Στην Αθήνα ο Μεγάλος Διεθνής Διαγωνισμός Οριεντάλ, “5th Spring International Bellydance Competition”

Share:

Την Κυριακή 22 Μαρτίου 2020 στις 11.00 στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων «Άννα & Μαρία Καλουτά», το “Oriental Expression Awards” διοργανώνει για 5η συνεχή χρονιά, τον Διεθνή Διαγωνισμό Bellydance

Το Oriental Expression Awards” είναι ένας θεσμός που έχει σαν στόχο  την πραγματοποίηση διαγωνισμών χορού, έτσι ώστε όχι μόνο να προάγει τις παραδοσιακές αλλά και τις σύγχρονες χορευτικές τάσεις και τεχνικές, αλλά και να επιβραβεύει όλους όσοι υπηρετούν το χορό και προσπαθούν πάντα για το καλύτερο. Στον διαγωνισμό αυτόν μπορούν να λάβουν μέρος ερασιτέχνες και επαγγελματίες χορευτές από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, με κατηγορίες για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα, και αφορά τόσο  παραδοσιακούς, όσο και μοντέρνους ανατολίτικους χορούς και φυσικά το Tribal Fusion Bellydance.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2020. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις κατηγορίες, το κόστος και τους όρους συμμετοχής θα βρείτε εδώ: https://orientalexpressionawards.gr/diagonisnos-2020/ Κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί Fashion Show με κοστούμια και αξεσουάρ Oriental και Tribal Fusion Bellydance. Μετά τον διαγωνισμό θα ακολουθήσει το Show της «Παρέλασης Νικητών» στην οποία θα χορέψουν οι χρυσοί Νικητές όλων των κατηγοριών.

*Το Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθούν Σεμινάρια Οριεντάλ και Tribal Fusion Bellydance (13.00-19.00), καθώς και το Mega Oriental Show (21.00) με τις Diana Gnatchenko, Eva Chantzichristou και πλειάδα άλλων διάσημων χορευτών Ανατολίτικων Χορών.

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις:
Oriental Expression  Awards
Αντιόπης 31, Άγιος Δημήτριος – Μετρό Δάφνης
Τηλ. / 
Fax 210 9735 888 – Κιν. 699 711 6407 – 699 255 3320
www.orientalexpressionawards.gr – info@orientalexpressionawards.gr

Share:

Leave a reply