Επιμελητήριο Κορινθίας, Σωτήρης Μουρίκης: «Δε του χάριζα την σημερινή ημέρα», οι πρώτες δηλώσεις υπό την προεδρία του κ. Λουζιώτη.

Share:

Την περασμένη Τετάρτη και ύστερα από μία… περίπου “χαοτική” συνεδρίαση, το Δ.Σ του Επιμελητηρίου Κορινθίας, έπαυσε τον μέχρι πρότινος πρόεδρο κ. Παναγιώτη Πιτσάκη και κατόπιν εκλογικής διαδικασίας, ανέδειξε ως νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας, τον κ. Παναγιώτη Λουζιώτη. Προφανώς  τις επόμενες ημέρες, θα δημοσιοποιήσουμε αποσπάσματα από την θυελλώδη συνεδρίαση έτσι ώστε, ο επιχειρηματικός κόσμος της Κορινθίας (αν βέβαια ενδιαφέρεται) να έχει την δυνατότητα, να διαμορφώσει την δική του άποψη για τα τεκταινόμενα στον θεσμό που τον αντιπροσωπεύει, τον προστατεύει και προάγει τα συμφέροντα του.

Στην πρώτη του δήλωση μετά την όλη διαδικασία και το πέρας του Δ.Σ του Επιμελητηρίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Σωτήρης Μουρίκης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον παυμένο από τα καθήκοντα του Προέδρου, κ. Παναγιώτη Πιτσάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δε του χάριζα την σημερινή ημέρα», εμφανώς εκνευρισμένος γιατί όπως ανέφερε οι προσβολές προς το πρόσωπο του αλλά και προς τα μέλη του Δ.Σ από τον κ. Πιτσάκη ήταν έντονες και η απαξία που έχει προκαλέσει στον θεσμό είναι μεγάλη. Από την άλλη δεν έκρυψε την χαρά του για το αποτέλεσμα και την αλλαγή προέδρου στο Επιμελητήριο κάνοντας και μία διφορούμενη αναφορά στην επέτειο της 17ης Νοεμβρίου και στην “επέτειο” του Επιμελητηρίου!

Share:

Leave a reply