Η Ομόνοια… αλλάζει ή για να ακριβολογούμε, άλλαξε! Άκρως εντυπωσιακό το βίντεο από τις δοκιμές του σιντριβανιού.

Share:

Η νέα μορφή της ιστορικής πλατείας της πρωτεύουσας είναι… στο πιάτο μας, μέσα από ένα βίντεο που δημοσιεύει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Κώστας Μπακογιάννης. Ο κ. Κώστας Μπακογιάννης έχει αναρτήσει τις εικόνες από τις δοκιμές του σιντριβανιού και οι εικόνες είναι πραγματικά εντυπωσιακές!Η Ομόνοια… αλλάζει ή για να ακριβολογούμε, άλλαξε! Η ίδια η πλατεία έχει υποστεί ολικό “λίφτινγκ”, με το πράσινο στην κυκλική της μορφή να θυμίζει… μια άλλη εποχή. Το “κερασάκι στην τούρτα” όμως είναι αναμφισβήτητα το συντριβάνι. Με το νερό να εκτοξεύεται σε μεγάλο ύψος και τα φώτα να αλλάζουν ανά δευτερόλεπτα, οι εικόνες είναι πραγματικά μαγικές!

Ο κ. Κώστας Μπακογιάννης είχε ήδη δώσει από χθες, Τετάρτη 19.02.2020, μια πρώτη γεύση με μια φωτογραφία της πλατείας, ωστόσο απόψε προχώρησε ένα βήμα παραπάνω! Να σημειώσουμε πως εκτός από την ανάρτηση της Τετάρτης, ο δήμαρχος της Αθήνας προχώρησε αργότερα σε ένα… μπαράζ αναρτήσεων για την πλατεία! Μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδος, η “νέα” Ομόνοια αναμένεται να παραδοθεί για χρήση στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πρωτεύουσας, όπως έχει ανακοινώσει ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

“Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που η πλατεία Ομονοίας βρίσκεται στην τελική ευθεία και θα παραδοθεί στους κατοίκους της Αθήνας. Πάμε να την αγαπήσουμε από την αρχή…, έγραψε σε ανάρτησή του, στα κοινωνικά δίκτυα, ο δήμαρχος Αθηναίων. Παράλληλα, ανάρτησε στο Instagram, σχετικό βίντεο με την στιγμή που άρχιζε να γεμίζει το νερό το συντριβάνι, συνοδεύοντάς το, από τη φράση, “ετοιμασίες στο φουλ, τελευταία φορά που το συντριβάνι είναι άδειο”.

πηγή: newsit

Share:

Leave a reply