Σωτ. Μουρίκης, “Διευθύνων Σύμβουλος Πελοπόννησος Α.Ε.”: «Με σχέδιο, πολλή δουλειά, απόλυτη διαφάνεια, χωρίς διακρίσεις, με ορθολογική διαχείριση του δημόσιου χρήματος, με σεβασμό και στο τελευταίο ευρώ του φορολογούμενου πολίτη, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα»

Share:

 Την Τετάρτη 6 Νοέμβριου συνεδρίασε στην Τρίπολη το Δ.Σ. της Πελοπόννησος Α.Ε. Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου και Πρόεδρος της Αναπτυξιακής εταιρείας «Πελοπόννησος Α.Ε.», κ. Παναγιώτης Νίκας, για ακόμη μία φορά έδειξε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του κ. Σωτήρη Μουρίκη και του εμπιστεύτηκε τη θέση του Διευθύνοντα Συμβούλου. Μία θέση ουσιαστική, με πολλές προκλήσεις, απαιτητική με μεγάλες ευθύνες, μία θέση “κλειδί” για το μέλλον της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Πλέον καλείτε ο πολύπειρος και “μπαρουτοκαπνισμένος” σε διαφορετικά πόστα κ. Μουρίκης, να φέρει απτά και δυναμικά αποτελέσματα, να προχωρήσει στην εύρεση πόρων και προγραμμάτων, να προτάξει τις στρατηγικές προτεραιότητες και  δράσεις που θα διαμορφώσουν το πλαίσιο της πραγματικής ανάπτυξης και της ευημερίας τόσο προς το επιχειρείν όσο και προς τη καθημερινότητα του απλού πολίτη.

Σε πρόσφατη δήλωσή του σχετικά με την ανάληψη των νέων καθηκόντων του ως Διευθύνων Σύμβουλος στην Αναπτυξιακή εταιρεία «Πελοπόννησος Α.Ε.» ο κ. Σωτήρης Μουρίκης ευχαρίστησε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα και έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας…

(video από το korinthia.net.gr)

Σε ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ευχαριστώ από καρδιάς, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και Πρόεδρο της Αναπτυξιακής εταιρείας «Πελοπόννησος Α.Ε.», Παναγιώτη Νίκα, για την εμπιστοσύνη και την τιμή που μου έκανε, να αναλάβω ως Διευθύνων Σύμβουλος.
Ευχαριστώ επίσης, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της «Πελοπόννησος Α.Ε.», για την ομόφωνη στήριξη στο πρόσωπό μου.
Με σχέδιο, πολλή δουλειά, απόλυτη διαφάνεια, χωρίς διακρίσεις, με ορθολογική διαχείριση του δημόσιου χρήματος, με σεβασμό και στο τελευταίο ευρώ του φορολογούμενου πολίτη, θα προσπαθήσω να ανταποκριθώ στα νέα μου καθήκοντα.
Τηρώντας πάντα τον σκοπό, για μια πραγματικά Αναπτυξιακή εταιρεία σύγχρονη, ευέλικτη και αποτελεσματική, που θα συνδράμει καθοριστικά στην ανασυγκρότηση και την ευημερία της Περιφέρειας Πελοποννήσου στο σύνολο της»

 

 

 

Share:

Leave a reply