Ο Γιώργος Πιέτρης αναφορικά με την τοποθέτηση του στο λιμενικό ταμείο Κορίνθου.

Share:

Ο δήμαρχος Κορινθίων κ. Βασίλης Νανόπουλος, μου ανέθεσε την ευθύνη του δημοτικού λιμενικού ταμείου. Τον ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη του και πρέπει να θεωρείται αυτονόητη η δέσμευση μου, για την μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια που θα καταβάλω, προκειμένου, να είμαι χρήσιμος στην πόλη και τους συμπολίτες μου.

Αγαπώ την Κόρινθο και πιστεύω ακράδαντα, ότι έχει το φυσικό κάλλος, το ανθρώπινο δυναμικό αλλά και την δύναμη να εξελιχθεί σε ηγέτιδα πόλη στην ευρύτερη περιοχή μας. Η Κόρινθος ήταν στους αιώνες και μπορεί και πρέπει να ξαναγίνει Μεσογειακή ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ.!
Αυτό δεν είναι ένα απλό όραμα ή μία επιθυμία ενός Κορίνθιου που αγαπά και την πόλη του και την θάλασσα.
Είναι ο στόχος μας για το επόμενο διάστημα και με σχέδιο και σταθερά βήματα, θα προσπαθήσουμε να γυρίσουμε το πρόσωπο της πόλης μας στον Κορινθιακό, να αναπτύξουμε το λιμάνι, να δημιουργήσουμε μαρίνα ευρωπαϊκού επιπέδου.

Θα στηριχθούμε στην δουλειά και τις μελέτες των προκατόχων μας, στην προσπάθεια των υπαλλήλων μας αλλά και σε ένα δικό μας σχέδιο, που σύντομα θα παρουσιάσουμε στους συμπολίτες μας. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να αλλάξουμε την εικόνα του παραλιακού μας μετώπου από τον Άσσο μέχρι και τον Κόρφο. Έχουμε μπροστά μας πολύ δουλειά αλλά έχουμε κέφι, γνώση και τους κατάλληλους ανθρώπους να υλοποιήσουμε ένα έργο που δεκαετίες τώρα το μνημονεύουν οι Κορίνθιοι.

Θα προσπαθήσουμε!
Θα τα καταφέρουμε!
Για εμάς η Κόρινθος είναι ο κόσμος μας και δεν την απαρνηθήκαμε ούτε μία στιγμή.
Ξεκινάμε.
Σας ευχαριστώ όλους πολύ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΕΤΡΗΣ

Share:

Leave a reply