Η μοναδική γυναίκα βουλευτής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Βουλευτής Κορινθίας κα. Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη κλείνοντας ένα χρόνο κοινοβουλευτικού έργου: «…είμαι παρούσα και θα διεκδικήσω την υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων της Κορινθίας μας»

Share:

Η πολιτική λογοδοσία αποτελεί δομικό στοιχείο της δημοκρατίας και δείχνει σεβασμό απέναντι στους ψηφοφόρους και την κοινωνία. Η Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη, η μοναδική γυναίκα βουλευτής της Περιφέρειας Πελοποννήσου και εκλεγμένη για πρώτη φόρα βουλευτής Κορινθίας της ΝΔ πριν ένα χρόνο, εφαρμόζει την ετήσια λογοδοσία απέναντι στους πολίτες, ανανεώνοντας τις δεσμεύσεις της τακτικά και όχι λίγο πριν τις εκλογές όπως συνηθιζόταν και συνηθίζεται ακόμα σε πολλές περιπτώσεις.

Αυτό αποδεικνύει το υψηλό αίσθημα ευθύνης και συνείδησης που κατέχει η νέα μεν βουλευτής αλλά έμπειρη δε Κορίνθια πολιτικός για το αξίωμα που κατέχει. Δεν ξεχνά πως σε αυτή τη θέση που βρίσκεται σήμερα, είναι γιατί έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από τους πολίτες για να αγωνίζεται για τα δίκαια αιτήματα τους και το καλό του τόπου. «Παρούσα» σε κάθε μικρή και μεγάλη «μάχη», η Μαριλένα Σούκουλη είναι εκεί. Για όλους. Έτσι κτίζεται και διατηρείται στο ακέραιο η σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύσσει με τους πολίτες.

 

πηγή: sfedona

Share:

Leave a reply