ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΚΙΑΤΟΥ Α.Ε.Σ.  Α.Ε. « Μια τεράστια αδικία αποκαταστάθηκε και επανήλθε η ομαλότητα»

Share:

 

 

ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΚΙΑΤΟΥ          Α.Ε.Σ. Α.Ε.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΚΙΑΤΟΥ Α.Ε.Σ.  Α.Ε. με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνει τους αγρότες της Κορινθίας ότι με τον νόμο που κατέθεσε ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης στις 14/11/2019 και ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων με συντριπτική πλειοψηφία και διακομματικά συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της παραμένοντας στην υπηρεσία των παραγωγών της περιοχής. Μια τεράστια αδικία αποκαταστάθηκε και επανήλθε η ομαλότητα.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Υπουργό κ. Μάκη Βορίδη που δίχως αγκυλώσεις είδε με αντικειμενικότητα το πρόβλημα και έδωσε λύση, όπως επίσης και τον Γ.Γ του ΥΠΑΑΤ Γιώργο Στρατάκο και φυσικά όλους τους συνεργάτες τους που αφού μελέτησαν προσεκτικά εργάστηκαν στην κατεύθυνση της επίλυσης του θέματος. Ομοίως ευχαριστούμε τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Άδωνη Γεωργιάδη. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους τρεις βουλευτές του νομού μας, την περιφέρεια Πελοποννήσου και τους περιφερειακούς συμβούλους που στάθηκαν ενεργά στο πλευρό μας. Ευχαριστούμε το Δήμαρχο Σικυωνίων κ. Σπύρο Σταματόπουλο αλλά και όλους τους αυτοδιοικητικούς του νομού για την συστράτευση στο πλευρό μας. Ευχαριστούμε το Επιμελητήριο Κορινθίας όπως επίσης και τον Γ.Γ Βιομηχανίας συμπατριώτη μας κ. Πελοπίδα Καλλίρη που ενίσχυσαν και αυτοί με τις παρεμβάσεις τους τα επιχειρήματα μας. Ευχαριστούμε τους πρώην βουλευτές κα. Κατερίνα Φαρμάκη Γκέκη και κ. Άγγελο Μανωλάκη. Ευχαριστούμε όλους τους επαγγελματικούς φορείς και συλλόγους που στάθηκαν ενεργά στο πλευρό μας. Αλλά οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και βουλευτές εκτός Κορινθίας, οι οποίοι εκπροσωπούν και αυτοί αγροτικούς νομούς και μας παρείχαν απλόχερα τη στήριξη τους. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στο πρόεδρο της ΣΑΣΟΕE πρώην υπουργό γεωργίας κ. Αλέξανδρο Κοντό και στο Δ.Σ του συνδέσμου που επί δύο χρόνια δεν σταμάτησαν να βρίσκονται στο πλευρό μας.

Σε όλο αυτό το διάστημα της διετούς περιπέτειας που τόσο άδικα περάσαμε, συνεχίσαμε να απολαμβάνουμε της εμπιστοσύνης των χιλιάδων παραγωγών μας οι οποίοι έκαναν χρήση των υπηρεσιών μας δίχως κανένα πρόβλημα. Τους ευχαριστούμε για αυτό και θα ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη τους στο πολλαπλάσιο.

Με νέα δυναμική και την ώθηση που μας έδωσε η απόλυτη δικαίωσή μας (η οποία βγάζει από το καθεστώς ομηρίας και άλλες ΕΑΣ) συνεχίζουμε με σκοπό να προσφέρουμε ακόμα υψηλότερου επιπέδου υπηρεσίες στους παραγωγούς προς όφελος της οικονομίας και της κοινωνίας.

 

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Σ. ΚΙΑΤΟΥ Α.Ε.Σ. Α.Ε. Κωνσταντίνος Παπαβασιλείου και οι εργαζόμενοι της ΕΑΣ Κιάτου.

 

 

Share: