Κόρινθος: Σταύρος Κεφάλας «αισθάνομαι την ίδια διάθεση σαν πρώτα για να προσφέρω όσα μπορώ στην πόλη μας, μα και απόλυτη ευθύνη απέναντι στους Δημότες»

Share:

Οδεύουμε προς την τελική ευθεία για τις δημοτικές εκλογές. Παρά τα 13 χρόνια που έχω ήδη ασχοληθεί ενεργά με την τοπική αυτοδιοίκηση – έχοντας στο μεταξύ την τιμή να αναλάβω διάφορες θέσεις ευθύνης (από Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου μέχρι Αντιδήμαρχος) – αισθάνομαι την ίδια διάθεση σαν πρώτα για να προσφέρω όσα μπορώ στην πόλη μας, μα και απόλυτη ευθύνη απέναντι στους Δημότες.

Η αγωνία για το αποτέλεσμα της εκλογικής αναμέτρησης είναι λογική και αναπόφευκτη. Πιστεύω ωστόσο βαθιά πως και αυτή τη φορά η «Πορεία Ευθύνης» του Αλέξανδρου Πνευματικού θα κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου και θα είναι η νικηφόρα παράταξη. Στη πολιτική (σε κάθε έκφανση της) απαιτείται εμπειρία για την αντιμετώπιση δύσκολων καταστάσεων, σύνεση για την αποφυγή μικροπρεπών αντιπαραθέσεων και αποφασιστικότητα για μια επιτυχία σταθερή – στοιχεία που έχει αποδείξει τόσο η παράταξη μας στο σύνολο της, όσο κι’ εγώ προσωπικά.

Με την ηθική μου ακέραια μέσα στα χρόνια και το έργο μου φανερό στη πράξη, διεκδικώ την ψήφο σας για μια ακόμη τετραετία, κατά την οποία σας διαβεβαιώνω ότι η Κόρινθος θα αποκτήσει τη θέση που της αρμόζει.

θα ήθελα αρχικά να ευχηθώ σε όλους τους υποψηφίους καλή δύναμη. Παρά τις διαφορετικές παρατάξεις και τον -εντός λογικών πλαισίων- ανταγωνισμό (που εύλογα υπάρχει κατά την προεκλογική περίοδο), επιβάλλεται τελικά να επικρατεί θετικό και ανθρώπινο κλίμα μεταξύ των υποψηφίων όχι μόνο κατά τον προεκλογικό αγώνα, αλλά πολύ περισσότερο την επομένη μέρα των αποτελεσμάτων.

Εύχομαι λοιπόν υγεία και δημιουργικό πνεύμα για τον κάθε υποψήφιο χωριστά και ευελπιστώ σε μια προοδευτική πορεία για την Κόρινθο, μια Πορεία Ευθύνης.

Σταύρος Κεφάλας

Share:

Leave a reply