Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στη νέα εποχή με όχημα την καινοτομία, ολοκληρωμένο σύστημα ζωντανής ενημέρωσης και επικοινωνίας της διοίκησης, ανεπτυγμένο 100% από Ελληνική εταιρία που εδρεύει στο Κιάτο Κορινθίας.

Share:

Η περιφέρεια Πελοποννήσου πρωτοστατεί στον Ψηφιακό μετασχηματισμό δοκιμάζοντας το PROothisi city news στα γραφεία της. Το PROothisi city news είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ζωντανής ενημέρωσης και επικοινωνίας της διοίκησης, των υπηρεσιών της της Περιφέρειας, των φορέων αλλά και των Δήμων με ΟΛΟΥΣ τους πολίτες και επισκέπτες της. Πρόκειται για ένα καινοτόμο σύστημα έξυπνης ψηφιακής σήμανσης (Digital Signage). Μάλιστα είναι το μοναδικό σύστημα που είναι ανεπτυγμένο 100% από Ελληνική εταιρία της οποίας η έδρα είναι εντός της περιφέρειας Πελοποννήσου, στο Κιάτο Κορινθίας.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου με το PROothisi city news σήμερα δοκιμάζει το πρώτο τμήμα της καινοτόμας εφαρμογής που είναι με Ψηφιακούς πινάκες ανακοινώσεων και οθόνες, οι οποίες θα τοποθετούνται σε σημεία και φορείς όπου υπάρχει επισκεψιμότητα (ΚΕΠ, ΚΑΠΗ κτλ) πολιτών. Το σύστημα επεκτείνεται και σε smart phone, led panel, web & social networks ώστε να δημιουργεί μια νέα ζωντανή γέφυρα επικοινωνίας των υπηρεσιών και των φορέων της περιφέρειας, απευθείας με όλες τις κατηγορίες των πολιτών!

Η περιφέρεια με το PROothisi city news θα προσφέρει : Άμεση και δυναμική ενημέρωση. Μείωση της γραφειοκρατίας. Ενίσχυση της διαφάνειας. Προβολή του πλούτου και της ιστορίας της. Μείωση του κόστους ενημέρωσης (εκτυπώσεις και φυλλάδια, αφίσες κ.λπ.). Ενίσχυση της ενημέρωσης του πολίτη (και από τους δήμους και τους τοπικούς φορείς). “Ενεργός πολίτης είναι ο ενημερωμένος πολίτης”

 

Share:

Leave a reply