Η Νεμέα στο επίκεντρο συνάντησης εργασίας που συμμετείχαν ο Δήμαρχος κ. Φρούσιος, η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος Ν.Δ κα. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη και ο Αναπλ. Υπ. Εσωτερικών κ. Στέλιος Πέτσας.

Share:
Η Κοινοβουλευτική Εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος κα. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη παραβρέθηκε σε συνάντηση εργασίας με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών κο Στέλιο Πέτσα και τον Δήμαρχο Νεμέας κο Κώστα Φρούσιο προς όφελος των πολιτών της Κορινθίας. Στο επίκεντρο της συζήτησης  βρέθηκαν μεταξύ άλλων :
  • Η ενίσχυση των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών που υπάρχουν σε δήμους και της Κορινθίας μας. Ιδιαίτερα θετική ήταν η απόφαση για την ένταξη των Δήμων Νεμέας, Σικυωνίων, Ξυλοκάστρου -Ευρωστίνης στους 89 Δήμους όπου θα κατανεμηθεί ποσό συνολικού ύψους 24.300.000 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους.
  • Η ένταξη έργων του Δήμου Νεμέας στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” με στόχο την βελτίωση έργων υποδομής καθώς επίσης και την ανάδειξη της Νεμέας ως Πρότυπου προορισμού θεματικού Τουρισμού
  • Το ζήτημα της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ και της κοινωνικής αναγκαιότητας ώστε να μην προκύψουν προβλήματα στην εξυπηρέτηση των πολιτών.
  • Ο νέος εκλογικός νόμος για την Τοπική Αυτοδιοίκηση με στόχο την βελτίωση της εύρυθμης λειτουργίας τους.
Share: