Στιμάγκα, Βοχαϊκό, Ζευγολατιό, μουσική, χορός, κέφι και ξεφάντωμα…

Share:

Η Στιμάγκα φοράει τα αποκριάτικά της…

και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στην πλατεία της. Ο Χορευτικός & Λαογραφικός Σύλλογος Στιμάγκας ΄΄ΘΥΑΜΙΣ΄΄ παρουσιάζει την επιτόπια έρευνά του ΄΄ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗ ΣΤΙΜΑΓΚΑ΄΄ . Συμμετέχουν: Θέατρο Δόρα Στράτου, Πολιτιστικός σύλλογος ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ Κορινθίας ΄΄Η ΠΙΝΔΟΣ΄΄.
Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Βέλου Βόχας και του ΝΠΔΔ ΄΄ΑΝΕΛΙΞΗ΄΄

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το Βοχαϊκό γιορτάζει τις Απόκριες!!!

Ανάβουμε φωτιά και σας περιμένουμε!!! Το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου από τις 1.00 το μεσημέρι ανάβουν φωτιά στο Βοχαϊκό. Ο Σύλλογος Νέων Βοχαϊκού Κορινθίας ΄΄ΛΙΖΗΣ΄΄ διοργανώνει και φέτος την αποκριάτικη εκδήλωση. Αποκριάτικος ρεφενές και φέτος. Όλοι μαζί γίνονται μία παρέα. Μουσική, χορός, κέφι και ξεφάντωμα στην πλατεία Βοχαϊκού. Να είστε όλοι εκεί!!!

Σε αποκριάτικους ρυθμούς η Κοινότητα Ζευγολατιού!!!

Έτοιμα όλα στο Ζευγολατιό για να υποδεχθούν το Βλάχικο Γάμο!!! Καθαρά Δευτέρα στο Ζευγολατιό. 2 Μαρτίου και ώρα 12.30 Γιορτινά στολίστηκε το Ζευγολατιό για να υποδεχθεί τις Απόκριες. Πολύχρωμες μάσκες, φανταχτερές κορδέλες και δύο μεγάλοι γελαστοί κλόουν καλωσορίζουν και υποδέχονται τους επισκέπτες στο πνεύμα της πιο τρελής γιορτής του χρόνου.
Στην κεντρική αγορά του Ζευγολατιού μετά από πολλά χρόνια, θα αναβιώσει φέτος ο παραδοσιακός βοχαϊτικος βλάχικος γάμος. Οι προετοιμασίες ολοκληρώνονται, οι συμμετοχές πολλές, και περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία να τους απολαύσουμε!!! Και φυσικά το γλέντι θα συνεχιστεί στην αγορά του Ζευγολατιού. Οι επισκέπτες θα απολαύσουν την παραδοσιακή φασολάδα, λαγάνες, νηστίσιμα εδέσματα, άφθονο κρασί και πολύ πολύ ΜΟΥΣΙΚΗ!!!
Να είστε όλοι εκεί!!!

Share:

Leave a reply