Κιάτο, Θεατρικός χειμώνας ’20: “ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ” οι OPERA CHAOTIQUE παρουσιάζουν το νέο τους show

Share:

Στα πλαίσια του Θεατρικού Χειμώνα Κιάτο ’20 του ΝΠΔΔ ΜΗΚΩΝΗ Δ. Σικυωνίων οι OPERA CHAOTIQUE παρουσιάζουν την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό θέατρο Κιάτου το νέο τους show

“ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ”: Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι πέτυχαν σε όλα εκτός από δυο: τους ΟΠΕΡΑ ΚΑΟΤΙΚ.

Έδωσαν τα φώτα του πολιτισμού σε όλο το κόσμο και δεν έμεινε τίποτε για τον πληκτροφόρο αοιδό ΤΕΝΟΡΜΑΝ και τον κυμβαλοτυμπανοκρούστη ΒΟΥΝΤΟΥ. Τι άποψη είχαν ο Σωκράτης και ο Αντισθένης για το γάμο; Τι σχέση έχει ο Tom Waits με την Αρχαία Ελλάδα; Είναι ο Διάβολος Έλληνας; Πόσα ήταν τα γένη των ανθρώπων σύμφωνα με τον Πλάτωνα;

Το παράξενο ντουέτο εμπνέεται από τους προγόνους του και παρουσιάζει ένα κωμικοτραγικό χαοτικό ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟ ΚΑΜΠΑΡΕ!

* Στο δεύτερο μέρος οι Όπερα Καοτίκ παρουσιάζουν απόσπασμα από την παράσταση τους «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη, τραγούδια από το επερχόμενο πρώτο Ελληνόφωνο album τους καθώς και ιστορίες για τη κρυφή ζωή των Ελλήνων ποιητών, όπως πάντα σε συνδυασμό με ευφάνταστες διασκευές και αλληλεπίδραση με το κοινό.

Οι Opera Chaotique έχοντας 3 αγγλόφωνα άλμπουμ έως τώρα έχουν εμφανιστεί…

σε μεγάλα φεστιβάλ, θέατρα και venues σε 19 χώρες ήδη στα 8 χρόνια πορείας τους. Με sold out σε Εθνική Λυρική Σκηνή και Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, έχουν συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες από την Ελλάδα ( Δ. Σαββόπουλος, Λ.Μαχαιρίτσας, Μ.Πασχαλίδης κα) και από τον υπόλοιπο κόσμο (Nouvelle Vague, The Tiger Lillies , Ojos de Brujo κ.α.).

Με το Διονυσιακό Καμπαρέ τους έχουν καταφέρει να χαρτογραφηθούν ως ένα απολύτως μοναδικό φαινόμενο του μουσικού στερεώματος.

Τον Μάρτιο του 2020 θα κυκλοφορήσουν το πρώτο Ελληνόφωνο CD τους, ενώ θα περιοδεύουν σε Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Λουξεμβούργο.

“Μια μουσική εμπειρία εντελώς μοναδική, ουσιαστική και καλοφτιαγμένη”

(Where y’ at Magazine, Νέα Ορλεάνη)

 “Με υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε κάτι πραγματικά αυθεντικό!”

(BCN MES, Βαρκελώνη).

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 | 20:30

Δημοτικό Θέατρο Κιάτου, Πλ. Ελευθερίας

Γενική είσοδος: 5 €

Θεατρικός Χειμώνας Κιάτο ’20

ΝΠΔΔ Η ΜΗΚΩΝΗ Δ. ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ

Επιμέλεια / Παραγωγή: Σμαράγδα Νούτσου

Share:

Leave a reply