Ευχαριστήρια επιστολή της κας. Άννας Κοντονή της επιχείρησης ΦΥΡΚΟ προς τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, κ. Π. Πιτσάκη

Share:

                                                

Κόρινθος,  29 Νοεμβρίου 2019

Δελτίο Τύπου

Μετά την πρόσφατη επίσκεψη υφυπουργών της κυβέρνησης σε Κορινθιακές επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και η ΦΥΡΚΟ ΑΒΕΕ, με πρωτοβουλία του Προέδρου του Επιμελητήριου Κορινθίας, κ. Παναγιώτη Πιτσάκη, την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2019, ο κ. Πιτσάκης δέχτηκε ευχαριστήρια επιστολή από την κα Κοντονή.

Η κα. Κοντονή αναφέρει:

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,

Με την παρούσα μας, τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας μας, θα θέλαμε πρωτίστως να σας ευχαριστήσουμε για την χθεσινή επίσκεψη σας στις εγκαταστάσεις μας, συνοδεύοντας τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νικόλαο Παπαθανάση.

Είναι ιδιαίτερη τιμή για την εταιρεία μας, όπως είναι και ιδιαίτερη η ικανοποίηση μας από το περιεχόμενο και το πνεύμα των συζητήσεων επί των θεμάτων που ετέθησαν, οι οποίες ήταν ουσιαστικές επί θεμάτων εξέχουσας σημασίας για την οικονομία της πατρίδας μας, για την επιβίωση του πρωτογενούς παραγωγικού κλάδου της κτηνοτροφίας και, κατ’ επέκταση και για την εταιρεία μας.

Επίσης θα θέλαμε να σας συγχαρούμε συμβολή σας, αφού με τις γνώσεις σας υποστηρίξατε την ουσία της επίσκεψης του Υφυπουργού και τα προς συζήτηση φλέγοντα θέματα.

Μετά τιμής

Άννα Κοντονή

 

Share:

Leave a reply