Επιμελητηρίου Κορινθίας: Ευχητήριο μήνυμα για το Πάσχα αλλά και εκστρατεία αλληλεγγύης με χορηγία στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου.

Share:

Το δικό μας Πάσχα, είναι του φωτός, της Ελπίδας, της Προσμονής και της Ανάστασης.! Κορίνθιες και Κορίνθιοι επιχειρηματίες, επαγγελματίες και έμποροι, αυτή η άνοιξη δεν είναι όπως την ονειρευθήκαμε. Είναι τραχεία και δύσκολη, κρύβει κινδύνους και δημιουργεί φοβίες. Όλα είναι ακίνητα, οι Επιχειρήσεις μας κλειστές και εμείς στο σπίτι Μέσα σε αυτή την σιωπή όμως γεννιέται το καινούριο, το ελπιδοφόρο και δημιουργικό.

Η επόμενη ημέρα θα μας βρει όλους μαζί, ενωμένους και αναγεννημένους. Σύντομα και πάλι θα συναντηθούμε για να ξεκινήσουμε τις δουλειές μας, τους στόχους μας και την Οικονομία της Πατρίδας μας. Το Επιμελητήριο Κορινθίας, ο Πρόεδρος του, η διοικητική επιτροπή και οι εργαζόμενοι του, περιμένουμε, πιστεύουμε και ευαγγελιζόμαστε την Ανάσταση του Θεανθρώπου και όλων μας.

Σας εύχομαι Καλό Πάσχα.

Θα φτιάξουμε την δική μας Άνοιξη όλοι μαζί και θα είναι παντοτινή, γεμάτη εμπειρία, γνώση και νέες προοπτικές. Μαζί με την Κορινθιακή κοινωνία.

Οι Κορίνθιοι στα δύσκολα τα καταφέρνουμε.

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Χορηγία από το Επιμελητήριο Κορινθίας προς το Γ.Ν Κορίνθου

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ως φορέας ανάπτυξης, αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη παροχής βοήθειας με το δυνατότερο και προσφορότερο μέσο, αποφάσισε με ομόφωνη απόφαση της Διοικητικής του Επιτροπής, τη χορηγία προμήθειας απαραίτητου εξοπλισμού στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου για την κάλυψη βασικών αναγκών του στον αγώνα για την αντιμετώπιση της λόγω Covid 19 πανδημίας. Ο Εξοπλισμός αυτός αποτελεί σημαντική προσθήκη στη μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου και για την επόμενη μέρα. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει :

Λαρυγγοσκόπια ψυχρού φωτισμού LED 2 τεμάχια

Λαβές λαρυγγοσκοπίου 23 τεμάχια

Λάμες CLX Macintosh 32 τεμάχια συνολικού ύψους 2.360,00 Ευρώ.

Επιπλέον, η Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην ίδια συνεδρίαση αποφάσισε ομόφωνα να διαθέσει τα χρηματικά ποσά από τα οδοιπορικά έξοδα, τα έξοδα παράστασης και την αποζημίωση των Επιτροπών και Ομάδων Εργασίας του μηνός  Απρίλιου για τις ανάγκες του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου. Με σύνεση και πλήρη κατανόηση θα στηρίξουμε τους επιχειρηματίας, τους πολίτες, όλους εμάς, γιατί μια τέτοια συγκυρία πρέπει να μας βρίσκει σε πλήρη συμπόρευση, και ξεκάθαρη αντιμετώπιση των προβλημάτων. Το Επιμελητήριο Κορινθίας δίνοντας δυναμικό παράδειγμα ξεκινά πρώτο μια εκστρατεία αλληλεγγύης και καλεί όλους τους άλλους να συνεχίσουν.

Παναγιώτης Πιτσάκης

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κορινθίας


Share:

Leave a reply