Νέα σχολική χρονιά για τη Φιλαρμονική Λουτρακίου!

Share:

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021 ο καθιερωμένος αγιασμός στη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων. Ακολούθησε η διοργάνωση του Open Day με συναυλίες μουσικών συνόλων και παρουσιάσεις όλων των πνευστών και κρουστών οργάνων από τους καθηγητές του μουσικού σώματος.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Σάκης Παπαθανασίου και ο Αντιδήμαρχος Διοικητικού – Οικονομικού κ. Tasos Sakellariou.
Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης συνεχάρη τα μέλη της Φιλαρμονικής για την εξαιρετική τους παρουσία στη συναυλία με το συμφωνικό έργο “Η Μάχη της Περαχώρας”, εκδήλωση η οποία απέσπασε εξαιρετικές κριτικές, παρακολούθησε πλήθος κόσμου και αναμένεται να επαναληφθεί εκτός της επικράτειας του Δήμου.

Ευχήθηκε τη νέα χρονιά τα τμήματα διδασκαλίας να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη δια ζώσης διδασκαλία, ξεπερνώντας τα προβλήματα με τον Covid-19. Παράλληλα ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά στις δομές του Δήμου και συνεχάρη το διδακτικό προσωπικό για την προσφορά του.

Οι εγγραφές στη Φιλαρμονική συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2744065619 και στη Φιλαρμονική (Κολοκοτρώνη 17) καθημερινά 18.00-21.00.

Share:

Leave a reply