Ξεκόλλα από το κινητό, το τάμπλετ, μια μέρα γεμάτη με επιτραπέζια παιχνίδια… Παγκρήτιο Φεστιβάλ Επιτραπέζιων Παιχνιδιών!

Share:

Μας αρέσουν τα επιτραπέζια παιχνίδια; Μας ανεβάζει η χαρά του παιχνιδιού; Η αγωνία της εξέλιξής του; Τότε η είδηση αυτή μας αφορά. Το πρώτο (1ο)  Παγκρήτιο Φεστιβάλ Επιτραπέζιων Παιχνιδιών έρχεται στην πόλη του Ηρακλείου το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021 από τις 11 το πρωί. Το φεστιβάλ  θα διεξαχθεί στην πλατεία Ελευθερίας και για να λάβουμε μέρος καλούμαστε να δηλώσουμε συμμετοχή εδώ: games.nerorouvas.gr/join

Στη σχετική ανακοίνωση οι διοργανωτές αναφέρουν: “Είσαι έτοιμος για μια μέρα γεμάτη με επιτραπέζια παιχνίδια; Έλα με την οικογένειά σου, την παρέα σου ή ακόμη και μόνος και παίξε ένα από τα παιχνίδια που θα υπάρχουν διαθέσιμα στο Φεστιβάλ ή αν νιώθεις αρκετά έμπειρος με τα επιτραπέζια, πάρε μέρος στο διαγωνιστικό κομμάτι που θα έχει και έπαθλο!   Ξεκόλλα από το κινητό, τον υπολογιστή, το τάμπλετ κι έλα να διασκεδάσεις! Είσαι γονέας με μικρό παιδί ή έφηβο, ελάτε όλοι μαζί! Θέλεις να πάρεις την παρέα σου, να οργανωθείτε και να παίξετε σε κάποιο ομαδικό ή συνεργατικό παιχνίδι; Κι αν είσαι μόνος, θα βρεις σίγουρα παρέα να παίξεις!   Σας περιμένουμε όλους, το παιχνίδι ξεκινά!   Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από το Νερό Ρούβας και την ομάδα της Epitrapezomania με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και την αιγίδα του Δήμου Ηρακλείου”.

πηγή: voltarakia

Share:

Leave a reply