Ξυλόκαστρο: «Ομορφαίνουμε τον Δήμο μας, ζωγραφίζουμε τους κάδους απορριμμάτων»

Share:

Με στόχο τη βελτίωση της εικόνας της πόλης μας και της αισθητικής κάθε γειτονιάς του Δήμου μας, ξεκίνησε ο «καλλωπισμός» των μεταλλικών κάδων απορριμμάτων.

 

Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου κα Ελίνας Μενούνου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου κ. Νίκου Χαβέλη, ζωγραφίστηκε ο πρώτος κάδος απορριμμάτων στο Ξυλόκαστρο. Η προσπάθεια θα συνεχιστεί ώστε να μετατραπούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάδοι σε έργα ζωγραφικής με έντονα χρώματα και ιδιαίτερη φαντασία.

 

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στη συγκεκριμένη εικαστική παρέμβαση, επικοινωνήστε με την αρμόδια Αντιδήμαρχο κα Ελίνα Μενούνου στο τηλέφωνο 2743360203.

 

 

Μια καινοτόμα κίνηση για την Κορινθία από τον Δήμο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης που ενδεχομένως να καταστεί πλοηγός, τουλάχιστον στους όμορους Δήμους, έτσι ώστε η αισθητική των πόλεων ν΄αλλάξει μονομιάς. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε βεβαίως ότι οι κάδοι πρωτίστως θα πρέπει να “αδειάζουν” και να “καθαρίζονται”! Ο Δήμαρχος κ. Βλ. Τσιώτος σημείωσε στο προσωπικό του ιστολόγιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Ομορφαίνουμε τον Δήμο μας, ζωγραφίζουμε τους κάδους απορριμμάτων»

Με στόχο τη βελτίωση της εικόνας της πόλης μας και της αισθητικής κάθε γειτονιάς του Δήμου μας, ξεκίνησε ο «καλλωπισμός» των μεταλλικών κάδων απορριμμάτων. Με πρωτοβουλία της Αντιδημάρχου κα Ελίνας Μενούνου και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Ξυλοκάστρου κ. Νίκου Χαβέλη, ζωγραφίστηκε ο πρώτος κάδος απορριμμάτων στο Ξυλόκαστρο.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί ώστε να μετατραπούν όσο το δυνατόν περισσότεροι κάδοι σε έργα ζωγραφικής με έντονα χρώματα και ιδιαίτερη φαντασία.

 

 

 

Share:

Leave a reply