοιο θα γίνει εύκολα αντιληπτό και θα δημιουργήσει και τα ανάλογα συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο η οποία θα σου δημιουργήσει όμορφα συναισθήματα και θα αποτελέσει το διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Η καθημερινότητα που έχεις στη δουλειά καθώς και οι υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν θα βρίσκονται σε προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα. Πέρα από τις προκαθορισμένες υποχρεώσεις ενδεχομένως να υπάρξουν και κάποιες οι οποίες θα κάνουν έκτακτη εμφάνιση, όμως δεν θα πρέπει να τις αφήσεις να σε πτοήσουν. Κάθε προσπάθεια που θα κάνεις να διευθετήσεις κάτι που υπάρχει δουλειά θα συνοδεύεται από επιτυχία, αν δεν αφήσεις το μυαλό σου να μπει σε ένα φαύλο κύκλο αρνητικών σκέψεων και σεναρίων πως δεν θα προλάβεις τις υποχρεώσεις σου!

Υδροχόος

Οι προβλέψεις σας: Υδροχόε μου η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και δεν αποκλείεται να αλλάξει εντελώς την κατάσταση που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα καρμική γνωριμία και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι αν και κατά πόσο αυτή η σχέση μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σου. Το να αποφύγεις οποιαδήποτε τελεσίδικη απόφαση και να κερδίσεις χρόνο είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για αυτή την εβδομάδα, που θα μοιάζουν όλα μετέωρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία νέα γνωριμία φαίνεται πως θα καθορίσει σε ένα μεγάλο βαθμό τις εξελίξεις που θα υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή το επόμενο διάστημα, καθώς η έκλειψη Ηλίου μιλά για ένα νέο έρωτα ή για την αναθέρμανση ενός παλαιότερου ειδυλλίου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση τώρα είναι πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να επικεντρωθείς σε αυτά που νιώθεις πως σου δημιουργούν ανασφάλεια ή αρνητικά συναισθήματα σε γενικότερο πλαίσιο. Μία συζήτηση με τον σύντροφό σου θα σε βοηθήσει να διευθετήσεις κάποια θέματα που έρχονται για το παρελθόν και φαίνεται πως μέχρι στιγμής σε έχουν κουράσει αρκετά.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις φαίνεται πως θα μπουν στον αυτόματο πιλότο για αυτή την εβδομάδα καθώς δεν είναι αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου. Παρόλα αυτά με την παρουσία του ανάδρομου Ερμή αλλά και με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 11/6 θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία που θα έχεις με τους άλλους, προκειμένου να διευθετηθούν κάποια ζητήματα της δουλειάς. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν ορισμένες παρεξηγήσεις ή ένα έντονο κλίμα κατά τη διάρκεια συζητήσεων, το οποίο χωρίς την απαραίτητη επικοινωνιακή διαχείριση θα μπορούσε να δημιουργήσει προβλήματα.

Ιχθείς

Οι προβλέψεις σας: Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να αποτραβηχτείς από την πολυκοσμία και να κερδίσεις χρόνο για εσένα και για τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Η νέα Σελήνη/έκλειψη Ηλίου που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 10/6 μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που σκέφτεσαι, κάτι το οποίο από τη μία θα σε φέρει κοντά με συγκεκριμένα πρόσωπα από την άλλη θα σε απομακρύνει από κάποια πρόσωπα που μέχρι πρότινος ήταν οικεία για εσένα. Τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να διευκρινίσεις κάποια ζητήματα του παρελθόντος και να μην αφήνεις παρεξηγήσεις και εντάσεις ανάμεσα σε εσένα και σε δικά σου πρόσωπα να διαιωνίζονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις: Μία συζήτηση που θα έχεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει από τη μία θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να διευθετηθούν κάποια ζητήματα και να καταλάβεις καλύτερα τις προθέσεις αυτού του προσώπου. Από την άλλη είναι πιθανόν να υπάρξουν και κάποιες παρανοήσεις ιδιαίτερα αν μεταξύ σας υπάρχουν εκκρεμότητες από το παρελθόν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να μεταφέρεις μέσα σε αυτή ζητήματα τα οποία αφορούν άλλους, καθώς αυτό θα μπορούσε να αποτελέσει μία πολύ καλή βάση για να δημιουργηθούν διαφωνίες μεταξύ σας.

Επαγγελματικές Προβλέψεις: Αυτή την εβδομάδα οι δουλειές θα σε απασχολήσουν σε τέτοιο βαθμό που μπορεί να σε οδηγήσουν σε ανησυχία και σε σκέψεις οι οποίες δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, απλώς θα έχουν στόχο να εντείνουν την ανησυχία που έχεις ήδη. Προσπάθησε να δεις τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις μέσα από μία ρεαλιστική ματιά καθώς θα είναι αυτή που θα σε βοηθήσει να μην τις φοβηθείς και να τις φέρεις εις πέρας. Δώσε προσοχή σε παρανοήσεις μιας και αυτές είναι πιθανό να συμβούν λόγω συγκεκριμένων συνθηκών.

πηγή: myastro

Share:

Leave a reply