Ναύπλιο: Απόφαση για την ακύρωση του Mediterranean Yacht Show 2020, η υγεία και η ασφάλεια επισκεπτών και συνεργατών αποτελεί τη μέγιστη προτεραιότητα.

Share:

Υπό το πρίσμα των ραγδαίων εξελίξεων σχετικά με τον κορωνοϊό Covid-19, o Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού αποφάσισε να προχωρήσει στην ακύρωση του Mediterranean Yacht Show 2020, το οποίο διοργανώνεται εδώ και 6 χρόνια στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Η απόφαση αυτή ελήφθη με υπευθυνότητα και σεβασμό στη διοργάνωση, έπειτα από προσεκτική αξιολόγηση της κατάστασης διεθνώς. Η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών και των συνεργατών μας αποτελεί τη μέγιστη προτεραιότητα για εμάς. Πέραν από το αίσθημα ευθύνης που διακρίνει τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ναυπλιέων και τον Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού, οι σχετικές ταξιδιωτικές οδηγίες και απαγορεύσεις πτήσεων οι οποίες βρίσκονται σε ισχύ το τρέχον διάστημα από πολλές χώρες (και ενδεχομένως επεκταθούν στο εγγύς μέλλον) καθιστούν αδύνατη τη διεξαγωγή του show όσον αφορά στις μεταφορές.

Εκφράζουμε τη λύπη μας για την τροπή των γεγονότων και ελπίζουμε ότι μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα οι εξελίξεις να είναι θετικές, ώστε όλοι να αρχίσουμε να εργαζόμαστε για την ανάκαμψη του κλάδου και τη διοργάνωση του Mediterranean Yacht Show 2021.

Ευχόμαστε για την καλή υγεία όλων με τη βεβαιότητα ότι η περιπέτεια που βιώνουμε θα ξεπεραστεί το συντομότερο δυνατό.


Share:

Leave a reply