«Η Γυναίκα Σήμερα» συγκεντρώνει το έντονο ενδιαφέρον της πολιτικής σκηνής στην Κόρινθο όπου θα βρεθούν, η πρ. Υπουργός Εξωτερικών κα. Ντ. Μπακογιάννη, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα. Σ. Ζαχαράκη, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  κα. Δ. Μιχαηλίδου προσκεκλημένες της κα. Μ. Σούκουλη-Βιλιάλη βουλευτή Κορινθίας.

Share:

    Η βουλευτής Κορινθίας ΝΔ κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη σε συνέχεια της ακούραστης και άοκνης δραστηριότητας της, με άλλη μία πρωτοβουλία της, καταφέρνει να στρέψει τα φώτα του πολιτικού γίγνεσθαι στην Κόρινθο.

Μόνο από επιτυχία μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός ότι την προσεχή Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, στο δημοτικό θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαΐδης» σε εκδήλωση που διοργανώνει, με θέμα «Γυναίκα και πολιτική, μια διαφορετική ματιά», θα συμμετάσχουν τρεις πολύ δυναμικές γυναίκες, τρεις γυναίκες που είναι στην “πρώτη γραμμή” της πολιτικής, που κατέχουν υψηλά αξιώματα, η κα Ντόρα Μπακογιάννη πρώην Υπουργός Εξωτερικών, η κα Σοφία Ζαχαράκη Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων , η κα Δόμνα Μιχαηλίδου Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. 

Η Μαριλένα προσκαλεί στην εκδήλωση «Γυναίκα και Πολιτική, μια διαφορετική ματιά»

 Η βουλευτής Κορινθίας ΝΔ κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη σας προσκαλεί  στην εκδήλωση με θέμα «Γυναίκα και πολιτική, μια διαφορετική ματιά» στα πλαίσια του κύκλου θεματικού διαλόγου  Η Γυναίκα Σήμερα .

Στο πάνελ της εκδήλωσης θα συμμετάσχει η βουλευτής Χανίων και πρώην Υπουργός Εξωτερικών κα Ντόρα Μπακογιάννη, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κα Σοφία Ζαχαράκη, η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων  κα Δόμνα Μιχαηλίδου και η βουλευτής Κορινθίας κα Μαριλένα Σούκουλη-Βιλιάλη. Ο συντονισμός του πάνελ θα πραγματοποιηθεί από τη δημοσιογράφο κα Αλεξία Κουλούρη.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου «Θωμάς Θωμαΐδης» στην Κόρινθο, την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 18:30.

 

Εκ του γραφείου Τύπου

Share:

Leave a reply