Κιάτο, Δημήτρης Παπαγεωργίου: «Θλίβομαι ειλικρινά, δεν μου αφήνετε κανένα άλλο περιθώριο αναμονής…»

Share:
Μέσα Ιουλίου και εκεί που κανείς θα έλεγε και θα σκεφτόταν τα “μπάνια του λαού”, ο κ. Δημήτρης Παπαγεωργίου με μία ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σηκώνει ελαφρώς το πολιτικό αεράκι στα δρώμενα του Δήμου Σικυωνίων, που όμως με μια προσεχτική ματιά στα λεγόμενά του, ενδεχομένως προετοιμάζει καλοκαιρινά μελτεμάκια στον Κορινθιακό:
                           «Ορκίστηκα να κάνω θεσμική αντιπολίτευση.
  • Να στηρίζω τα κατά τη γνώμη μου σωστά, να διαφωνώ με τα κατά τη γνώμη μου λάθος. Και το έκανα σε κάθε συμβούλιο, σε κάθε θέμα.
  • Να διαφημίζω όπως μπορώ την περιοχή μου και να μην την δυσφημώ σε τρίτους. Και το κάνω σταθερά και συστηματικά.
  • Να εκφράζω τις απόψεις μου και τα ερωτήματα μου και να μην μπω στο Συμβούλιο ως επικεφαλής παρατάξεως για να κάνω ατομικό νταραβέρι στην πλάτη των ψηφοφόρων μου και των συναγωνιστών μου. Δεν το έκανα, δεν περίμενε και κανείς φαντάζομαι να το κάνω.
Έκανα 2 ερωτήσεις για οικονομικά θέματα. Στην μια έτυχα προσβλητικής για τη μέση νοημοσύνη απάντησης, επανήλθα με συγκεκριμένα ερωτήματα και δεν έχω λάβει απάντηση ακόμα ενάμιση μήνα μετά (πλην ενός προσωπικού βρισίματος που δέχθηκα στην εκδήλωση για τη ΔΕΥΑΣ χωρίς να μου δοθεί ποτέ δικαίωμα ανταπάντησης επί προσωπικού) και στην άλλη σήμερα στο ζήτημα ουσίας καμία απάντηση και κατά τα λοιπά αναφορές αρμοδιοτήτων……..
Θλίβομαι ειλικρινά, δεν μου αφήνετε κανένα άλλο περιθώριο αναμονής για “θαύμα” αλλαγής λογικών και πρακτικών ούτε άλλης ανοχής, κύριοι.»
Share:

Leave a reply